Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Nem kívánom a szexet, szinte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem kívánom a szexet, szinte rosszúl vagyok ha le kell a férjemmel feküdnöm. Nem tudom mitől lehet ez, orvoshoz nem merek menni. Szerintetek mi lesz ennek a vége? Válni nem akarok.

Figyelt kérdés
2013. aug. 25. 07:29
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:

Akkor beszéld meg a pároddal. Anyukámnak 2 év kellett mire utánam helyreállt a szexszintje ahogy Ő szokta mondani. :)

DE EHHEZ APA IS KELLETT A FÉRFI FIGYELMESSÉG!

tessék megbeszélni!

24/N

2013. aug. 27. 13:13
 32/32 anonim ***** válasza:

nincs mit beszélni azon, ha egyszerűen nincs szüksége szexre, vagy a párjára nem tud férfiként tekinteni, vagy szexpartnerként.

mehet akármilyen szexuálpszichológushoz, ezen semmi nem fog segíteni.

volt egy párom. de mindent megadott nekem, amit akartam. elmentem szexuálpszichológushoz is. mert csak nem jött az orgazmus.

aztán rájöttem, hogy egyszerűen nem kívánom, mint férfi.

itt jegyzem meg, hogy a szexuálpszichológus egy vicc volt. pár kérdésből rájöhetett volna a megoldásra. konkrétan arra, hogy nem illünk egymáshoz. de ő inkább a második találkozáskor szexuális játékokat mutogatott volna. idióta.

na, azóta úgy vagyok, hgy vannak időszakok, amikor kívánom a szexet, és van hogy a hátam közepére sem.

2013. szept. 27. 18:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!