Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen kiakadtam, hogy beszéljem meg ezt a férjemmel?
"Ha a szex célja a szaporodás, akkor a nő milyen alapon vet gátat ennek az abortusszal? Ha a nő kicsinyes, aljas érdekei miatt megszabadulhat a gyerekétől akkor a férfinek miért kéne gyerektartást fizetnie?"
Mint már említettem, de bizonyára nem olvastad, én nem támogatom az abortuszt.
A férfi viszont igenis fizesse meg annak a költségét, hogy utódot nemzett.
"Aha, szóval a nők s*ggét körbe nyalni józan ész. A gyerekgyilkosság a nőknek megengedett, viszont a férfi a te ostoba, szexista értékrended szerint minden szexuális aktus után fizethetné a gyerektartást, mivel a szex az kizárólag a férfi bűne."
Ismét leírom, hátha eljut a fejecskédbe: én nem támogatom az abortuszt.
Ismét leírom, hátha eljut a fejecskédbe: a gyerektartás nem a nőnek kell, hanem a gyereknek
Szomorú, ha szerinted a szex a férfi bűne. Én szerintem két szerelmes ember intim dolga, amiből egy gyermeket hoznak létre. Az egyik legszebb dolog a világon :)
'Szóval egy nő számára szerinted megengedett az értéktelenség, felelősségtelenség. Kizárólagos jogot biztosítanál az abortuszhoz csak azért hogy kimondhasd hogy a nőké a hatalom. A férfi se nem dönthet gyereke életéről, se nem dönthet az abortuszról bármilyen ember is legyen, a nőnek viszont megengedett az értéktelen, felelősségtelen döntés csak azért mert nő. Gratulálok, igazi undorító, férfigyűlölő soviniszta vagy."
Kettőnk közül csak te gyűlölöd a másik nemet :) Én szeretem a férfiakat, szerelmes vagyok a férjembe, és tisztelem a férfiakat. Veled ellentétben, aki gyűlöli a nőket. Az abortuszhoz azért van több joga a nőnek, mert az ő teste érintett a dologban, a férfié nem.
"Ha már a nő beengedi akkor készüljön fel rá hogy nem élősködhet mindig a férfin. Mellesleg miért vonod felelősségre a férfit, ha nem akar fizetni? Viszont a nőnek ellenben megadnád a jogod a gyerekgyilkossághoz? Hogy van ez neked a fejedben?"
Ismét leírom, hátha eljut a fejecskédbe: én nem támogatom az abortuszt.
A nő nem élősködik a férfin, hanem a férfi fizet azért, mert csinált egy gyereket, ezzel hozzájárul az eltartásához. Ezt hívják felelősségnek. És ez kb 18-20 évig tart, utána nem kell fizetnie.
"Téves. Nincs gyerekem."
Szerencse :) Sajnálnám szegényt.
"Én csupán a társadalomban rejtező férfiellenesség ellen emelem fel a szavam."
Nincs itt semmilyen férfiellenesség. Felelősség van.
"Ha kell a férfi pénze akkor jó a közös felelősségről hadoválni, viszont ha közös döntést kell hozni akkor a férfinek nem lehet szava."
1. Ha egy nő terhes lesz, két lehetősége van. Megtartja, vagy nem. Ha nem tartja meg, akkor elveteti, és ez valóban az ő döntése elsősorban, mert az ő teste érintett. Ha megtartja, akkor az apának erkölcsi és jogi kötelessége a gyermeket támogatni. Amikor bedugta, azzal vállalta, hogy akár apa is lehet, és ez felelősséggel jár. Te ismered a felelősség szót egyébként?
Te még mindig úgy állítod be ezt, mintha a nőnek kéne a gyerektartás....a szent férfi szent pénze....Pedig még mindig a gyereknek kell.
És hidd el, nem buli hogy ilyen szar döntéseket a nőnek kell meghozni, de mivel ő viseli a terhességet, és az abortusz következményeit is, plusz a lelki sérüléseket, egyértelmű, hogy ő dönt.
Ooóó, én nagyon élvezem 11%-ossal a vitát :)
Szegényke folyton ellentmondásba keveredik, láthatóan nem tud válaszolni bizonyos feltevésekre, és egyre rosszabb a kedve :)
11% csak hogy megnyugtassalak.
Amennyiben valamiért az apához kerül a gyerek, az anyának kell gyerektartást fizetni. Ő sem bújhat ki alóla.
"Ha egy nő nem tartja meg a gyerekét, annak oka van."
Ha egy férfi nem akar gyereket, vagy a nő ellenében akar gyereket annak is oka van. A férfi is ugyanúgy ember, és bizony vannak apai jogai.
