A férjem első házasságából született lánya szeretne hozzánk költözni én viszont ezt nagyon rossz ötletnek tartom. Hogyan tudnám erről meggyőzni a férjemet?
Nem az anyát kell most szapulni, mert nem ismeri senki a körülményeket, hanem megbecsülni az apát, aki kiáll a gyermeke mellett.
Az egy más kérdés tárgya, hogy mi van az anyával, de az most ez a kérdés szerint nem téma.
Én a következőket tenném:
-ha lenne helye a gyereknek, tudnánk neki helyet szorítani anélkül, hogy mi túlságosan nyomorogjunk, akkor jöhetne.
DE
előtte mindenképpen lefektetnénk a szabályokat.
Csak és kizárólag úgy vállalnám, hogy hozzánk költözik, ha vállalja, hogy segít, amiben tud.
Nem várja el, hogy kiszolgálják és nem ingyen babysittert lát bennem, bennünk.
A testvéreivel pedig megpróbál jól kijönni.
És a lány apjával is rendesen átbeszélném a dolgot.
Azt, hogy ő is rendesen kiveszi a részét a teendőkből.
Nem várja el, hogy én dajkáljam, tutujgassam a gyerekét, hanem segít, ahol tud.
Ha sikerülne ebben megegyeznünk, a lány is együttműködő lenne, akkor szívesen segítenék abban, hogy mielőbb talpra álljon.
# 18/19
Jó ez is elég nagy feltételezések csak. Én meg simán eltudom képzelni, hogy anyuka palotába lakik míg apuka 2 szobás panelt bérel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!