Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit tennétek? A férjem megcsal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek? A férjem megcsalt, én terhes vagyok.

Figyelt kérdés

A párommal úgy alakult az életünk, mint valami mese. 10 évvel idősebb nálam, az egyetemen tanított. Miután lediplomáztam felvette velem a kapcsolatot és onnan alakult minden magától. 5 éve vagyunk együtt, tavaly házasodtunk össze és mostmár az első baba is úton van, 6 hónapos kismama vagyok.

A párom volt olyan szerencsétlen és engem kért meg, hogy olvassam fel az egyik e-mailjét neki (tudom a jelszavát, de sosem olvasgattam bele magamtól a dolgaiba). Gyakorlatilag a képembe villant egy ismeretlen név, gmail révén a levél első sorát is azonnal kiírja ugye, még mielőtt megnyitnám. Tele volt szmájlival, gyanús lett. Éppen csak beleolvastam, amikor a férjem kikapta az egeret a kezemből és bezárta a böngészőt. Három napig gyakorlatilag őrlődtem, képtelen voltam hozzászólni, csak az igazat akartam tudni, ő meg hebegett habogott. Aztán 3 nap után leült mellém este és kitálalt mindent, őszintén. Hogy kevés neki a szex, hogy úgyérzi amióta terhes vagyok, már az apát látom benne és nem a párt, elveszett minden romantika, minden tűz stb.

De erre miért az a megoldás, hogy megcsal? Miért nem mondta ezt el előtte és akkor talán elgondolkozok azon, hogyan lehetne visszahozni a tüzet, együtt megoldottuk volna... Miért?? :( Természetesen erre nem tudott válaszolni.

Nagyjából 2 hónapig tartott a kis kapcsolatuk a hátam mögött és bár a párom megesküdött rá, hogy szigorúan érzelem mentes szex volt, annyira rosszul esik.

Igaza van, van abban valami, amit mond, tényleg elkényelmesedtünk és amióta babát várunk a szeretkezés sem úgy alakul, de nagyot csalódtam benne. 10 évvel idősebb nálam, miért nincs annyi esze, hogy előbb szól?

Úgyérzem nem lennék képes elhagyni, szeret minket és őszintén bánja, de azt hiszem sosem fogok tudni igazán megbocsátani és újra úgy bízni benne, ahogy ez előtt.

Ti megtudnátok őszintén bocsátani? Mit tennétek?

2014. aug. 10. 13:56
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/77 anonim ***** válasza:
100%
Nekem már csak egy kérdésem maradt: tudnál ezek után boldogan élni a férjeddel?
2014. aug. 10. 16:00
 32/77 anonim ***** válasza:
100%

A leggusztustalanabb dolognak tartom,ha egy férfi a várandós vagy frissen szült feleségét csalja meg.

Üres,gyerekes kifogások,amiket felhoz,olyan mintha téged tenne felelőssé.Ha neki pl. lenne egy komolyabb műtéte,és nem tudna szexelni,mit szólna,ha te is mást keresnél?!

Megértem,hogy meg akarsz bocsátani (de elfelejteni sosem fogod,amit tett),de ne tedd könnyen.Küzdjön érted,értetek,mert büntetlenül azt hiszi,bármit lehet.

Igaz,csak egy példa:Barátnőmet megcsalta a férje az első terhessége alatt,majd szülés után hónapokig tartott még az a kapcsolat.Megbeszélték,volt néhány veszekedés,de ment minden tovább következmények nélkül.5 év múlva jött a következő baba.A tejfakasztó bulira maga az apa fizetett örömlányt,s ő élt a lehetőséggel.A bulit többünk férje otthagyta,mert ezt undorítónak találták.A házasságnak pedig rövid úton vége lett,mert kiderült,hogy másfél éve a férjnek újabb szeretője van.Mondjuk ez a pasi,akiről írok egy sz@r alak,nem is értettük,miért ment hozzá a barátnőnk.

2014. aug. 10. 16:33
 33/77 anonim ***** válasza:
100%

Elhiszem, hogy szereted. Vagy csak azt szereted, ahogy látni akarod.

Több évvel ezelőtt velem is ez történt. Megcsalt, vége lett.

