Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hogyan beszéljem le a páromat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan beszéljem le a páromat arról, hogy orvoshoz vigyen?

Figyelt kérdés

Tegnap úgy belenyilalt a szivembe, hogy a kezemben lévő poharat is elejtettem. Erre a párom el akar vinni orvoshoz, mondtam neki, hogy nem megyek de csak akaratoskodik. Miért csinál ebből ekkora ügyet?

Tavaly voltam dokinál akkor szívzörejen kívűl semmit nem észlelt.

2013. okt. 28. 09:05
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Egyrészt önálló ember vagy, ha nem akarsz elmenni, nem mész. Ennyi.

Ha régebben is volt ilyened, és egyértelműen bizonyított, hogy nincs komoly bajod, akkor felesleges tényleg elmenned.

Bár szerintem egy szívultrahang meg egy EKG nem olyan megrázó beavatkozás, és utána mindketten megnyugodnátok, és vita se lenne.

2013. okt. 28. 10:01
 12/20 A kérdező kommentje:
Miért lennék pánikbeteg??? Ez egy egyszerű nyilalás, lehet soha nem fog többször előfordúlni.
2013. okt. 28. 10:03
 13/20 anonim ***** válasza:

Ha rendesen kivizsgáltak, és kizárták, hogy a szívednek baja van, akkor más miatt nyilall. Még jónéhány oka lehet ami miatt nyilall, de szinte kizárt, hogy ezt egy orvos neked meg fogja állapítani. Nem a szíved és kész, részükről ennyi. Nem fogja őket érdekelni a többi.

Azt megállapították, hogy mitől van szívzörejed?

Ha nincs belszervi ok, de panaszaid vannak, akkor tudnám javasolni, hogy hova menj. Persze csak ha akarsz ezzel bárhova is menni.

2013. okt. 28. 10:08
 14/20 anonim ***** válasza:

En se gondoltam, hogy az vagyok. Plane, hogy depresszios is... na persze, az csak hiszti, gondoltam en. De nem. Kemiai depressziom volt, eselyes, hogy barmikor ujra elojohet.

Miutan a sziv alapbol nem erez fajdalmat, ha te megis ugy erzed az a, komoly szivproblema vagy b, mentalis eredetu gond.

De ha nem akarsz vele foglalkozni, akkor hagyd el a parodat es mindjart nem lesz senki, aki orvoshoz kuldene.

2013. okt. 28. 10:12
 15/20 A kérdező kommentje:
Azt nem mondták, hogy mitől van szívzörejem. Csináltak szívultrahangot és EKG-t. Ennyi...
2013. okt. 28. 10:14
 16/20 anonim ***** válasza:

Tegnap nekem is szurkált a szívem és egész nap olyan furcsán nyomott voltam, ma meg a fejem fáj. Lehet, hogy valami front jön.

Gondolom, a férjed aggódik érted, nem is árt egy komolyabb kivizsgálás. Ha most nem is mész orvoshoz, ha megismétlődik és ilyen erősen, szerintem mindenképp menj el.

2013. okt. 28. 10:15
 17/20 anonim ***** válasza:

az én öcsém a szívritmuszörejre gyógyszert kapott:S lehet hogy a te dokid semmit sem tud tenni vele de más lehet igen:P

pl.: egyik doki azt mondta semmi baj nem lesz a gyógyszeremmel nem befolyásol az semmit,másik meg elkezdi úristen ha eddig ezt szedtem hogy nem lett bajom tőle

2013. okt. 28. 11:08
 18/20 anonim ***** válasza:

Szerintem menj el. Ha van valami esetleg jobb most megtudni, mint mikor már késő, ha nincs semmi bajod azt is megmondják. A párod is megnyugodna.

Tudod anyukám egy rutin műtét miatt ment be a kórházba, mert volt egy kis női panasza. (mint neked ez a nyilallás kb annyi).

Aztán mikor a rutinműtétet elvégezték kiderült, hogy kezdeti stádiumban lévő komoly betegsége van (igen az amire gondolsz). A kezdeti stádium kezdeti részén kapták el, mondta az orvos, hogy piszok mázlija volt, hogy akkor bement, nem halogatta. Tünetmentes 2,5 éve.

2013. okt. 28. 11:30
 19/20 anonim ***** válasza:

Ehelyett az itteni nyavalygás helyett már rég túl lennél egy vizsgálaton, amivel megnyugtatnád a párodat.

Fölösleges időpazarlás és fölösleges szócséplés.

2013. okt. 28. 12:17
 20/20 anonim ***** válasza:

"lehet soha nem fog többször előfordúlni."

Igaz. De az is lehet, hogy a következőben meg meghalsz.

Nekem is problémám van a szívemmel, és rendszeresen járok a kardiológushoz, mert az nem elég, hogy egyszer voltam, akkor nem volt baj, akkor most sincs. Ebben semmi logika.

2013. okt. 28. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!