Van olyan akit megcsalt a férje/párja, amikor még terhes volt? Mik voltak a jelei, hogy derült ki?
1, külön szobába kültözött (mikor 8 hetes voltam) azzal az indokkal, hogy éjszaka nem tud aludni és nem akar engem zavarni
2, eljár éjszakázni hétvégente(terhességem előtt soha nem ment sehova)állítóéag a haverjaival van, ami nem is lenne baj, csak szerintem mégsem
3, dugdossa a telefonját, folyamatosan a zsebében van
4, törli az előzményeket a számítógépen
5, a munkahelyén nem beszél igazából senkivel, csak egy nővel és mikor meggyanúsítják a kollegák és elmondják nekem nem tudja megmondani, hogy miről beszélgettek, és azóta is folytatja ezt. (ráadásul a csaj, most válik másodjára, két apától, van két gyerek, nem ép hűséges)
6, nem érdekli a baba, erre fogja, azt hogy már én sem érdeklem
7, senkivel nem beszélget telefonon, max fél percet, mert utál telefonálni és ma hívtam, vagy 10 percig foglalt volt. Mikor hazaértem, akkor rákérdeztem, hogy kivel beszélt, mert nem tudtam elérni, elkezdett hebegni habogni, meg nyalizni nekem, terelte a szót
Nem értem mi értelme van ennek, ha már képesek ilyen gusztustalanságra legalább lenne annyi vér a pucájába, hogy elém áll és elmondja.
Hát ezek elég rosszul hangzanak...
Akarta ő a babát?
Előző vagyok.
Bocs hogy ezt írom de az ilyen szemét mint a te párod nem érdemel meg titeket.Lenne hová menned?Mondjuk azért valahogy kiderítheted ha tudod mert a tudat úgy sem fog hagyni nyugodni.Előfizetéses a telója?Ha igen kérd le a részletesét,úgy hogy ne tudjon róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!