Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Nem kívánom a szexet, szinte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem kívánom a szexet, szinte rosszúl vagyok ha le kell a férjemmel feküdnöm. Nem tudom mitől lehet ez, orvoshoz nem merek menni. Szerintetek mi lesz ennek a vége? Válni nem akarok.

Figyelt kérdés
2013. aug. 25. 07:29
1 2 3 4
 21/32 salvadorina ***** válasza:
23%
Igaza van a 11-esnek. Ha a férjed nem kapja meg tőled, majd megkapja mástól. Ha hirtelen megelégszik kevéssel is, én elgondolkoznék a helyedben, hogy talán már van is valakije. Az meg már régen rossz, ha őt úgy nevelték, hogy a szex hiánya miatt nem kell válni, mert ebből lesz a megcsalás.
2013. aug. 25. 10:15
 22/32 anonim ***** válasza:
90%
Nem minden pasi csődör, és szexvulkán. Miért ne lehetne elképzelni, hogy kiegyensúlyozott, szép életük van kevesebb szex-szel is? Miért olyan hihetetlen, hogy a pasi nem megy mellé? Hogy a szívét és az eszét a dereka fölött hordja? Vagy, hogy esetleg létezik olyan házasság is, ahol nem a szex körül forog minden, és az asszonkának nem kell szétteni, megjátszani, ha a háta közepére is kívánja az egészet, sőt a pasinak sem kell eljátszani a tenyészbikát attól való félelmükben, ha a másik nem kapja meg az adagját, félremegy?
2013. aug. 25. 11:14
 23/32 salvadorina ***** válasza:
84%
Nagyon boldog és kiegyensúlyozott kapcsolat lehet, ahol a nő csak azért nem akar válni, mert egyedül nem tudná felnevelni a gyerekeit. Na meg néha szétteszi a lábát, hogy a férj ne jöjjön rá, hogy az asszonyka undorodik tőle. :)
2013. aug. 25. 11:16
 24/32 anonim ***** válasza:
7%
Én is majdnem így vagyok csak muszalybol szexelek de azert neha jo.debha ez kell neki kibirom neha
2013. aug. 25. 11:40
 25/32 anonim ***** válasza:
67%
salvadorina: nyilván nem a kérdezőre gondoltam, amikor a szex megfelelő helyen való kezeléséről írtam egy kapcsolatban. Az egyik nem azt feltételezi a másikról, hogy állandóan szeretkezni akar, ezért kergetik bele magukat egy olyan természetellenes, furcsa attitűdbe, amitől ez a ködös paranoia uralkodik el: ha nem adod meg neki, félremegy. Aki ezért félremegy, az jobb is, ha megteszi, mert nem párkapcsolatban, csak életközösségben élnek. Szerintem. Persze ez is egy életszakaszra igaz, hiszen a huszas évek első felében, majdnem mindenki nyúl-effektusban van. Ez így normális.
2013. aug. 25. 13:12
 26/32 anonim ***** válasza:
100%

Ennek a dolognak olyan okai is lehetnek amiknek semmi köze a szexhez! Napi stressz,anyagi nehézségek,külső zavaró tényezők....! 3 gyerek mellett nem egyszerű a helyzet!

Sajnos összetettebb annál a probléma,minthogy ezen a fórumon találj megoldást! Le kellene ülnöd néha valakivel egy jót "lelkizni"! Ez jobb esetben a férj,kevésbé jobb esetben a barátnő és ha nincs más akkor egy szakorvos!

2013. aug. 25. 14:13
 27/32 anonim ***** válasza:
8%
Tudod,nem is az a legnagyobb baj, hogy nem kivanod a szexet, hanem , hogy nem vagy hajlando megoldani a problemat. Szerinted a ferjed nem erzi,hogy undorodsz tole?? Aztan ha majd megcsal akkor o lesz a szemet aki otthagyja a csaladjat valami szemet k...a miatt. Vagy majd Te gabalyodsz bele valami jokepu kollegaba,aki majd elvallal teged 3 gyerekkel, a ferjed meg majd mehet amerre lat. Osszesitve: Onzo vagy!!
2013. aug. 26. 05:09
 28/32 anonim ***** válasza:
69%

Miért kell azt hinni, ha egy férfi kevesebb szexet kap akkor rögtön félremegy??? És, miért kell a kérdezőt lehurrogni, majdnem ösztönözve arra, hogy többször tegye ezt, ha Neki nem jó???

Sajnos a kérdező úgy eltűnt és nem is válaszolt a kérdéseimre.

Kedves kérdező, ha lesz kis időd válaszolj légy szíves, mert szerintem ezek a kérdések is fontosak!

Mióta tart ez? Előző párjaiddal se élvezted? Férjeddel se sosem? Hogy van ez?

Kis plusz kérdés: Mennyi idős a legkisebbik gyermek? Hány évesek vagytok Ti? Mikor jártál utoljára nőgyógyásznál?

Unalmas a szex vagy csak nem jó? Fáj-e? És ha maszturbálsz???? Ezek mind-mind fontos kérdések ami alapján mi is meg tudjuk állapítani, hogy kihez fordulj. Lehet testi, lelki, hormonális okai is lehetnek.

2013. aug. 26. 08:31
 29/32 anonim ***** válasza:
92%

Utolsó!

Nem hurrogta le senki! De! Felnőtt ember! És a férjei is! Ha problémája van, oldják meg! Ha csak várja a sült galambot, mint ahogy a kérdező teszi, akkor nem várjon nagy csodákat...

2013. aug. 26. 13:37
 30/32 A kérdező kommentje:
A legkisseb gyerek hat hónapos a legnagyobb 15 éves. Nem fáj a szex csak rosszúl érzem magam szinte fuldoklom.
2013. aug. 26. 21:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!