Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit tennétek? A férjem megcsal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek? A férjem megcsalt, én terhes vagyok.

Figyelt kérdés

A párommal úgy alakult az életünk, mint valami mese. 10 évvel idősebb nálam, az egyetemen tanított. Miután lediplomáztam felvette velem a kapcsolatot és onnan alakult minden magától. 5 éve vagyunk együtt, tavaly házasodtunk össze és mostmár az első baba is úton van, 6 hónapos kismama vagyok.

A párom volt olyan szerencsétlen és engem kért meg, hogy olvassam fel az egyik e-mailjét neki (tudom a jelszavát, de sosem olvasgattam bele magamtól a dolgaiba). Gyakorlatilag a képembe villant egy ismeretlen név, gmail révén a levél első sorát is azonnal kiírja ugye, még mielőtt megnyitnám. Tele volt szmájlival, gyanús lett. Éppen csak beleolvastam, amikor a férjem kikapta az egeret a kezemből és bezárta a böngészőt. Három napig gyakorlatilag őrlődtem, képtelen voltam hozzászólni, csak az igazat akartam tudni, ő meg hebegett habogott. Aztán 3 nap után leült mellém este és kitálalt mindent, őszintén. Hogy kevés neki a szex, hogy úgyérzi amióta terhes vagyok, már az apát látom benne és nem a párt, elveszett minden romantika, minden tűz stb.

De erre miért az a megoldás, hogy megcsal? Miért nem mondta ezt el előtte és akkor talán elgondolkozok azon, hogyan lehetne visszahozni a tüzet, együtt megoldottuk volna... Miért?? :( Természetesen erre nem tudott válaszolni.

Nagyjából 2 hónapig tartott a kis kapcsolatuk a hátam mögött és bár a párom megesküdött rá, hogy szigorúan érzelem mentes szex volt, annyira rosszul esik.

Igaza van, van abban valami, amit mond, tényleg elkényelmesedtünk és amióta babát várunk a szeretkezés sem úgy alakul, de nagyot csalódtam benne. 10 évvel idősebb nálam, miért nincs annyi esze, hogy előbb szól?

Úgyérzem nem lennék képes elhagyni, szeret minket és őszintén bánja, de azt hiszem sosem fogok tudni igazán megbocsátani és újra úgy bízni benne, ahogy ez előtt.

Ti megtudnátok őszintén bocsátani? Mit tennétek?

2014. aug. 10. 13:56
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/77 anonim ***** válasza:
98%

Engem nem terhesen csalt meg a férjem, hanem szülés után, többször, és a gyermek 2 éves kora előtt bukott le, szintén gmail (véletlen).

Egy világ omlott össze bennem, lassan 5 hónapja, de még mindig nem tértem magamhoz.

A gondom ugyanez (a megalázás és sárbatiprás és semmibevétel mellett), hogy miért nem előtte beszéltük meg, plusz, hogy soha többet nem tudok benne megbízni-én nem tudok így élni, hogy ha mondjuk késik, vagy ha munkaügyben elutazik, azon túráztassam az agyam, hogy kivel, mit...

Mi már külön élünk.

2014. aug. 10. 14:21
 12/77 anonim ***** válasza:
98%

Rendes tőle hogy elmondta?

El sem mondta volna, ha a kérdező nem látja meg a postafiókot. És valószínűleg nem csak 2 hónapig tartott, hanem azóta is, és az sem tuti, hogy 2 hónapja tart..

2014. aug. 10. 14:22
 13/77 anonim ***** válasza:
94%
Nem elmondta a férje, hanem lebukott egy email-al. És hiába mondja, nem voltak érzelmek, bizony hogy volt ott az is, máskülönben nem tartott volna hónpokig. Több hónap alatt, ha akarja ha nem, kialakulnak érzelmek, még ha nem is az volt az eredeti terv.
2014. aug. 10. 14:25
 14/77 anonim ***** válasza:
5%
Jön a sok unatkozó háziasszony, azt gágognak. Figyuzz ide! Tény, hogy sok idő van mögöttetek, a baba is úton van. Nem azért nem mondott semmit, mert bizonytalanságban akart tartani hanem, mert ő is kikészült ettől az egésztől. Becsüld benne, hogy leült és a töviről-hegyire elmondott mindent. Mindenképp üljetek le és beszéljétek át az elejétől a végéig! Ez egy tüske marad örök életre, de ha szeretitek egymást, akkor ezt a helyzetet is megtudjátok oldani. Szívből kívánom, hogy sikerüljön!
2014. aug. 10. 14:26
 15/77 anonim ***** válasza:
5%
Őszintén bevallott mindent, megbánta, talán valóban nem fog többet megtörténni, bocsáss meg neki, de feltételekkel, hogy a következő esetnél már elválsz tőle. Nagyon sok férfi megteszi ezt, csak éppen ügyesebben csinálja, sok asszony soha nem jön rá, hogy többször is megcsalták. Adj neki egy esélyt, hogy bebizonyítsa, hogy szeret téged, hűséges és jó apa lesz.
2014. aug. 10. 14:39
 16/77 anonim ***** válasza:
58%

