Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Teljesen kiakadtam, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teljesen kiakadtam, hogy beszéljem meg ezt a férjemmel?

Figyelt kérdés
3 éve vagyunk együtt abból 2,5 éve házasok. A szexuális életünk sose volt a házasságunk alapköve 1-2 havonta "támadtam" őt le. Mióta együtt vagyunk a két kezemen megtudnám számolni,hogy hányszor kezdeményezett ő. Mielőtt teherbe estem már ott tartottunk,hogy csak úgy tudtam őt rávenni a dologra,ha elaludt és rá fél órára rámásztam(félálomba) vagy ha részeg volt. Az előbb említettből fogant a kislányunk,aki most töltötte a 7 hetet. A terhesség alatt abszolult nem engedte magát folyamatosan visszautasított ami nekem nagyon megalázó volt. Egy baráti beszélgetésből halottam az indokát,hogy a baba miatt nem akarja(ezt meg is értem,ha belegondol az embert,hogy van ott bent valaki) de ezt se nekem mondta el és ez nagyon zavart. Tegnap a nőgyógyász zöld utat adott a dologra. Már nagyon vártam gondoltam,hogy több,mint 10 hónap után csak szeretne valamit,de rám se nézett,teljesen összetörtem, egyszeűen ez tabutéma nálunk sose beszéltük meg ezt a problémát,de számomra ez volt az utolsó csepp a pohárba ezt mostmár nem tudom szó nélkül hagyni. Félek a válaszoktól. Próbàlok neki imponálni,csinosan öltözni,bókolni de nem viszonozza. Fiatal vagyok és ő a második férfi az életembe. Nem tudom,hogy hogyan tálaljam neki a dolgokat. Szeretném,ha így kîvülálló kènt véleményeznétek!
2014. aug. 29. 08:58
 111/141 anonim ***** válasza:
0%

"Mint mondtam, tessék a Jóistennél reklamálni, amiért a méhet a nőkbe tette. "

Azt hiszem ezek után nagyon nincs miről beszélni. Egy beteglelkű, férfigyűlölő, emberi jogokat semmibe vevő, szégyenteljes soviniszta vagy. Én elmondtam következetesen hogy két ember kell a szexhez, két ember a gyerekhez, ha ezek után pénz követel valaki a férfitől akkor a férfinek telejes joga van dönteni az abortuszról, vagy a gyerek élete felől.

"Nincs emancipáció, és ne is legyen. A férfi legyen férfi, a nő legyen nő. "

Kevés olyan nő van manapság akiknek nem elég a mostani férfit kiszipolyozó világrend.

"Muhaha, és mi van a gyárakban, földeken dolgozó nőkkel? "

Semmi, csupán az hogy létszámuk elenyésző, és munkaerejük nem közelíti meg a férfiakét.

"Még egyszer kérdezem. Édesanyádról is azt gondolod, hogy apádat szexuális rabszolgaként tartotta? Csak egy igent vagy egy nemet kérek szépen, semmi mellébeszélést, ahogy eddig mellébeszéltél."

Ne turkáljunk már a másik magánéletében. Én is kezdhettem volna úgy az egészet, hogy olyan emberrel nem vitatkozok aki a f**zhjoz vonzódik, és még büszke is rá.

2014. aug. 31. 21:29
 112/141 anonim ***** válasza:

Jól van, 11%-os, mondd csak tovább, attól még nem lesz igazad :)

Kikerülted a válaszadást ismét, és nem mondtál semmi újat azon felül, hogy a csodálatos férfiakat a gonosz nők kiszipolyozzák. Minden nőről ez a véleményed, utálsz minden nőt, és minden férfit csodálatosnak tartasz :)

Őszintén sajnállak, nem lehet ilyen egyszerű ennyi gyűlölettel élni :)

2014. aug. 31. 21:39
 113/141 anonim ***** válasza:

"Azt hiszem ezek után nagyon nincs miről beszélni. Egy beteglelkű, férfigyűlölő, emberi jogokat semmibe vevő, szégyenteljes soviniszta vagy. Én elmondtam következetesen hogy két ember kell a szexhez, két ember a gyerekhez, ha ezek után pénz követel valaki a férfitől akkor a férfinek telejes joga van dönteni az abortuszról, vagy a gyerek élete felől."

Nincs joga a férfinek dönteni, mert a méhet a nőkbe tette a Jóisten.

