Van olyan akit megcsalt a férje/párja, amikor még terhes volt? Mik voltak a jelei, hogy derült ki?
22:02 és 22:06 ugyanaz vagyok.
Írd majd meg hogy mire jutottál.
Előfizetéses a telója?Ha igen akkor tudod csak a részletest lekérni.Most beszéltem telefonon a férjemmel azt mondta ha házastársak vagytok akkor vidd magaddal azt a papírt amin ha kérik tudod igazolni hogy házasok vagytok.Vidd magaddal a szerződést és persze kell hozzá az a kód amit megadott a párod,hogy ha pl. betelefonál akkor ezzel a kóddal tudnak belépni a nevéhez és megnézni ami éppen érdekli.Ha viszont nem vagytok házasok akkor sajnos csak úgy tudnád hogy ha lenne ismerősöd annál a cégnél ahol van a telója.Igaz ez a pannonnál van így nem tudom más cégnél is így műkszik e.De ha már meg van a szerződés és a kód akkor már jó eséllyel indulsz neki a dolognak.Ja és még egy tanács.Ha ki adják a részletest akkor ne haza kérd ki hanem adj meg másik címet ha van rá lehetőséged.Akár barát,szülők,rokonok.És minden havi után 1000 ft.-ot kell fizetni,de lehet hogy már emeltek rajta.Sok sikert!
Amúgy milyen volt a tegnapi napotok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!