Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen kiakadtam, hogy beszéljem meg ezt a férjemmel?
"Egyrészt sok a perverz férfi akik számára a hozzád hasonló tehenek lehetnek izgatóak egy-egy aktus alkalmára. Mellesleg a te életed statisztikailag jelentéktelen, ebből nem lehet következtetéseket levonni. A nagyobb folyamatokat kell figyelni, mint például az olyan munkák ahol a megjelenés számít, ilyen-olyan szóvivő, hostess, stb stb."
Izé, dolgoztam hostessként :)
A nők munkája csak a szexuális kicsapongásaik finanszírozását szolgálja.
Na de ki a munkaadó, na ki? Természetesen a férfi, az állam, vagy a magáncégek szerepében. Amikor én eltartásról beszélek, vagy rabszolgaságról pontosan erről beszélek. Pontosan a nők azok akik szexuális céljaikra kihasználják a férfiakat.
"Az, hogy nem egy férfinak másmilyen az ízlése, mert nem a vékony nőket szereti, az miért perverzió?"
Azért mert hiába mondják sokan hogy mondjuk a 30-as nők ilyen bombázok meg minden, valójában csak szexuálisan vonzók. Magyarul ez csak egy fétis mint ezek a dagadt nők.
"A nők munkája csak a szexuális kicsapongásaik finanszírozását szolgálja."
Én a munkámból elég sok mindent finanszíroztam, és nem élek szexuálisan kicsapongó életet.
"Na de ki a munkaadó, na ki? Természetesen a férfi, az állam, vagy a magáncégek szerepében."
Mi van akkor, amikor egy cégnek egy nő a tulajdonosa?
"Amikor én eltartásról beszélek, vagy rabszolgaságról pontosan erről beszélek. Pontosan a nők azok akik szexuális céljaikra kihasználják a férfiakat."
Mert a férfiakat a nők csak úgy kihasználják szexuálisan :) :) Bizonyára maguk FÖLÉ kell teperni őket, mert különben csak maszturbálnának, ugye? :)
"Azért mert hiába mondják sokan hogy mondjuk a 30-as nők ilyen bombázok meg minden, valójában csak szexuálisan vonzók. Magyarul ez csak egy fétis mint ezek a dagadt nők."
Én kifejezetten kövér vagyok, és nem csak szexuálisan vagyok vonzó sok férfinek, hanem intellektuálisan is. Sok férfiismerősöm van, jó kapcsolatokat ápolok. A férjemhez pedig hűséges vagyok.
Te 11%-os, a saját édesanyádról is ennyire rossz a véleményed? Ő is csak egy szexrabszolgának tartotta apád?
"De a nő dönthet úgy, hogy megtartja a gyermeket. Így a férfi és a nő tartja el a kicsit, nem a te és az én adómból megy az állami gondozás."
Mégis milyen alapon tartja meg? Hiszen a gyerektartás fő indoka a pénzügyi segítség. Ha már megcsinálta akkor saját pénzén is feltudja nevelni, főleg hogy ti akartatok emancipációt, itt az idő hogy éljetek is vele. Mint már mondtam szex nem a férfiak bűne.
"Viszont azt kénytelen vagy beismerni, hogy a természet úgy teremtette a nőt és a férfit, hogy a nő hordja ki a magzatot, nem a férfi. Ezáltal ennyivel több szavazati joga van. "
A természet nem kötelezi a férfit semmilyen segítségre. Itt most ne csak az abortuszra gondoljunk, hanem az állami juttatások tömkelegére is.
"A nők sem tehetnek arról, hogy nem a férfiak kapták a méhet, így nem igazságos az, hogy a férfinek ugyanannyi joga legyen a gyermek megtartásának kérdésében. "
A férfiak se tehetnek róla hogy nem a nők kapták a spermát, így nem igazságos hogy a nők önző céljaik érdekében arra tartsanak igényt amihez semmi közük.
"Mi ebben a pofátlanság? Azért fizet gyerektartást, mert létrehozott egy gyermeket, és az ő életének költségei is vannak. Eszik, iszik, ruhát hord, könyvet olvas, iskolába jár. "
Pofátlanság, ez a gyerekes nemtörődömség amikor már mindketten tudjuk hogy két órája csa ka szavakkal játszol.
