Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A férjem túl sok időt tölt az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem túl sok időt tölt az első házasságából született lányaival. Hogyan beszéljem ezt meg vele, anélkül, hogy támadásnak venné?

Figyelt kérdés

Nagyon örülök neki, hogy jó a kapcsolatuk, de attól még a mi közös családunkat nem kellene elhanyagolnia.

Minden reggel ő megy a lányokért, hogy iskolába vigye őket, utána ő megy értük, ő viszi őket edzésre/táncra és utána haza is ő viszi őket. A lányai nagyjából 1 órányira laknak tőlünk, ami azt jelenti, hogy a férjem legkésőbb 6-kor elindul itthonról, majd este 7-re ér haza. Szerintem ez túl sok. Már kérdeztem, hogy miért csinálja, de azon kívül, hogy "mert szereti őket" más választ nem kaptam.

2013. nov. 18. 16:07
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
53%
19 es tud valamit! :D
2013. nov. 19. 22:34
 22/25 anonim ***** válasza:
61%
A bűntudat tartja ott.... Kéne neki egy jó pszichológus,vagy családterapeuta,mert így az új családja megy rá a másiknak való törlesztésére...
2013. nov. 22. 13:32
 23/25 anonim ***** válasza:

Ez szerinted túl sok idő, hogy reggel meg du elviszi őket? Hétvégén is folyton velük van? Amúgy meg azért is van inkább a nagyobb gyerekekkel, mert a kicsit még túl hangosak és még sok velük a gond és így több neki a nyugi.

Amúgy meg nem követelheted meg, hogy azért mert az első házasságából is vannak gyerekek, hogy őket hanyagolja el.

Az is elég nagy baj ezeknek a gyerekeknek, hogy elváltak a szülei. Amúgy mekkorák a gyerekek?

Nálatok te vagy az egyik anya, nálunk én egyik "gyerek".

(26/N & 25/N - 5/f & 2F)

26/N

2013. nov. 25. 12:54
 24/25 anonim ***** válasza:
58%
Én beszélnék az ex-nejével, mert van rá egy fogadásom, hogy nem is az előző házasságából való gyerekeivel van, hanem becsajozott. (Minden férj ezt csinálja: azt hazudja, hogy a gyerekeivel van, de sosincs velük! Viszont ezt totál beveszi az új feleség, sőt, még azt is gondolja, hogy milyen rendes ez a férfi. Közben meg csak simán csalfa.) (Az csak a gáz, ha kellő pénzért cserében az ex-neje falaz neki. és esetleg azt hazudja, hogy velük volt a férjed, de szerintem az ex-neje nem is tud erről. Hanem azt érzi, hogy az ő gyerekeivel sincs eleget az apjuk.) Kérdés, hogy amikor 6-kor elindul, akkor előtte szépen lezuhanyzik és új alsót meg inget vesz fel?
2013. dec. 12. 01:24
 25/25 anonim válasza:
Látod ezért nem jó olyan férfivel össze jönne akinek van gyereke
febr. 23. 18:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!