"Ha pedig megtartja a gyereket, akkor mindkét félnek kötelessége gondoskodni róla, mivel ott voltak a fogantatáskor, vállalják is a felelősséget. "
Ezért is nevetséges a gyerektartás. Egy nőnek ebben az emancipált világban már tudnia kellene felelősséget vállalnia saját gyerek felett, anélkül hogy a férfi jogkörét csorbítaná.
"Az első kapcsolatomban én háromszor annyit kerestem, mint az exem. Én vettem neki autót, ruhát, én álltam minden kiadást. Vagyis akkor ki termelte az erőforrást? :) "
Hát te biztos nem, hiszen te nem termeltél semmit. A tőke ide-oda vándorol, míg nem megkapod fizetés formájában, de a javakat nem te termeled ki, hanem a férfiak.
"Nőként cégtulajdonos vagyok"
Gratulálok, de ez semmit sem bizonyít. Minthogy vannak homoszexuálisok is akik nő módjára szexelnek.
Az mindenesetre jelzésértékű hogy a férfiak felé "fejlődik" világ. A nők akarnak a férfiakkal versengeni, munkát vállalni stb. stb., és nem a férfiak a testükből megélni.
"Életemben nem feküdtem le egyetlen korábbi főnökömmel sem. Feloldanád az ellentmondást"
Igen, de nőként szocializálódtál. Az általam leírt társadalmi tulajdonságoknak felelsz meg, mégha szerinted csekély mértékben is.
"hogy vajon édesanyádról is ilyen véleménnyel vagy? "
Én nem a nők ellen beszélek, hanem a férfiak mellett. A férfiaknak nem lehet önálló érdeke, ugye erre akarsz kilyukadni?
"Ha egy férfi nem akar gyereket, vagy a nő ellenében akar gyereket annak is oka van. A férfi is ugyanúgy ember, és bizony vannak apai jogai."
Mint mondtam, tessék a Jóistennél reklamálni, amiért a méhet a nőkbe tette.
"Ezért is nevetséges a gyerektartás. Egy nőnek ebben az emancipált világban már tudnia kellene felelősséget vállalnia saját gyerek felett, anélkül hogy a férfi jogkörét csorbítaná."
Nincs emancipáció, és ne is legyen. A férfi legyen férfi, a nő legyen nő.
"Hát te biztos nem, hiszen te nem termeltél semmit. A tőke ide-oda vándorol, míg nem megkapod fizetés formájában, de a javakat nem te termeled ki, hanem a férfiak."
Muhaha, és mi van a gyárakban, földeken dolgozó nőkkel?
"Gratulálok, de ez semmit sem bizonyít. Minthogy vannak homoszexuálisok is akik nő módjára szexelnek."
Irigykedsz :)
"Igen, de nőként szocializálódtál. Az általam leírt társadalmi tulajdonságoknak felelsz meg, mégha szerinted csekély mértékben is."
Abszolút nem értünk egyet. Az általad leírt társadalmi tulajdonságoktól én igen távol vagyok.
"Én nem a nők ellen beszélek, hanem a férfiak mellett. A férfiaknak nem lehet önálló érdeke, ugye erre akarsz kilyukadni?"
Még egyszer kérdezem. Édesanyádról is azt gondolod, hogy apádat szexuális rabszolgaként tartotta? Csak egy igent vagy egy nemet kérek szépen, semmi mellébeszélést, ahogy eddig mellébeszéltél.
"Mint már említettem, de bizonyára nem olvastad, én nem támogatom az abortuszt. "
Aha, persze de azért a nő számra csak engedélyezed. Még egy férfi se életről, se az abortusz nem dönthet.
"A férfi viszont igenis fizesse meg annak a költségét, hogy utódot nemzett. "
Jó lenne, ha ezt a nő is megfizetné. Végtére közös a felelősség, közös a szex.
"Ismét leírom, hátha eljut a fejecskédbe: én nem támogatom az abortuszt. "
De, támogatod. Inkább megadod a nőnek a gyerekgyilkosság lehetőségét minthogy a férfi a gyerek életéről dönthessen. Ne játszd már itt az ártatlant.
"Én szeretem a férfiakat, szerelmes vagyok a férjembe, és tisztelem a férfiakat. Veled ellentétben, aki gyűlöli a nőket. Az abortuszhoz azért van több joga a nőnek, mert az ő teste érintett a dologban, a férfié nem.
"
Hagyjuk már. Mese. A férjedet apai jogait ugyanúgy semmibe veszed. A férfi teste ugyanúgy érintett a dologban, arról senki se tehet hogy a férfi a spermát adja a közösbe. Én egyszerűen csak f**zgyülöletnek hívom az ilyesmit, megfigyelhető még ha az aktusért valakit éppen hibáztatni kell, (fiatal lány - idősebb férfi felállás).
