Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hogyan beszéljem rá a férjemet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan beszéljem rá a férjemet hogy megvehessük nekem ezt?

Figyelt kérdés

Nos, igen érdekes kérésem van.

A tv reklámozott egy felmosó szettet.

Lehet ti is láttátok, pedállal kell nyomni és ki"centrifugálja" a felmosó ruhát.

Nagyon szeretném, igaz picit drága, de ahogy a tv-ben is mutatták rá állt a férfi a vödörre és nem ment szét alatta.

Igaz mondtam a férjemnek, de azt mondta felesleges, van itthon kettő, minek egy harmadik stb.

De én nagyon vágyom rá, tetszik is, jónak is találom. Igaz picit drága de szerintem egyszer kell érte kiadni. HOgyan beszéljem rá???

Egyébként 10.000ftba kerül, és adnak hozzá pót fejet, lehet mosni is nem tudom már hányszor.

2014. júl. 12. 10:29
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
30%
Hát én ki nem adnék 10 ezret egy felmosóra... Még ha magától mosna fel... De azért, hogy kicsavarja magát..? Az egészben nem a kicsavarás a nehéz, hanem a vödörcipelés. Amúgy nem lehet, hogy már megrendelte neked, és nem akarja, hogy mindjárt két felesleges bazi drága felmosótok legyen?
2014. júl. 12. 11:00
 12/28 anonim ***** válasza:
31%

" Ha ferjem ezt hozna repulne a vacakjaval."

hej,de ócska, vérmes asszonyka vagy! na szállj el innen a seprűdön ízibe!

2014. júl. 12. 11:01
 13/28 anonim ***** válasza:
97%
hát ha a topshoposra gondolsz, az egy vacak ne vedd meg!
2014. júl. 12. 11:12
 14/28 anonim ***** válasza:
94%

Hidd el,hogy nagyon nem éri meg. Tetszetős,hogy a pedált nyomkodva kicsvarja, de nagyon hamar tönkre megy.

Ha jó felmosót szeretnél, ami mosható és vegyszer nélkül is szép tisztaságot varázsol, akkor vegyél egy vixi fejet. 2500.-Ft. 3éve használom és kb 8x mostam ki gépben 60fokon, mintha új lenne. Ne higyj a reklámoknak, amit ezekben a tvshopokban árulnak mind egy rakás kaki!

2014. júl. 12. 11:19
 15/28 anonim ***** válasza:
98%
A WS Teleshopos szarra gondolsz? El ne hidd már... Az 90% nem igaz, és fullra agyondicsért ipari hulladék.
2014. júl. 12. 11:21
 16/28 anonim ***** válasza:
61%

Hát ha szerinte felesleges, akkor mosson fel ezután ő, nem? :)

Szerintem az döntse már el, hogy mi a felesleges és mi nem az, aki az adott dolgot rendszeresen elvégzi.

2014. júl. 12. 11:36
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
A teleshopos vackok szépsége, hogy néhány héttel a megjelenésük után tele van velük az internet 10-ed áron. Szerintem nézz egy kicsit körül. Kínai vackokat árulnak az esetek 90%-ában, irreális áron, ami lehet, hogy egy darabig tök jó, de aztán vége, még pót dolgokat sem találsz hozzá, kuka az egész. Nézz körül a neten, 100%-ig biztos vagyok benne, hogy találsz hasonlót az ár töredékéért.
2014. júl. 12. 11:37
 18/28 anonim ***** válasza:
84%
Első olvasásra azt hittem ez egy trollkérdés. UGYE CSAK AZ?? UGYE???
2014. júl. 12. 11:39
 19/28 anonim ***** válasza:
10 ezer csak a felmoso, a vodor az plusz, nem? Legalabbis azt mondjak, hogy a vodorrol erdeklodjon. Egyebkent en is neztem, de nem er annyit.
2014. júl. 12. 12:09
 20/28 anonim ***** válasza:

A véleményem: hát ez tényleg halál felesleges. Én szeretem a technológiát, van itthon minden, mosogató, szárítógép, stb., de azért 10.000 ft, mert lusta vagyok kitenni az erkélyre száradni a felmosófejet? :D:DD:D Ez kész röhej :D

Viszont ha neked ez tetszik, akkor egyszerűen vedd meg a pénzedből. Miért kell ehhez a férjedet győzködnöd??

2014. júl. 12. 12:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!