Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Teljesen kiakadtam, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teljesen kiakadtam, hogy beszéljem meg ezt a férjemmel?

Figyelt kérdés
3 éve vagyunk együtt abból 2,5 éve házasok. A szexuális életünk sose volt a házasságunk alapköve 1-2 havonta "támadtam" őt le. Mióta együtt vagyunk a két kezemen megtudnám számolni,hogy hányszor kezdeményezett ő. Mielőtt teherbe estem már ott tartottunk,hogy csak úgy tudtam őt rávenni a dologra,ha elaludt és rá fél órára rámásztam(félálomba) vagy ha részeg volt. Az előbb említettből fogant a kislányunk,aki most töltötte a 7 hetet. A terhesség alatt abszolult nem engedte magát folyamatosan visszautasított ami nekem nagyon megalázó volt. Egy baráti beszélgetésből halottam az indokát,hogy a baba miatt nem akarja(ezt meg is értem,ha belegondol az embert,hogy van ott bent valaki) de ezt se nekem mondta el és ez nagyon zavart. Tegnap a nőgyógyász zöld utat adott a dologra. Már nagyon vártam gondoltam,hogy több,mint 10 hónap után csak szeretne valamit,de rám se nézett,teljesen összetörtem, egyszeűen ez tabutéma nálunk sose beszéltük meg ezt a problémát,de számomra ez volt az utolsó csepp a pohárba ezt mostmár nem tudom szó nélkül hagyni. Félek a válaszoktól. Próbàlok neki imponálni,csinosan öltözni,bókolni de nem viszonozza. Fiatal vagyok és ő a második férfi az életembe. Nem tudom,hogy hogyan tálaljam neki a dolgokat. Szeretném,ha így kîvülálló kènt véleményeznétek!
2014. aug. 29. 08:58
 131/141 anonim ***** válasza:

:D :D :D egyre betegebb dolgokat ír, de a valódi kérdésekre eddig nem mert válaszolni :D

Persze, mert gyűlöli a nőket, és képtelen racionálisan gondolkodni.

2014. szept. 1. 10:38
 132/141 anonim ***** válasza:
0%
Már csak úgy tudod elfedni az igazságot hogy törölteted a válaszaimat. A lényeg az, hogy inkább megöletnél egy ártatlan életet, mint hogy hatalmadból engedve az apával megmentenéd azt. Nagy abortuszellenes létedre, fontosabb számodra a kizárólagos hatalom, mint egy másik emberi lény élethez, vagy apasághoz való joga.
2014. szept. 1. 10:47
 133/141 anonim ***** válasza:

A provokatív válaszokat törlik a modik, ne írj olyat, ami provokatív és képtelenség, és akkor nem fogják törölni :)

Mondd, kedves nőgyűlölő, te ha kimész az utcára, megborzongsz a sok nőtől, hogy dögölnének meg mind, ugye?

Beleértve édesanyád, aki a világra szült, ugye?

Ostoba, megkeseredett ember vagy, teljes szívből sajnállak <3

2014. szept. 1. 11:07
 134/141 anonim ***** válasza:
Szóval számodra szerintem az egyetlen járható út egy másik férfi. Most gondolj csak bele -a te logikádat kovetve- ha csakis a férfi képes anyagi javakat termelni amit aztán a nők csak elherdalnak akkor két férfi együtt mire lehet képes. ......mint mondtam nincs gyerektartas sőt még védekezned sem kell ha az olyan ferfiatlan. De azért kérlek ne feledkezz meg a 'remek' nezeteidrol és amikor a tökéletes kapcsolatod miatt aljtaji ellátásra szorulsz akkor ha a kezeloben kifognal egy katonás doktornőt meg vagy 3 Ursula típusú ápoló nőt azért még egyszer a kedvunkert fejtsd már ki nekik is az előbbiek. A maradék 3.5 milliárd férfinak meg hagyd meg a döntés jogát hogy hová kívánják dugni és miért. ...
2014. szept. 1. 11:10
 135/141 anonim ***** válasza:
0%

Nem fogom még egyszer leírni ugyanazokat a gondolatokat. Az általad leírt érvek gusztustalan sovinizmusa jól láthatóan látszik már az alapvető logikádban is. Nem vagy hajlandó engedni a nők hatalmából bármennyire is akar az ember önmagában mindenki számára hasznos eredményt kicsikarni. Beteg gondolkozású ember vagy, aki szerint a természetből fakadóan a nőknek minden csak jár, ellenben ha a férfiak használnák Isten adta erejüket te lennél a legnagyobb szájú férfigyűlölő.