"Mivel a nő teste érintett, ezért van több döntési joga. És ezen semmi nem változtat, kivéve, ha a férfiak méhet növesztenek. Tessék a Jóistennél reklamálni. "
"Azért felelős, ha a péniszét bedugja, és spermáját eljuttatja a petesejthez, és ezzel egy gyermeket hoz létre. Na ezért felelős. "
Már hogy lenne felelős? Ha a nőnek jól esett d*gni egy jót, akkor essen is jól megszülni azt a gyereket, úgy hogy kicsinyes bosszú nélkül próbálna keresztbe tenni a férfinek.
"A férfi megkönnyítheti a saját életét azzal, hogy csak akkor szexel, ha az abból eredő gyermek létét is elfogadja és támogatja anyagilag és erkölcsileg is. "
Ha a nő dönthet úgy hogy saját önző, kicsinyes érdekei miatt nem vállalja a gyereket akkor a férfi is dönthet így.
+Mégis milyen alapon tartja meg? Hiszen a gyerektartás fő indoka a pénzügyi segítség. Ha már megcsinálta akkor saját pénzén is feltudja nevelni, főleg hogy ti akartatok emancipációt, itt az idő hogy éljetek is vele. Mint már mondtam szex nem a férfiak bűne."
Mivel a férfi szexuális viszonyt létesített a nővel, ezzel beleegyezett abba, hogy abból akár gyermek is létrejöhet, tehát beleegyezett abba, hogy a nő akár megtarthassa. Ha egy férfi nem akar tartásdíjat fizetni, ne szexeljen, mert a szex célja a szaporodás.
"A természet nem kötelezi a férfit semmilyen segítségre. Itt most ne csak az abortuszra gondoljunk, hanem az állami juttatások tömkelegére is."
A természet nem, de a józan ész és a jog igen.
"A férfiak se tehetnek róla hogy nem a nők kapták a spermát, így nem igazságos hogy a nők önző céljaik érdekében arra tartsanak igényt amihez semmi közük."
Én nem önzőnek tartom azt a nőt, aki megszüli a gyermeket, hanem embernek. Aki csak kikapartatná a saját gyerekét, az számomra értéktelen ember, aki nem vállal felelősséget. Nem saját maguknak kérik a pénzt, hanem a gyermek felnevelése érdekében.
"Pofátlanság, ez a gyerekes nemtörődömség amikor már mindketten tudjuk hogy két órája csa ka szavakkal játszol."
Mondom, hogy nem tudsz mindenre választ adni :)
"Mivel a nő teste érintett, ezért van több döntési joga. És ezen semmi nem változtat, kivéve, ha a férfiak méhet
"Már hogy lenne felelős? Ha a nőnek jól esett d*gni egy jót, akkor essen is jól megszülni azt a gyereket, úgy hogy kicsinyes bosszú nélkül próbálna keresztbe tenni a férfinek. "
Ha már a férfi bedugta, akkor vállalja a felelősséget is az esetleges utódért :) Szerencsére így működik a józan társadalom (te nem), és ezen nem tudsz változtatni :) A többség nem veled ért egyet.
"Ha a nő dönthet úgy hogy saját önző, kicsinyes érdekei miatt nem vállalja a gyereket akkor a férfi is dönthet így."
Persze, nem kötelező látogatni a gyereket, de számomra értéktelen az az ember, aki nem kíváncsi a saját gyerekére. Ettől függetlenül a gyermek felnevelésének költségét vállalnia kell.
Ha szex, akkor felelősséggel! Mert abból - többedszerre ismétlem, csak valahogy képtelen vagy elfogadni - utód születhet! Ha nem akar gyermeket, ne dugja be a péniszét egy élő nőbe, hanem használja a saját kezét vagy felfújható műnőt. Ezt javaslom neked is.
