Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit tennétek? A férjem megcsal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek? A férjem megcsalt, én terhes vagyok.

Figyelt kérdés

A párommal úgy alakult az életünk, mint valami mese. 10 évvel idősebb nálam, az egyetemen tanított. Miután lediplomáztam felvette velem a kapcsolatot és onnan alakult minden magától. 5 éve vagyunk együtt, tavaly házasodtunk össze és mostmár az első baba is úton van, 6 hónapos kismama vagyok.

A párom volt olyan szerencsétlen és engem kért meg, hogy olvassam fel az egyik e-mailjét neki (tudom a jelszavát, de sosem olvasgattam bele magamtól a dolgaiba). Gyakorlatilag a képembe villant egy ismeretlen név, gmail révén a levél első sorát is azonnal kiírja ugye, még mielőtt megnyitnám. Tele volt szmájlival, gyanús lett. Éppen csak beleolvastam, amikor a férjem kikapta az egeret a kezemből és bezárta a böngészőt. Három napig gyakorlatilag őrlődtem, képtelen voltam hozzászólni, csak az igazat akartam tudni, ő meg hebegett habogott. Aztán 3 nap után leült mellém este és kitálalt mindent, őszintén. Hogy kevés neki a szex, hogy úgyérzi amióta terhes vagyok, már az apát látom benne és nem a párt, elveszett minden romantika, minden tűz stb.

De erre miért az a megoldás, hogy megcsal? Miért nem mondta ezt el előtte és akkor talán elgondolkozok azon, hogyan lehetne visszahozni a tüzet, együtt megoldottuk volna... Miért?? :( Természetesen erre nem tudott válaszolni.

Nagyjából 2 hónapig tartott a kis kapcsolatuk a hátam mögött és bár a párom megesküdött rá, hogy szigorúan érzelem mentes szex volt, annyira rosszul esik.

Igaza van, van abban valami, amit mond, tényleg elkényelmesedtünk és amióta babát várunk a szeretkezés sem úgy alakul, de nagyot csalódtam benne. 10 évvel idősebb nálam, miért nincs annyi esze, hogy előbb szól?

Úgyérzem nem lennék képes elhagyni, szeret minket és őszintén bánja, de azt hiszem sosem fogok tudni igazán megbocsátani és újra úgy bízni benne, ahogy ez előtt.

Ti megtudnátok őszintén bocsátani? Mit tennétek?

2014. aug. 10. 13:56
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/77 anonim ***** válasza:
100%
Viszont ebben a sztoriban egy döbbenetes kérdés merül fel bennem. Mennyi antidepresszánst vagy nyugatatót kell magába tolnia valakinek, hogy eljusson arra a szintre, mint a kérdező.
2022. dec. 15. 17:58
 72/77 A kérdező kommentje:

Örülök, hogy megpróbálod megmagyarázni mennyire sz*r, illetve szánni való az életem és a a házasságom, a lényeg, hogy én nem érzem így. :)

Más máshogy döntött volna jól, én meg így. Szerintem. Szerinted bizonyára nem, de azért szép az élet, mert ennyien ennyi félék vagyunk. Nincs ezzel baj.

Alkottál rólam egy sztori alapján egy képet, amiben egy szánalmas kis fruska vagyok, akit ott zabál fel és néz hülyének szerinted a férje, ahol akar. 8-10 éve sem biztos, hogy igazat adtam volna neked ebben, most meg már szimplán csak elfogadom, hogy te ennyi alapján így ítéltél meg engem. Én tudom, hogy tévesen. :)

2022. dec. 15. 18:03
 73/77 anonim ***** válasza:
65%
Én meg azt nem értem , hogy ha a kérdező második terhessége is nehéz volt , hogy hiheti el , hogy nem történt ujjabb megcsalás ?! Amúgy kérdező kicsit olyan mintha egy 15 éves kamaszlány írna! Olyan furákat írsz ! Pl. :az életetek olyan mint egy mese , meg a megcsalás után nem tudod elképzelni , hogy nélküle menj az ultrahangra . Nem tudom eldönteni , hogy teljesen hülye vagy ,vagy csak a 71 -es válaszolónak van igaza és valamit szedsz!
2022. dec. 15. 18:05
 74/77 anonim ***** válasza:
78%

#73 Vagy etette valamivel a férje, vagy csak alapból ilyen ostoba szegény.

