Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A férjem túl sok időt tölt az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem túl sok időt tölt az első házasságából született lányaival. Hogyan beszéljem ezt meg vele, anélkül, hogy támadásnak venné?

Figyelt kérdés

Nagyon örülök neki, hogy jó a kapcsolatuk, de attól még a mi közös családunkat nem kellene elhanyagolnia.

Minden reggel ő megy a lányokért, hogy iskolába vigye őket, utána ő megy értük, ő viszi őket edzésre/táncra és utána haza is ő viszi őket. A lányai nagyjából 1 órányira laknak tőlünk, ami azt jelenti, hogy a férjem legkésőbb 6-kor elindul itthonról, majd este 7-re ér haza. Szerintem ez túl sok. Már kérdeztem, hogy miért csinálja, de azon kívül, hogy "mert szereti őket" más választ nem kaptam.

2013. nov. 18. 16:07
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
91%

A kicsi gyermekeidnek rád és az apjukra is szükségük van.

Nem tudsz mit tenni, aki gondoskodni akar a gyermekeirõl, azt nem lehet megállitani.

2013. nov. 18. 16:53
 12/25 anonim ***** válasza:
53%

Szerintem az ex tipikussan hulyet csinal a erjedbol es jol kihasznalja ot.Nem kell koran kelnie az apa viszi hozza a gyerekeket nagyon kenyelmes.

ebreszd fel a ferjed

2013. nov. 18. 17:00
 13/25 anonim ***** válasza:
67%

Abban az esetben, ha van közös gyerek, nem kellene elhanyagolnia. Be kellene osztani az idejét a másik kapcsolatából származó gyerekek és a saját családja közt. Szép dolog, hogy gondoskodik és törődik a lányokkal, de ez nem indok arra, hogy a ti gyereketeket elhanyagolja olyan indokkal, hogy neki még inkább rád van szüksége, mert ez nem igaz. Az apjára is szükség van.

Sajnos nem tudsz mit tenni azon kívül, hogy megpróbálod ezt neki elmagyarázni. Úgy tűnik, jobban ragaszkodik a lányokhoz, mint a közös gyerekhez.

2013. nov. 18. 17:20
 14/25 anonim ***** válasza:
32%
Szerintem nem ragaszkodik jobban a lányaihoz, mint ahogy az előző írta, hanem őket is szereti és felelősségteljes apa. Egyébként miért nem adod oda neki a közös gyerekeket őket is vihetné az edzésre, aztán együtt hazajönnek. Miért vagy féltékeny azokra a gyerekekre? De ha nem tudod elviselni hogy a férjednek 4 (nem kettő) gyereke van akkor minek szültél neki gyereket?
2013. nov. 18. 17:33
 15/25 anonim ***** válasza:
81%

"Szerinte a lányok már nagyok, ezért szükségük van rá, a mi gyermekeink még kicsik, ezért nekik inkább rám van szükségük."

Akárki akármit mond, ez nem arra utal, hogy a kicsihez is annyira ragaszkodna, mint a lányokhoz. Ha így lenne, akkor törekedne arra, hogy vele is több időt töltsön, akár úgy, hogy őt is elviszi, mikor megy a lányokért.

2013. nov. 18. 17:51
 16/25 anonim ***** válasza:
72%
Lehet, hogy a lányokat sajnálja a válás miatt, ezért igyekszik velük több időt tölteni, hogy ne érezzék azt annyira, hogy a szülők külön élnek már. A közös gyerekekkel meg úgyis találkozik minden nap.
2013. nov. 18. 18:17
 17/25 anonim ***** válasza:
50%
Az egy dolog hogy mindennap látja a gyerekeket,mert velük él.De ez mit sem ér,ha nem foglalkozik rendesen velük.Én biztos kicsapnám a hepajt ezért....Nem azt mondom hogy ne találkozzon velük,de ez tényleg nagyon kényelmes az ex nőnek.... És az üzemanyag sem olcsó manapság.... Az meg hülyeség,hogy azért kell velük többet lenni,mert nagyok.
2013. nov. 18. 19:00
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

De nem dolgozik, vagy hogy van erre ideje?

Egyébként nem gond, hogy fuvarozza az összes gyerekét. De mindegyikkel foglalkozzon egyformán. A nagyokkal is, és a kicsikkel is.

Az lenne a számotokra a legjobb, ha az egyik héten nálatok laknának a gyerekek, másik héten anyjuknál. Vagy hétköznap nálatok, hétvégén anyjuknál.

2013. nov. 19. 09:11
 19/25 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem válj el tőle, rögtön többet lenne veletek is :D
2013. nov. 19. 16:08
 20/25 anonim ***** válasza:
61%
Utolsó :D :D lehet van benne valami :D
2013. nov. 19. 16:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!