Barátnőm egyszer hazaállított, hogy végre terhes lett. Örültem neki mert terveztünk babát, de én már akkor tudtam, hogy műtét nélkül nem lehetek apa. Szerintetek megcsalt engem is mint a férjét velem?
Figyelt kérdés
2012. jún. 6. 21:00
1/12 anonim válasza:
Tippelhetünk (én igent mondanék) de minek? Kérj apasági tesztet, pár tízezrest megér, hogy ne legyél balek, biztos lehess az igazságban.
3/12 anonim válasza:
Neked ezek szerint nem lehet gyereked.
A csaj haljamos félrelépni.
.... szerinted?!
NEKI mondd meg, hogy bocs, de neked nem lehet természetes úton gyereked, úgyhog már csak arra vagy kíváncsi, ki az apa.
Genetikai vizsgálattal vagy vérvizsgálattal a születés után meg tudják mondani, ki az apa.
Ha mégis te, akkor viszont hatalmas koppanás lesz: elvesztetted a nőt, a gyereket, és még jogos is, ha utálnak.
4/12 anonim válasza:
Unatkozó gyerek idióta kamukérdése. Legalább a sztorit kidolgozhattad volna, vagy vihettél volna bele egy kis érzelmet és személyességet, hogy ne legyen ennyire feltűnő..
5/12 A kérdező kommentje:
Kutyából nem lesz szalonna, így szerintem kizárt, hogy hű lett volna hozzám, nem mondtam neki. Nem is bánom, hogy vége, ha csodával határos módon az enyém akkor is csak kifizetem a gyerektartást de soha ne lássam.
2012. jún. 6. 21:10
6/12 anonim válasza:
De hogyha a tiéd, akkor miért hagynád el a barátnőd?
7/12 anonim válasza:
"ha csodával határos módon az enyém akkor is csak kifizetem a gyerektartást de soha ne lássam"
Milyen jó fej vagy. Terveztetek egy gyereket, de akkor se vállalnád a felnevelését, ha tőled lenne.
Szerinted ez nem undortó egy kicsit?
8/12 anonim válasza:
A kamuérzelmek alakulnak, de arra figyelj, hogy a logika azért megmaradjon a történetben.
9/12 A kérdező kommentje:
szerintem a helyemben Ti is gondolnátok már rá, annak idején mikor először találkoztunk dugtunk nála a férjével közös ágyban és most ki tudja lehet velem is ezt tette könnyű vérű nő sajnos nem elég neki semmi
2012. jún. 6. 21:21
10/12 anonim válasza:
Ha az utolsó két kiegészítést beleszőtted volna a kérdés kiegészítésébe, és máshogy tetted volna fel a kérdést, egész jó lett volna. A következő kamud már sikerülhet is:) Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!