# 134

Ez egy jelenség. Vagyis hogyha valami a nők hatalmát csorbító dolog történik:

- ha a férfi fizikai erejével jut szexhez (nemi erőszak), - vagy ha csak megkérdőjelezi a beteg szexista logikát, magyarul a nők szexualitásból fakadó hatalmát

Általában ez érdekes módon mindig b*zizással végződik. Vagy a erőszakolónak követelnek homoszexuális nemi erőszakot, vagy azt vélik homoszexuálisnak akik nem hódol be a nőknek.

Szánalmas módon ezzel csak saját magatokat járatjátok le. Nem veszitek észre hogy valójában ti magatok vagytok itt a homoszexuálisok? Ti akik arra élvezkednek hogy egy férfi felcsináljon, követelitek ugyanezt másokra. Ezzel beismeritek hogy a cél szentesíti az eszközt, a testetek az amivel manipuláljátok a férfit, hogy az majd biztosítja számotokra a túlélésetek, és élvezeteitek alapvető szükségleteit.

Ezért van az hogy a világ a nők elférfiasodása felé halad és, nem fordítva. Ami azt bizonyítja hogy a nők is tudatában vannak, hogy saját szexualitásuk nem dicsőség, de a hatalom érdekében mindent megtesznek.

Gondoljunk csak bele, egy nem dolgozó, semmihez sem értő, fizikailag gyenge, tehát az alapvető férfias társadalmi elvárásoknak nem megfelelő férfinek vajon mennyi esélye van egy nőnél? Bizony nagyon kevés, mert a nők csak addig tolerálják az ilyesmit amíg az adott férfi nem rájuk pályázik.

Fordítva viszont minden társadalmi elvárás felháborodást vált ki a nőkből. A rengeteg állami támogatás ellenére nem dívik nekik a szülés, ahogy nem derogál a házimunka sem. Ha ezeket a férfi fel meri hozni akkor egy undorító, szexista, szemétláda.

Szóval egy ilyen, kettős mércére alapuló világot élünk, ahol a férfiakkal szemben minden megengedett, de maguk a nők is egyfolytában a férfiak védőkeze mögé bújnak.

2014. szept. 1. 14:59
 136/141 anonim ***** válasza:

11% még mindig nem érted a lényeget... folyton az öldöklés meg a hatalom dumával jössz... De nem érted meg, nem jut el a csökött agyadba, hogy amíg a nő visel minden következményt, és az esetleges egyedül maradást a gyerekkel, anyagi nehézségeket, neki van több joga dönteni a gyerek felől.

Te könnyen ugatsz, amíg nem maradsz egyedül egy gyerekkel, akiről igazság szerint te gondoskodsz mert a gyereked apja lelépett valaki mással, és még arra is b...szol, hogy a gyereked éhen veszik....mert gyerektartást nem akarsz fizetni.

Akkor ilyen jövővel mégis hogy akarná megtartani a nő azt a gyereket?

2014. szept. 1. 15:01
 137/141 anonim ***** válasza:

Egyébként ha te élsz együtt egy nővel, mindketten dolgoztok, elárulnád, hogy mégis mi a büdös fenéért a nő dolga a házimunka?

Te nem élsz abban a lakásban ahol laktok? Nem koszolsz tányért? Nem csinálsz rumlit? Nem csinálsz szennyes ruhát? De!

Ugyanúgy használod a lakást, és a benne lévő dolgokat, mint a nő, tehát a te dolgod is a házimunka:)

2014. szept. 1. 15:07
 138/141 anonim ***** válasza:
50%

Akàrmennyire is durvàkat ìr a 11%-os elég nagy baromsàgokat ìr a többi is..

Mi az hogy a szexelõ nõ aki bekapja a legyet az nem felelõtlen :D

Idiòtàk vagytok mindketten, ez màr abbòl làtszik, hogy itt leàlltok....

Arra a kérdésre, hogy hogy veszi rà a nõt egy férfi az abortuszra...ha sokàig jàtszàk a nõk ezt a jàtékot, nem kell ràvegye, egyszerûn jò helyen üti meg ;)

2014. szept. 1. 15:32
 139/141 anonim ***** válasza:
100%
M King, hagyd csak, majd megunja :) Ettől igaza nem lesz, de valószínűleg erre van orgazmusa :D Mert hogy nő nem áll vele szóba, az biztos. A 11%-os szexuális frusztráltsága teljesen átjön az írásain.
2014. szept. 1. 15:50
 140/141 anonim ***** válasza:
47%

# 136

Annyira érhetetlen vagy. A mondandód csak azt bizonyítja hogy a nők mennyire is hajlamosak a gyereket felhasználni saját önző céljaikra. A lényeg az hogy mindig a férfi legyen a rossz, ha fizet gyerektartást, ha nem.

