Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem túl sok időt tölt az első házasságából született lányaival. Hogyan beszéljem ezt meg vele, anélkül, hogy támadásnak venné?
Figyelt kérdés
Nagyon örülök neki, hogy jó a kapcsolatuk, de attól még a mi közös családunkat nem kellene elhanyagolnia.
Minden reggel ő megy a lányokért, hogy iskolába vigye őket, utána ő megy értük, ő viszi őket edzésre/táncra és utána haza is ő viszi őket. A lányai nagyjából 1 órányira laknak tőlünk, ami azt jelenti, hogy a férjem legkésőbb 6-kor elindul itthonról, majd este 7-re ér haza. Szerintem ez túl sok. Már kérdeztem, hogy miért csinálja, de azon kívül, hogy "mert szereti őket" más választ nem kaptam.
2013. nov. 18. 16:07
1/25 anonim válasza:
Nem értem mi a problémád, mikor ez teljesen természetes egy gyerekes ember esetében.
4/25 anonim válasza:
Miért nem egyeztek meg abban, hogy egy héten 3-szor nálatok alusznak a lányok, és akkor együtt vagytok? A többi nap pedig az anyáé?
5/25 anonim válasza:
Szerintem teljesen korrekt részéről, végre egy apa aki vállaja az apa szerepét minden körülmények között. Biztosan tudtad az elején már, hogy gyerekes ember. Mindenkinek tisztában kell lennie annyira önmagával, hogy tudja mit tud elviselni és mit nem. Ha el tudod fogadni, hogy vannak gyerekei akivel foglalkozni is kell, akkor semmi baj sincs. Ha nem, akkor onnantól kezdve a te rossz választásod volt.
6/25 anonim válasza:
Gondolom nagyon szereti őket,és senkiért nem hanyagolná el őket . Viszont,nekem sem tetszene a dolog.... Szerintem ha meg is említenéd neki,sokat nem érnél el vele.... Van közös gyereketek ?
7/25 anonim válasza:
Miért akkora probléma, ha sokat van velük?
9/25 anonim válasza:
Miért nem beszélitek meg azt hogy a férjed viszi őket 1 hétig minden fele,másik héten pedig az édesanyjuk? sokkal egyszerübb lenne. Meg ez eléggé költséges dolog..
10/25 A kérdező kommentje:
Amikor megismerkedtünk, még közelebb lakott a lányok anyja. 1 éve költöztek el és azóta ez megy. Szerinte a lányok már nagyok, ezért szükségük van rá, a mi gyermekeink még kicsik, ezért nekik inkább rám van szükségük.
2013. nov. 18. 16:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!