"Ismét leírom, hátha eljut a fejecskédbe: én nem támogatom az abortuszt. "
Mégis kizárólagos jogod adsz rá a nőnek, amikor a férfi akár dönthetne az életről is. Ez egyszerű, és nyílt sovinizmus.
"1. Ha egy nő terhes lesz, két lehetősége van. Megtartja, vagy nem. Ha nem tartja meg, akkor elveteti, és ez valóban az ő döntése elsősorban, mert az ő teste érintett. Ha megtartja, akkor az apának erkölcsi és jogi kötelessége a gyermeket támogatni. Amikor bedugta, azzal vállalta, hogy akár apa is lehet, és ez felelősséggel jár. Te ismered a felelősség szót egyébként?"
Mint már mondtam ez sovinizmus, és nyílt férfiellenesség. Ha a nő beengedte a péniszt, akkor azzal vállalta hogy akár anya is lehet, ezért nem öldökölhet, vagy várhat a férfi nyakába felelősséget, kénye-kedve, és kicsinyes érdekei szerint.
A férfiakat magasztalod ide oda, hogy ezt meg azt termeltek stb stb... de egy nő sikerét nem vagy képes elismerni (cégvezető), inkább a homoszexuálisokhoz hasonlítod a dolgot. Gratulálok.
És még azt mered mondani hogy nem vagy nőgyűlölő és nem a nők ellen beszélsz?
Az ég szerelmére.... Nem elég, hogy ostoba nézeteid vannak, de még csak fel sem vállalod őket tisztességesen...
"Jó lenne, ha ezt a nő is megfizetné. Végtére közös a felelősség, közös a szex. "
???? A nő is megfizeti... ő neveli fel a gyereket, míg a férfi , ha olyanja van látogatja, ha nem nem...
A nő egész élete a gyerek körül forog, az anyagiak mellett is. Jaj munka után legyen ideje érte menni oviba/iskolába. Le kell mondani a találkát a barátnőkkel, mert mégsem ér rá a nagyi vigyázni rá 2 órára..stb stb. Még hogy nem fizet a nő...ne röhögtess már.
"Aha, persze de azért a nő számra csak engedélyezed. Még egy férfi se életről, se az abortusz nem dönthet."
Nem én engedélyeztem az abortuszt, és nem is értek egyet vele. Hiába csűröd-csavarod, nem tudod kiforgatni a szavaim.
"Jó lenne, ha ezt a nő is megfizetné. Végtére közös a felelősség, közös a szex."
A nő az első perctől fizet. Ő akkor is vesz ennivalót, ruhát a gyerekének, amikor a férfi igyekszik kibújni a fizetési kötelezettsége alól.
"De, támogatod. Inkább megadod a nőnek a gyerekgyilkosság lehetőségét minthogy a férfi a gyerek életéről dönthessen. Ne játszd már itt az ártatlant."
Ha rajtam múlna, én nem engedném az abortuszt.
És a férfinek sajnos nincs lehetősége a gyermek életéről dönteni, mert nem ő hordja ki.
"Hagyjuk már. Mese. A férjedet apai jogait ugyanúgy semmibe veszed. A férfi teste ugyanúgy érintett a dologban, arról senki se tehet hogy a férfi a spermát adja a közösbe. Én egyszerűen csak f**zgyülöletnek hívom az ilyesmit, megfigyelhető még ha az aktusért valakit éppen hibáztatni kell, (fiatal lány - idősebb férfi felállás)."
:D :D :D :D Én imádom a f**zt, pláne a férjemét :D Azért, mert neked nem jut semmi szex, nem mások a hibásak, hanem egyedül te :) Te gyűlölöd az egész világot, mindenki hibás szerinted, csak épp te nem, ugye? :) Őszintén sajnállak.
"Ez egyszerű, és nyílt sovinizmus."
Tudod, mi a sovinizmus? Ahogy te vélekedsz a nőkről. Az, hogy szerinted ők csak kihasználják a szegény férfiakat, meg az, hogy semmit sem jelent, hogy egy nő véletlenül céget vezet, mert a férfiak termelnek és ők a legfontosabbak az egész világon. Ez jön le az írásodból.
"Mint már mondtam ez sovinizmus, és nyílt férfiellenesség. Ha a nő beengedte a péniszt, akkor azzal vállalta hogy akár anya is lehet, ezért nem öldökölhet, vagy várhat a férfi nyakába felelősséget, kénye-kedve, és kicsinyes érdekei szerint."
Egyszerűen már nem tudsz újat mondani, kedves 11%-os :)
Tovább hajtogatod az értelmetlen mondatait, édesanyáddal kapcsolatban még mindig várok egy igent vagy nemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!