Gondolom, azért vagy ilyen dühös, mert csináltál gyereket valakinek, és nem tetszik, hogy a költségeihez hozzá kell járulnod. Végülis te is ott voltál, amikor létrejött, és komoly szereped van benne. Légy férfi, és vállald a felelősséget, ne kiscsigaként próbálj menekülni és fújni a nőkre :)
"Én a munkámból elég sok mindent finanszíroztam, és nem élek szexuálisan kicsapongó életet. "
Igen? Hány férfival feküdtél gyereked apján kívül? Mindegy, a lényeg az hogy a női emancipáció kifejezetten azt a célt szolgálta hogy a nők ingyen juthassanak hozzá a férfiak által megtermelt erőforrásokhoz. Magyarul testüket áruba bocsátsák, és így a férfiakat kiszipolyozzák.
"Mi van akkor, amikor egy cégnek egy nő a tulajdonosa? "
Kérlek ne fárassz az ilyen komolytalan kérdésekkel. Mi van akkor ha holnap piros hő esik?
Az ipar, a mezőgazdaság, minden olyan munka amely épít, vagy kitermel, amely fejleszt, az a férfiak érdemes. A férfiak a gazdaság ereje. Talán valahol egy messzi-messzi galaxisban lehet találni női cégvezetőt de valószínűleg ő sem az eszem miatt van ott.
"Mert a férfiakat a nők csak úgy kihasználják szexuálisan :) :) Bizonyára maguk FÖLÉ kell teperni őket, mert különben csak maszturbálnának, ugye? :) "
A tőke a férfiak felől a nők felé áramol, és ezt bizony a nők jórészt csak a testüknek, a szexnek köszönhetik.
"Igen? Hány férfival feküdtél gyereked apján kívül? Mindegy, a lényeg az hogy a női emancipáció kifejezetten azt a célt szolgálta hogy a nők ingyen juthassanak hozzá a férfiak által megtermelt erőforrásokhoz. Magyarul testüket áruba bocsátsák, és így a férfiakat kiszipolyozzák."
Kérlek szépen, összesen hárommal. Az első kapcsolatomban én háromszor annyit kerestem, mint az exem. Én vettem neki autót, ruhát, én álltam minden kiadást. Vagyis akkor ki termelte az erőforrást? :)
"Mi van akkor, amikor egy cégnek egy nő a tulajdonosa? "
Kérlek ne fárassz az ilyen komolytalan kérdésekkel. Mi van akkor ha holnap piros hő esik? Az ipar, a mezőgazdaság, minden olyan munka amely épít, vagy kitermel, amely fejleszt, az a férfiak érdemes. A férfiak a gazdaság ereje. Talán valahol egy messzi-messzi galaxisban lehet találni női cégvezetőt de valószínűleg ő sem az eszem miatt van ott."
Komoly a kérdés. Nőként cégtulajdonos vagyok. :) Három férfi dolgozik nálam, és két nő. Én építettem fel a céget kemény munkával, és most elég jól jövedelmez. Ja és édesanyám is cégtulajdonos, van mit tejbe aprítaniuk.
"A tőke a férfiak felől a nők felé áramol, és ezt bizony a nők jórészt csak a testüknek, a szexnek köszönhetik."
Életemben nem feküdtem le egyetlen korábbi főnökömmel sem. Feloldanád az ellentmondást? :)
Arra a kérdésre kínosan kerülöd a választ, hogy vajon édesanyádról is ilyen véleménnyel vagy? :) Ha ő nem szül meg, nem szoptat, te most sehol sem tudnád írni a gondolataid.
Alapvetően sajnállak, nem lehet egyszerű az életed.
"Ha a nő dönthet úgy hogy saját önző, kicsinyes érdekei miatt nem vállalja a gyereket akkor a férfi is dönthet így."
Ha egy nő nem tartja meg a gyerekét, annak oka van. Senki nem jókedvéből, brahiból megy abortuszra, hanem mert az a kisebbik rossz. Ez nem kicsinyes női érdek, ez a gyerek érdeke, hogy az élete ne egy kupac kínlódás legyen, és ne éhezzen.