De az a férfi, aki nem akar fizetni, perelje el a gyereket, és tartsa el maga :)

Addig pedig fizessenek, ha már csináltak egy gyereket. :)

Dühöngj csak tovább :)

2014. aug. 31. 21:41
 114/141 anonim ***** válasza:
0%

"A nő az első perctől fizet. Ő akkor is vesz ennivalót, ruhát a gyerekének, amikor a férfi igyekszik kibújni a fizetési kötelezettsége alól. "

Nem fizet. Mert nyugodt szívvel a férfi beleegyezése nélkül megölheti a gyerekét, és még van pofád közös felelősség néven gyerektartást követelni?

"És a férfinek sajnos nincs lehetősége a gyermek életéről dönteni, mert nem ő hordja ki. "

És ezért teljesen normális módon nem várható el anyagi támogatás tőle, hiszen nem ő hordja ki.

"Én imádom a f**zt, pláne a férjemét "

Erre azért nem kéne büszkének lenni. De nincs ezen mit meglepődni, hiszen saját önző szexuális céljaid érdekében kell a férfi, viszont hogy ellenben emberszámba se veszed.

"Ahogy te vélekedsz a nőkről."

Téged rohadtul irritál ha bárkit is zavar a férfiak kiszipolyozása, emberszámba nem vevése. Ez az igazság.

Szerinted a gyerektartáshoz kizárólagos joga van a nőnek közös felelősség címen, viszont a férfiak reprodukciós jogát semmibe veszed. Erre aztán nagyon nem lehet mit mondani, max. annyit hogy tipikus nő, csak a saját önző kis érdekei vezérlik.

2014. aug. 31. 21:43
 115/141 anonim ***** válasza:

"Nem fizet. Mert nyugodt szívvel a férfi beleegyezése nélkül megölheti a gyerekét, és még van pofád közös felelősség néven gyerektartást követelni?"

Vannak nők, akik elveteti a gyereket. Meg kell gondolnia a férfinek, hogy kivel akar gyereket közösen. Akit szeret, feleségül vesz, azzal megtartják a közös gyereket.

"És ezért teljesen normális módon nem várható el anyagi támogatás tőle, hiszen nem ő hordja ki."

De az ő spermája nélkül nem jöhetett volna létre a gyermek.

"Erre azért nem kéne büszkének lenni. De nincs ezen mit meglepődni, hiszen saját önző szexuális céljaid érdekében kell a férfi, viszont hogy ellenben emberszámba se veszed."

De, büszke vagyok arra, hogy k**rvajó szexuális életünk van, és szerelemben élünk a férjemmel :) Nem jött be a számításod ismét :)

"Téged rohadtul irritál ha bárkit is zavar a férfiak kiszipolyozása, emberszámba nem vevése. Ez az igazság.+

Nem irritál az, ami nem létezik. Tudod, ha a férfi engedélye nélkül venné el a nő a spermát, akkor lehetne igazad. De amíg a férfi saját döntése az, hogy bedugja, addig nincs igazad.

"Szerinted a gyerektartáshoz kizárólagos joga van a nőnek közös felelősség címen, viszont a férfiak reprodukciós jogát semmibe veszed. Erre aztán nagyon nem lehet mit mondani, max. annyit hogy tipikus nő, csak a saját önző kis érdekei vezérlik."

Gyerektartáshoz annak a félnek van joga, akinek a bíróság megítéli. A keresztapám kapta meg a gyereket, a keresztanyám fizette a gyerektartást. Erre mit mondasz?

Nincs semmibe véve a férfiak reprodukciós joga, azzal csinálnak gyereket, akivel akarnak :)

Sajnálom, hogy neked még nem sikerült, de talán jobb is így :)

2014. aug. 31. 21:48
 116/141 anonim ***** válasza:
0%
Összefoglalva az eddigieket. A férfi egy állat, akit nem kéne érdekeljen hogy gyermeke él, vagy hal, viszont ha az anyának éppen úgy tartja kedve hogy megszüli a gyereket, akkor készen keljen hogy álljon finanszírozni az anya önző, és kicsinyes döntését.
2014. aug. 31. 21:49
 117/141 anonim ***** válasza:

Ez kizárólag a te véleményed. Én teljesen másként látom.

Te azt mondod, hogy a férfinek nem kell felelősséget vállalnia, vállaljon a nő egyedül, ugye?