Kérdező, nem győzöm szavakba foglalni, hogy mennyire szánalmas vagy. Tipik az a nő vagy, akinek fontosabb egy férfi által nyújtott "biztonság", mint az önbecsülésed. A férjed pedig maximálisan tisztában volt ezzel, pont ezért tehette meg veled ezt az aljasságot. Mégis milyen példát mutatsz így a gyerekeinek?

Van valami abban, amit Zámbó Jimmy mondott : "Egy jó asszony mindent megbocsájt"😂

2022. dec. 15. 19:29
 75/77 anonim ***** válasza:

Ezt egyébként 8. válaszoló írta. Abszolút egyetértek vele.

"8/74 anonim ***** válasza:

95%

,, Miért nem mondta ezt el előtte és akkor talán elgondolkozok azon, hogyan lehetne visszahozni a tüzet, együtt megoldottuk volna... Miért?? "

Azért mert ez csak egy jó válasz számára amivel rád terheli a felelősséget, hogy te legyél a hibás. Sz.r alak.

,,párom megesküdött rá, hogy szigorúan érzelem mentes szex volt, annyira rosszul esik. "

De az e-mail címét megadta neki. Szerinted szigorúan érzelem mentes volt? Sz.r alak."

2022. dec. 15. 19:53
 76/77 A kérdező kommentje:

Több, mint 8 éve történt. 8 év alatt sok minden változik, az ember maga is. Hogy milyen idióta megnyilvánulásaim voltak itt, abban egyetértek. :D

Az önbecsülésem már tökéletesen a helyén van, köszönöm. Ezt adom át a gyerekeimnek. Én büszkén vállalom, hogy bár sokáig éltem abban, amit most a fejemhez vágtok (szánalmas, megalázott, idióta, blabla), terápiára is jártam miatta, túl vagyok rajta. Hihetetlen erő kellett akkor, hogy gatyába rázzam magam és eldőljön, hogy tudok-e vele kapcsolatban létezni a továbbiakban. Legyek agymosott, meg megetetett, meg nem tudom mi, de én tudom min mentem át akkor és erősnek tartom magam, hogy átlendültem. Mindenki meghozhatja a saját döntését egy ilyen helyzetben. Én ezt hoztam és akármennyire is próbáltok bántani miatta, jó döntésnek érzem még mindig, az életünk rendben van. Itt pedig be is fejeztem a témát, mert semmi értelme erről a továbbiakban értekezni. :)

2022. dec. 15. 22:30
 77/77 anonim ***** válasza:
100%

Jólvan kérdező, magadnak hazudhatsz, de nekünk miért próbálnál? 😆

Bele se merek gondolni, hogy mennyi dilibogyót vehettél be, mennyi pszichológiai agymosáson mehettél keresztül, hogy eljuss erre a szintre.

A sztoriban ott volt az is, hogy a férjed rád akarta hárítani a felelősséget. Azzal amikor képes volt megmondani neked, hogy te csak az apát láttad benne....blabla. De maradjunk annyiban, hogy nem bírt ki X hónapot szex nélkül, a farka fontosabb volt, mint a te testi-lelki épséged. Te meg ezek ellenére is képes vagy azt mondani, hogy veletek minden rendben van. Tudod, nem mindenki tökéletes, mindenkinek vannak hibái, de nagyon nem mindegy, hogy ezekkel kinek ártunk. Akit szeretek, azt nem sértem meg, azzal együttérzek, megkímélem a rossz oldalamtól. Ezzel te is nagyon tisztában vagy, akkor is tisztában voltál, amikor megtudtam, hogy a férjed félre... Pontosan attól szenvedtél, hogy tisztában voltál mindezekkel. Ahogy leírtad, ha nem lett volna képben a gyerek, akkor leléptél volna, te pedig pont a gyerek miatt maradtál. Egy dolgot felejtesz el, hogy tisztességes-szerető társból lehetnek újak, de életből csakis egy van. Te képes voltál az életedet ehhez a gerinctelen disznóhoz kötni. Erre nem lehet mit mondani, csak szánni lehet téged.

2022. dec. 16. 08:03
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!