Van olyan akit megcsalt a férje/párja, amikor még terhes volt? Mik voltak a jelei, hogy derült ki?
Kedves 7:27-es! előszőr is köszönöm, hogy rám szántad a drága idődet és vetted a fáradtságot, hogy leírd véleményed. Igazából utálom ha sajnálnak, egyszerűen csak borzasztó egyedül érzem magam és kíváncsi voltam, hogy egy kivülálló hogy látja a helyzetet. Tudod, aki nem elfogult, mint én, a párommal kapcsolatosan. Azt hiszem az inteligenciád megmutatkozott a válaszodban és lehet engem butának tartani, de nem hiszem, hogy az IQ-d ütné az enyémet. Kívánom viszont, hogy soha az életben ne kerülj ilyen kegyetlenül szar helyzetbe, ilyen nehéz dontés kényszer elé. További szép napot Neked.
A többieknek köszönöm a válaszát, sok hasznos dolgot tudtam meg. Az már biztos, hogy holnap költözöm és megkezdem egyedüli életem pocakomba a tökéletes férfivel, akiben valószínüleg soha nem fogok ekkorát csalódni, még ha nehéz is lesz.
Mindenkinek sok boldogságot és jó babázást, babavárást.
Bocsi 10.33 ! Én a 10.31-es vagyok és ezt nekem címezted ??:-O
Én csak megkérdeztem , hogy tényleg ezt mondta a párja,hogy már Ő sem és a gyerek sem érdekli ?Mert ezen kiakadtam!
Erre értettem,ha netán nekem címezted , amit gondolom inkább az előzőnek.Hm?
Istenem hogy ez a magyar mentalitás mindenhol megnyilvánul......!!!!!!
Kedves kérdező!!!!
Mi van veletek azóta?Elköltöztél végül?Írnál nekünk vagy legalábbis nekem pár sort mert kíváncsi vagyok hogyan alakult az életetek a babával.
Hűha, a kérdés óta 10 év telt el.
Ha esetleg erre jársz és olvasod a hozzászólásomat,remélem, hogy végül jóra fordult az életed!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!