Mi értelme egy gyereket nyomorba megszülni? Persze, örökbe is lehet adni, de ki tudja kihez kerül? És ha verni fogják? Éheztetik? Szenvedés lesz az egész élete...
Ja és ha egy nő kénytelen abortuszt vállalni, akkor ismételten övé a kockázat, mert lehet hogy soha nem lehet több gyereke....(benne van a pakliban), szóval megint csak a nő szív.... ahogy egyébként is, ha megtartja a babát, és egyedül marad vele.
Ha pedig megtartja a gyereket, akkor mindkét félnek kötelessége gondoskodni róla, mivel ott voltak a fogantatáskor, vállalják is a felelősséget. Ha becsúszott akkor becsúszott...ez van.
Aki szexel, az felvállalja a gyerek lehetőségét is ha védekezik, ha nem. Mert ugye nincs 100% védekezés.
Ha pedig pl a férfi ráhárítja a védekezés felelősségét csak a nőre, akkor meg végképp kussoljon ha a nő teherbe esik, és gondoskodjon a gyerekről. Mert ugye a gumi az milyen kényelmetlen....nos a sok hormonos szar tabletta is az...mivel nem szedik a pasik, ezért nem is tudhatják....
"Mivel a férfi szexuális viszonyt létesített a nővel, ezzel beleegyezett abba, hogy abból akár gyermek is létrejöhet, tehát beleegyezett abba, hogy a nő akár megtarthassa. Ha egy férfi nem akar tartásdíjat fizetni, ne szexeljen, mert a szex célja a szaporodás. "
Ha a szex célja a szaporodás, akkor a nő milyen alapon vet gátat ennek az abortusszal? Ha a nő kicsinyes, aljas érdekei miatt megszabadulhat a gyerekétől akkor a férfinek miért kéne gyerektartást fizetnie?
"A természet nem, de a józan ész és a jog igen. "
Aha, szóval a nők s*ggét körbe nyalni józan ész. A gyerekgyilkosság a nőknek megengedett, viszont a férfi a te ostoba, szexista értékrended szerint minden szexuális aktus után fizethetné a gyerektartást, mivel a szex az kizárólag a férfi bűne.
"Én nem önzőnek tartom azt a nőt, aki megszüli a gyermeket, hanem embernek. Aki csak kikapartatná a saját gyerekét, az számomra értéktelen ember, aki nem vállal felelősséget."
Szóval egy nő számára szerinted megengedett az értéktelenség, felelősségtelenség. Kizárólagos jogot biztosítanál az abortuszhoz csak azért hogy kimondhasd hogy a nőké a hatalom. A férfi se nem dönthet gyereke életéről, se nem dönthet az abortuszról bármilyen ember is legyen, a nőnek viszont megengedett az értéktelen, felelősségtelen döntés csak azért mert nő. Gratulálok, igazi undorító, férfigyűlölő soviniszta vagy.
"Ha már a férfi bedugta, akkor vállalja a felelősséget is az esetleges utódért :) Szerencsére így működik a józan társadalom (te nem), és ezen nem tudsz változtatni :) A többség nem veled ért egye"
Ha már a nő beengedi akkor készüljön fel rá hogy nem élősködhet mindig a férfin. Mellesleg miért vonod felelősségre a férfit, ha nem akar fizetni? Viszont a nőnek ellenben megadnád a jogod a gyerekgyilkossághoz? Hogy van ez neked a fejedben?
"Gondolom, azért vagy ilyen dühös, mert csináltál gyereket valakinek, és nem tetszik, hogy a költségeihez hozzá kell járulnod."
Téves. Nincs gyerekem. Én csupán a társadalomban rejtező férfiellenesség ellen emelem fel a szavam. Ha figyelmes lettél volna észrevetted volna hogy én nem a férfi abortusz melletti joga mellett érvelek, hanem a férfiak elleni kettős mérce ellen. Ha kell a férfi pénze akkor jó a közös felelősségről hadoválni, viszont ha közös döntést kell hozni akkor a férfinek nem lehet szava.
Ejj-ejj, nem kéne leereszkedi a 11%-os szintjére!
Tudjátok: okos enged, szamár szenved! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!