A férjem első házasságából született lánya szeretne hozzánk költözni én viszont ezt nagyon rossz ötletnek tartom. Hogyan tudnám erről meggyőzni a férjemet?
semmit.
Ezért nem kell már gyerekes fickóval összejönni!!!
Jaj de nagyon tudjátok bántani azt a kislányt, akinek a szülei nem voltak képesek megfelelően felkészíteni az életre . Most meg az édesapja segíteni próbál, akkor meg szidjátok mint a bokrot, tisztelet a kivételnek.
Az az feleség, pedig akkor is így gondolkozna, ha az ő gyerekéről volna szó és a férje lenne az, aki ellenkezik?
Segíteni kell a gyereken egy szülőnek. Az, hogy nem akarta látni az apját , lehet hogy az anyukája nevelése miatt lehetett, vagy csak egyszerű kamasz ellenkezés. Ő a gyermeke. Mindenkinek inkább segíteni kellene a bajbajutott kislányon. Itt inkább a feleséget hibáztatnám, hogy hozzá ment egy gyermekes férfihoz, de a vele járó kellemetlenségeket nem vállalja. Pedig tisztában lehetett volna vele, hogy ez ezzel jár.
ma 14:40
szerintem te vagy egy nagy fake, már miért ne lehetne? akkor tuti én is csak illúzió vagyok, mert anyukám 16 évesen szült....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!