Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem túl sok időt tölt az első házasságából született lányaival. Hogyan beszéljem ezt meg vele, anélkül, hogy támadásnak venné?
Nagyon örülök neki, hogy jó a kapcsolatuk, de attól még a mi közös családunkat nem kellene elhanyagolnia.
Minden reggel ő megy a lányokért, hogy iskolába vigye őket, utána ő megy értük, ő viszi őket edzésre/táncra és utána haza is ő viszi őket. A lányai nagyjából 1 órányira laknak tőlünk, ami azt jelenti, hogy a férjem legkésőbb 6-kor elindul itthonról, majd este 7-re ér haza. Szerintem ez túl sok. Már kérdeztem, hogy miért csinálja, de azon kívül, hogy "mert szereti őket" más választ nem kaptam.
Ez szerinted túl sok idő, hogy reggel meg du elviszi őket? Hétvégén is folyton velük van? Amúgy meg azért is van inkább a nagyobb gyerekekkel, mert a kicsit még túl hangosak és még sok velük a gond és így több neki a nyugi.
Amúgy meg nem követelheted meg, hogy azért mert az első házasságából is vannak gyerekek, hogy őket hanyagolja el.
Az is elég nagy baj ezeknek a gyerekeknek, hogy elváltak a szülei. Amúgy mekkorák a gyerekek?
Nálatok te vagy az egyik anya, nálunk én egyik "gyerek".
(26/N & 25/N - 5/f & 2F)
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!