Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan beszéljem rá a férjemet hogy megvehessük nekem ezt?
Nos, igen érdekes kérésem van.
A tv reklámozott egy felmosó szettet.
Lehet ti is láttátok, pedállal kell nyomni és ki"centrifugálja" a felmosó ruhát.
Nagyon szeretném, igaz picit drága, de ahogy a tv-ben is mutatták rá állt a férfi a vödörre és nem ment szét alatta.
Igaz mondtam a férjemnek, de azt mondta felesleges, van itthon kettő, minek egy harmadik stb.
De én nagyon vágyom rá, tetszik is, jónak is találom. Igaz picit drága de szerintem egyszer kell érte kiadni. HOgyan beszéljem rá???
Egyébként 10.000ftba kerül, és adnak hozzá pót fejet, lehet mosni is nem tudom már hányszor.
rá állt a férfi a vödörre és nem ment szét alatta
Kb ennyi előnye van az összes többihez képest. Viszont mivel elég ritkán állok rá a felmosóvödörre, ki nem adnék érte 10ezret, ha van otthon használható...
A férjednek van igaza!!
De bemásolok néhány véleményt erről a "csodáról", hogy hátha megjön az eszed!
Magic Mop csavaros felmosó
11 megjegyzés:
Névtelenmájus 25, 2011
Nekem a teleshopos változat van meg. Ez az első olyan termék, amivel maximálisan meg voltam elégedve. A múlt idő annak szól, hogy kb. fél év használat után eltört a pedál alatt valami kis műanyag és már tudom kitekerni vele a felmosóból a vizet.
+ Horror az új felmosófej ára.
Válasz
Névtelenoktóber 17, 2011
Sziasztok!
Én az easy magic moppot vettem meg, ráadásul ajándékba. Ez már a továbbfejlesztett változat, pedál nélküli. Csak egy probléma van vele, a vödör folyik. Érdekessége, hogy nem látod hol, mert nincs elrepedve, csak egyszerűen folyik.
Mikor visszavittük kicseréltetni, az eladó közölte, hogy "ez ilyen". Végül kicserélte, és ugyanúgy folyik, tehát tényleg "ez ilyen"?!
Tanácsot kérnék...
Járt már így valaki?
Köszönöm előre is: Sz.
Válasz
Otimájus 10, 2012
Nekem a régi pedálos változat van. Nagyon nem vagyok vele megelégedve! Nem győzök pedálozni, hogy megfelelő szárazságú legyen a felmosó fej. Szóval nekem nem felére csökkenti, hanem 3 szorosára növeli a felmosás idejét. Nem beszélve arról,hogy a makacsul csempére ragadt piszkot fel sem szedi, mivel kialakítása révén nem nagyon lehet nagyobb erővel a padlóra nyomni. Szerintem csak felesleges pénzkidobás!
Válasz
Névtelenjúlius 26, 2012
Vettem egy éve egy pedálos felmosót. A nyele a forgó résznél szétesett! Az ügyfélszolgalat közölte, alkatrész külön nincs, ez van!Korrekt TOLVJ társaság!
Válasz
Válaszok
Névtelenjanuár 12, 2013
Így jártam én is,nyélre lenne szükségem,de nem kapok külön.
Válasz
Névtelenjúlius 26, 2012
Valaki rám hallgat, nem vesz semmit ettől a a tetves jellemtelen rabló bandától!Minden sokkal drágább mint pl. az eBay oldalon, De ha valami elromlik, mosom kezeim a POLITIKÁJUK! Gusztustalan!
Válasz
Névtelenoktóber 30, 2012
Ez a termék nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Két használat után gusztustalan lett a felmosófej, hiába mostam ki még mosógépben is, piszkos maradt. Kb., mint a sima felmosóknál, amivel nem is lenne gond, ha nem úgy reklámoznak, hogy higiénikusabb és könnyebb tisztán tartani. A csavaró-résszel nekem nem volt gondom, nem tört még el, bár néha kattog rendesen, ha rálépek.
Válasz
Deli lászlófebruár 07, 2013
Nekem csak a vödörre (persze ha nem törött) és a centrifuga kosárra lenne szükségem.A mechanika nekem jó.
Akinek lenne, attól átveszem egyezkedés után.
dellaci@citromil.hu
Válasz
Adanovember 24, 2013
Nekem sem csavarta ki ki talán tizedannyira sem a rongyot, mint ahogy a bemutatón láttam. A laminált padlómra vettem, de lassabban szárad, mint normál felmosóval felmosva. A pedál alatti fogaskerekek műanyagok, még 1/2 éve sem használom és valami nagyon kikopott benne. Kattog, nem csavarja ki egyáltalán a vizet. 2 évig áhítoztam egy ilyenre, de most, hogy megvettem, nagyot csalódtam benne. Sajnos ez a reklámkészítőket nem fogja meghatni, de szégyellhetnék magukat, hogy úgy mutatnak be egy terméket, ahogyan az képtelen a valóságban működni! És emiatt nem mer megvenni sok vásárló olyan terméket sem, ami egyébként jó lenne.
Válasz
Judicatordecember 23, 2013
Gyakorlatilag szemét! A vödör műanyaga törik mint a ropi. A pedál rész műanyag alkatrészei a kindertojás szintjén vannak.
B@sszus, egy felmosószettről kérdést kiírni... :DDD
Vannak ám problémáid:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!