Nem vagyok unatkozó háziasszony, aki csak gágog! Kikérem magamnak!

Ami tény, az tény...érzelmek valószínű voltak. Azt nem mondtam, hogy dobd ki, főleg hogy most jön a gyerek. Egy esélyt még kaphat, CSAK egyet.

13-as voltam

2014. aug. 10. 14:40
 17/77 anonim ***** válasza:
99%

Férfiként írom neked,hogy a férjed egy gerinctelen dög!Az én feleségemmel egész 9 hónapig tilos volt a szex!

Mégse csaltam meg!!Eszembe sem jutott!

Dobd ki,mert hidd el,lesz ennél rosszabb korszak,amikor a pici éjjel nem alszik,csak üvölt,te hulla leszel,nem lesz szex,és ő megint mást keres majd...

2014. aug. 10. 14:43
 18/77 anonim ***** válasza:
99%
6 hónapos kismama vagy, állítólag két hónapja van viszony, akkor voltál a 4. hónapban. Mennyi idő is, mire diagnosztizálják a terhességet? Hát, nem mondom, rohadt gyorsan kevés lett a szex, meg zavarta, hogy apafigura a szemedben, és ezért hipergyorsan talált is valakit. Hazudik, ez biztos, csak az nem, hogy pontosan miben és mennyit. Egyetemi oktató, mi az átlegemberhez képest sokat utazunk, konferenciák, tanulmányutak, külföldi oktatások... Aggódhatsz minden út alatt (meg végigpörgetheted az agyadban, hogy az elmúlt években hányszor volt oda és mennyi ideig), aggódhatsz majd szülés után, mert akkor aztán tényleg nem lesz szex pár hétig, és bizony a baba lesz az első, ha akarod, ha nem; aggódhatsz, hogy nem lesz-e ugyanilyen hatással rá a kitágult..., a nem túl tökéletes tested, aztán majd mindig lesz valami...Nem mondom, hogy ne bocsáss meg neki, mert szereted, de büntesd meg piszkosul, kelljen küzdenie érted, különben biztosra veheted, hogy újból máshoz "menekül", ha tudja, hogy komolyabb következmény nélkül megteheti. Ha meg nem küzd érted, akkor annyit is ért, jobb, ha hamar kiderül, hogy szájhősnél nem több, és rögtön világos lesz hogy, ugyan 10 évvel idősebb nálad, de miért nem volt még családja...
2014. aug. 10. 14:45
 19/77 anonim ***** válasza:
98%
Utolsó megadta neked a legtökéletesebb választ!
2014. aug. 10. 14:48
 20/77 anonim ***** válasza:
98%

A leggusztustalanabb dolog, amit egy férfi elkövethet, hogy akkor csalja meg a feleségét, mikor terhes, vagy közvetlen a szülés után. A legkiszolgáltatottabb helyzetben. Az ilyen nem férfi, hanem egy féreg. És igazad van, szólni kellett volna, hogy baja van, nem rohanni félrekefélni. Főleg ebben a helyzetben. Undorító.

Nem tudom, nálad mi fér bele. Én nem tudnám megbocsátani, annyira undorodnék tőle, hogy hozzá sem tudnék érni többé, így válnék, inkább nevelném egyedül a gyereket, minthogy EZ mellém feküdjön az ágyba.

Mit gondolsz, mennyire számíthatsz rá ezek után? Ha ne adj isten valami bajod lesz, baleset, akármi, és pár hétig/hónapig nem lehet szexelni, akkor megint félredug ahelyett, hogy veled lenne és segítene? Nem állat, hogy a farka után menjen minden helyzetben...

2014. aug. 10. 14:58
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!