2014. aug. 31. 21:52
 118/141 anonim ***** válasza:
0%

"Vannak nők, akik elveteti a gyereket. Meg kell gondolnia a férfinek, hogy kivel akar gyereket közösen. Akit szeret, feleségül vesz, azzal megtartják a közös gyereket. "

Nem vannak nők, hanem a nő bármikor megteheti. A férfi spermája viszont sz*rt se ér, áá nem számít hogy sperma nélkül nincs gyerek. Persze akkor igen ha az amúgy dolgozó, emancipált nő úgy dönt hogy megszüli a gyereket, mert akkor lehet perkálni. Egyszerű férfiellenes kettős mérce, nem több.

"De az ő spermája nélkül nem jöhetett volna létre a gyermek. "

Ezért is van legalább ugyan annyi joga az abortusz kapcsán, mint a nőnek.

"De, büszke vagyok arra, hogy k**rvajó szexuális életünk van, és szerelemben élünk a férjemmel :) Nem jött be a számításod ismét :)"

Ez csak téged minősít. Mint mondtam önző, a férfi jogait semmibe vevő, szexuális élősködő vagy. Semmi több.

"Tudod, ha a férfi engedélye nélkül venné el a nő a spermát, akkor lehetne igazad. De amíg a férfi saját döntése az, hogy bedugja, addig nincs igazad. "

Már hogyne lenne igazam. Ez nem a férfi saját döntése, hanem közös döntés, és ezáltal vagy teljes apai jogok az abortusznál, vagy nem beszélhetünk semmilyen felelősségről gyerektartás címen.

"Nincs semmibe véve a férfiak reprodukciós joga, azzal csinálnak gyereket, akivel akarnak :) "

Csak éppen nincs közük hozzá ha az a gyermek él, vagy hal. Vagy ha a kedves anyuka úgy gondolja saját szexuális felelőtlenségét varrja a férfi nyakába mint tipikus f**zgyűlölet.

2014. aug. 31. 22:05
 119/141 anonim ***** válasza:
48%

"Te azt mondod, hogy a férfinek nem kell felelősséget vállalnia, vállaljon a nő egyedül, ugye?"

Én azt mondom hogy legyünk következetesek. Vagy teljes apai jogokat: államilag támogatott apasági teszt, nem saját gyermek esetén pénzbüntetés csalás cimen, reprodukciós jog.

Vagy legyen annak a felelőssége a gyerek aki megd*gatja magát.

2014. aug. 31. 22:09
 120/141 anonim ***** válasza:

Mulattatsz, kedves 11%-os nőgyűlölő :)

"Nem vannak nők, hanem a nő bármikor megteheti. A férfi spermája viszont sz*rt se ér, áá nem számít hogy sperma nélkül nincs gyerek. Persze akkor igen ha az amúgy dolgozó, emancipált nő úgy dönt hogy megszüli a gyereket, mert akkor lehet perkálni. Egyszerű férfiellenes kettős mérce, nem több."

A te véleményed szerint, de kisebbségben vagy a többmillió emberrel szemben, akik másként gondolják. Férfiak is. Megmutattam a férjemnek, szerinte szégyen, ha egy férfi nem vállal felelősséget a gyermekért.

"Ezért is van legalább ugyan annyi joga az abortusz kapcsán, mint a nőnek."

Viszont a nő teste hordja ki, nem a férfié. Ezért van a nőnek 51%-a, a férfinek 49%.

"Ez csak téged minősít. Mint mondtam önző, a férfi jogait semmibe vevő, szexuális élősködő vagy. Semmi több. "

Ezt te mondod, számomra lényegtelen :) Szeretnél te olyan párkapcsolatban élni, mint én, ezért irigykedsz :)

"Már hogyne lenne igazam. Ez nem a férfi saját döntése, hanem közös döntés, és ezáltal vagy teljes apai jogok az abortusznál, vagy nem beszélhetünk semmilyen felelősségről gyerektartás címen."

Megintcsak a saját kifacsart véleményed írod, a jog másként rendelkezik. És azokat a törvényeket is férfiak írták, akik előírják a gyerektartást. Férfi bíró is hoz ilyen döntést, hogy bizony fizetni kell :)

"Csak éppen nincs közük hozzá ha az a gyermek él, vagy hal. Vagy ha a kedves anyuka úgy gondolja saját szexuális felelőtlenségét varrja a férfi nyakába mint tipikus f**zgyűlölet."

Mi a felelőtlenség abban, hogy a férfival szemben a nő vállalja a gyereket? :)

Húúúú de megkeseredett vagy :)

2014. aug. 31. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!