Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit tennétek? A férjem megcsal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek? A férjem megcsalt, én terhes vagyok.

Figyelt kérdés

A párommal úgy alakult az életünk, mint valami mese. 10 évvel idősebb nálam, az egyetemen tanított. Miután lediplomáztam felvette velem a kapcsolatot és onnan alakult minden magától. 5 éve vagyunk együtt, tavaly házasodtunk össze és mostmár az első baba is úton van, 6 hónapos kismama vagyok.

A párom volt olyan szerencsétlen és engem kért meg, hogy olvassam fel az egyik e-mailjét neki (tudom a jelszavát, de sosem olvasgattam bele magamtól a dolgaiba). Gyakorlatilag a képembe villant egy ismeretlen név, gmail révén a levél első sorát is azonnal kiírja ugye, még mielőtt megnyitnám. Tele volt szmájlival, gyanús lett. Éppen csak beleolvastam, amikor a férjem kikapta az egeret a kezemből és bezárta a böngészőt. Három napig gyakorlatilag őrlődtem, képtelen voltam hozzászólni, csak az igazat akartam tudni, ő meg hebegett habogott. Aztán 3 nap után leült mellém este és kitálalt mindent, őszintén. Hogy kevés neki a szex, hogy úgyérzi amióta terhes vagyok, már az apát látom benne és nem a párt, elveszett minden romantika, minden tűz stb.

De erre miért az a megoldás, hogy megcsal? Miért nem mondta ezt el előtte és akkor talán elgondolkozok azon, hogyan lehetne visszahozni a tüzet, együtt megoldottuk volna... Miért?? :( Természetesen erre nem tudott válaszolni.

Nagyjából 2 hónapig tartott a kis kapcsolatuk a hátam mögött és bár a párom megesküdött rá, hogy szigorúan érzelem mentes szex volt, annyira rosszul esik.

Igaza van, van abban valami, amit mond, tényleg elkényelmesedtünk és amióta babát várunk a szeretkezés sem úgy alakul, de nagyot csalódtam benne. 10 évvel idősebb nálam, miért nincs annyi esze, hogy előbb szól?

Úgyérzem nem lennék képes elhagyni, szeret minket és őszintén bánja, de azt hiszem sosem fogok tudni igazán megbocsátani és újra úgy bízni benne, ahogy ez előtt.

Ti megtudnátok őszintén bocsátani? Mit tennétek?

2014. aug. 10. 13:56
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/77 anonim ***** válasza:
89%
Lapát!
2014. aug. 10. 14:02
 2/77 anonim ***** válasza:
93%
Én nem tudnék megbocsájtani, de én Én vagyok. És azért nem, mert egyrészt nem szólt, és még megmagyarázni sem tudta, másrészt meg, ha ebből indulunk ki, később is meg fog, ha a baba megszületik, az első 1-2-3 hónap, ha hasfájós, nyugtalan baba lesz(de NE legyen), hulla fáradt leszel, örülsz a nap végén, ha bedőlhetsz az ágyba, tehát a szex mint olyan, számodra vagy nem kívánt, vagy nem lesz se kedved se engeriát hozzá, akkor megint kevés lesz neki, és megint keresni fog mást.
2014. aug. 10. 14:03
 3/77 anonim ***** válasza:
19%
Én megbocsátanék, egy ilyen megbocsátás mindenkinek jár, de több már nem! Foglalkozz vele többet most is és majd akkor is, ha a baba megszületik, ilyenkor a férfiak nagyon magukra tudnak maradni, adj még egy esélyt a kapcsolatotoknak, hiszen hamarosan már szülők lesztek és a gyermeknek szüksége van apára és anyára is.
2014. aug. 10. 14:04
 4/77 anonim ***** válasza:
86%

NEM, semmi eseter sem.

Ugyanis a megcsalást semmi sem mentesíti.

Ha kevés a szex, akkor beszéljen a párjával, ha semmiképpen nem tudják összeegyyezteteni, akkor ELÖSZÖR menjenek külön, és UTÁNA kereshet más valakit. Ugyanez érvényes az elhidegülésre, kiszeretésre is, amiíg valakivel együtt vannak, adddig mással lenni tilos.

Aki ilyenekkel indokolja, az csak magyarázatot keres, és csak alkalamat keresett a félrelépésre

2014. aug. 10. 14:05
 5/77 anonim ***** válasza:
94%

Nem tudnék megbocsájtani neki.Hiszen az õ babáját is várod.Es ha összeszed valamilyen betegséget és átadja neked és a babádnak?

Felelõtlen, meggondolatlan pasi és még lehet a késõbbiekben is ujra megteszi.Mivel a farka az ur nála.

Viszont a te dolgod, hogy megbocsájtasz-e vagy nem, az ilyen pasi nem szeret igazán.

2014. aug. 10. 14:05
 6/77 anonim válasza:
94%
Én is terhes vagyok. Bele sem merek gondolni mit érezhetsz. De nem maradnék ilyen ember mellett. A gyereket közösen vállaltátok és minden mást is, ami ezzel jár! Nem tisztelt!
2014. aug. 10. 14:07
 7/77 acelsziv ***** válasza:
96%

Gratulálok. Kifogtál egy igazi nyomoroncot. Én nem szexelek a párommal február óta mert ő is babát vár. Mocskosul hiányzik, de fel sem merül, hogy megcsaljam.

Ráadásul, ha két hónapig ment ez akkor ott már érzelmek is voltak hiába esküdözik. Egy gyenge, sunyi kis patkány.

2014. aug. 10. 14:08
 8/77 anonim ***** válasza:
95%

,, Miért nem mondta ezt el előtte és akkor talán elgondolkozok azon, hogyan lehetne visszahozni a tüzet, együtt megoldottuk volna... Miért?? "

Azért mert ez csak egy jó válasz számára amivel rád terheli a felelősséget, hogy te legyél a hibás. Sz.r alak.

,,párom megesküdött rá, hogy szigorúan érzelem mentes szex volt, annyira rosszul esik. "

De az e-mail címét megadta neki. Szerinted szigorúan érzelem mentes volt? Sz.r alak.

,,Ti megtudnátok őszintén bocsátani?"

Nem. Innentől kezdve vigyázhatsz arra, hogy ne legyél huzamosabban beteg, pl ne törd el a lábad, komolyabb bajról ne is beszéljünk, ugyanígy a gyereked sem, ne kelljen soha munka vagy bármi miatt hosszabb ideig külön lennetek, mert az első dolga lesz kiegészítő után nézni.

,,Úgyérzem nem lennék képes elhagyni"

Innentől kezdve nincs miről beszélni, de önsors rontó vagy, magadnak keresed a bajt.

2014. aug. 10. 14:08
 9/77 anonim válasza:
98%
Én nem tudnék megbocsátani neki! Plusz állandó stresszben élnék, hogyha pl 1 hétig nem fekszem le vele akkor félredug azzal az indokkal hogy kevés volt a szex?! Épp elég stressz lesz a gyerek nevelés, nem kéne még ezen is aggódni hogy vajon kivel csal meg újra a kedves férj még te otthon ülsz a babával...
2014. aug. 10. 14:09
 10/77 anonim ***** válasza:
7%
Szerintem rendes tőle, hogy elmondta, ez már így is több, mint amit rengeteg más férfi megcsinál a családjával. Én adnék neki még egy esélyt (de csak az utolsót), hogy jóvá tegye a hibáját, ha őszintén megbánta.
2014. aug. 10. 14:10
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!