A példáid nem relevánsak. Egyrészt ma már emancipáció van, amit én egy beteges dolognak tartok, de ettől ha a nőknek ez kellett hát akkor ne csak akkor kelljen amikor fűvel-fával akarnak szexelni hanem akkor is amikor a gyereket fel kell nevelni. Mint már mondtam egy apának semmi joga sincs manapság, se azt apaság bizonyításához, se a gyerekéhez, se a saját pénzéhez. És ezek bizony bekalkulálható dolgok, nem úgy mint hogy jaj, a gonosz férfi otthagyja az ártatlan kis anyukácskát. Persze már látom a válaszod, hogy a nők nem ilyenek, ha a férfi így a tenyerén hordozza meg úgy. Aha, persze.

A kérdéshez visszakanyarodva, elválasztanátok egy apát a gyerekétől csak azért mert nőnek viszket a p*nája, ez a nagy női moralitás. Meg különbben se a gyerektartás volt itt a kérdés. Én csak a gyerektartás - abortusz összefüggésre hívtam fel a figyelmet, ami remekül érzékelteti hogy mennyire is a saját önös érdek, a hatalom, a férfi mindenáron való kiszipolyozása a vezérlőelv. A feminizmus ezért egy nagyon sunyi ideológia, amikor kell a legmélyebb szexista érveket veszik elől, máskor meg férfi elnyomásról hablatyolnak, és az "egyenlőségért" küzdenek.

Ezért lenne nagyon fontos egy a férfiak érdekeit szem előtt tartó szervezet/szervezetek. Épp most van ez a norvég alap botrány, ahonnan kiderült hogy külföldről pénzeltek rengeteg feminista, homoszexuális, és egyéb hasonló szervezeteket. Ebből is látszik hogy ezeknek semmi sem elég.

A férfiak ügye viszont semmilyen szinten sincs ott. Nap mint nap jelennek meg a férfiak ellen uszító médiatartalmak, cikkek, írások, a legfelkapottabb netes blogoktól kezdve, a női magazinokig, mindenhol.

Nyilvánvalóan egy férfiellenes közegben élünk, de ennek ellenére egyesek még mindig komolyan gondolják ezt a nők elnyomása dolgot, a nők elleni szexizmust, a média úgy befolyásolja a tömegeket hogy azokban előhozza a legalapvetőbb nőket védelmező ösztönöket.

Az itt kibontakozott vitából is jól lelehet vonni ezeket a következtetéseket. Hisztérikus, tipikusan a férfit szidalmazó, bűnös szerepben feltüntető érvelés. Ez egyébként az egész kategóriára jellemző, meg általában a nőkre.

Egyébként ha te élsz együtt egy nővel, mindketten dolgoztok, elárulnád, hogy mégis mi a büdös fenéért a nő dolga a házimunka?

"Egyébként ha te élsz együtt egy nővel, mindketten dolgoztok, elárulnád, hogy mégis mi a büdös fenéért a nő dolga a házimunka? "

Nem. Már így is betegesen elférfiasodtak a nők, lásd. karrierizmus, munkavállalás, + a kettős mérce aminek köszönhet olyan status quo állt elő hogy a nők a konzervatív férfiakra vonatkozó elvárásaikat teljesen megtartották, míg fordítva egy férfi egy rohadt házimunkát nem várhat el.

A nők munkavállalása társadalmi hasznot nem hozott, nem jelent akkora munkaerő növelést, se GDP-ben, viszont a születésszámot csökkentette, + megnövelte a válások számát.

Ez a tökéletes szexuális kiszipolyozás. A férfiak mindig megfizetnek a szexualitásukért, míg a nők mindig megfizettetik azt. Magyarul az a nő aki a házimunkát a férfiak nyakába varrná (tehát alapvetően nőként nem akar megfelelni a férfinak) nem más mint kiszipolyozó.

Az is tény még hogy a nők vállalják, a legtöbb részmunkaidős, vagy távmunkát, + általában a legkönnyebb munkákat. Beszélhetnénk még az állam szerepéről, kezdve a nyugdíjaktól, az adókedvezményekig.

Egyszóval ha egy férfi lemond a szabadságáról, anyagi kockázatot vállal, vállalja gyermeke elvesztésének lehetőségét, akkor az a minimum hogy a nő is hajlandó valamit beleadni a közösbe, vagyis mint nő.

Egyszóval, ha dolgozik a nő, ha nem, a házimunka elvégzésére való nem hajlandóság egy egész férfiellenes gondolkozásmódot jelent.

2014. szept. 6. 05:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!