Igaz, nem volt választásom, ő ment el, a másikhoz.

Nagyon fájt, azt hittem, nem élem túl. Egy hónappal a szülés előtt mondták ki a válást.

Ott a szülőszobán, és utána, mikor láttam az apukákat örömükben sírni, ölelgetni a párjukat, hálásnak lenni ezért a közös csodáért..

Akkor lett vége bennem az összes fájdalomnak. Mert ö nem volt ott. Akkoriban még nem volt apás szülés, de sehol nem volt. Rájöttem, nem így terveztem, de nélküle jobb lesz.

Valóban jobb lett. Ember, (?) akit az állati ösztönök vezérelnek, és nem számít senki. Se feleség, se gyerek, csak ő, és a farka..

Ha megbocsájtasz, pokol, kín, és borzasztó lesz az életed.

Mert mindig jöhet, és jön is szebb, fiatalabb, vagy érdekesebb. Neked pedig maradnak a kétségek..

Nehéz döntés, de próbálj meg az eszedre hallgatni.

2014. aug. 10. 18:14
 34/77 A kérdező kommentje:

Nem mondtam, hogy ugyanúgy nézek rá már mától... Nyilván nem. Nem is tudnék. Piszkosul megbántott és ezt tudja ő is. Én látom nap mint nap és tudom, hogy naiv vagyok ha megbocsátok neki, de egyszerűen nem tudom elképzelni az életemet nélküle. Alig egy éve házasodtunk össze. Közös lakást vettünk, együtt festettünk, parkettáztunk, bárhova megyek a lakásban, mindenhol van valami közös kis élményünk. Együtt szenvedtük végig a dolgokat és igen, egy nap legalább ötször elkap a zokogógörcs, amiért ezt tette velem, velünk. Nem csak engem árult el, a babát is.

Képtelen vagyok elképzelni azt, hogy az utolsó ultrahangokra egyedül menjek, hogy egyedül legyek, amikor beindul a szülés és indulni kell a kórházba, egyedül legyek a szülőszobán, egyedül csináljam végig az első heteket. Persze a szüleimre és a barátaimra számíthatok, de az mégsem ugyanaz. Egyszerűen nem tudom felfogni. Nem akarom, hogy vigasztaljon, azt sem akarom hogy hozzám szóljon annak ellenére, hogy egy fedél alatt lakunk. Hatalmas fájdalmat okozott nekem és ezután semmi sem lesz úgy, mint régen, de képtelen vagyok elhagyni. Én is megijedtem attól a tudattól, hogy elveszíthetem őt, mert ugyan igazán megérdemelné, de ha ő egyedül marad, akkor én is. Idő kell, aztán pedig egy komoly beszélgetés. Soha többé nem leszek már naiv fruska, egy dobása maradt. Azt hiszem, ha másra nem is jó ez a megcsalás, arra igen, hogy megkeményedjek és felkészüljek lélekben arra, hogy talán egyedül maradok. Az utóbbi 5 évben vakul imádtam a férjemet, eszembe sem jutott, hogy esetleg nem vele fogom leélni az életemet. Ez most megváltozott.

Tudom, hogy ez a kép örökre a fejembe égett, de nem leszek az a feleség mostantól, aki a homokba dugja a fejét és vakul hisz a férjében. Ez van.

Nem érzem magamat baleknak, amiért szeretném összetartani a családomat, akármit is tett. Mérhetetlenül sajnálom, hogy már ilyen korán kell ezzel a feladattal szembesülnöm, nem kívánom senkinek!

Ahogy elmesélte a történetet aznap este, az nem vádaskodásnak hangzott, se nem hibáztatásnak. Nem gondolom, hogy hülye lennék, ismerem őt és nem próbálta rám hárítani a felelősséget. Őszinte volt és bizony volt benne igazság. Ha nem a szexet nézem, a rosszulléteim miatt akkor is néha úgy viselkedtem, mint a házisárkány és bár ez nem magyarázat a tettére, valahol felnyitotta a szemem, hogy én sem vagyok tökéletes. Nyilván nem ennyit hozott fel mentségnek, de ez volt, ami legmélyebben belém ivódott. Másrészt szerintem tök mindegy mit hoz fel, erre nincs mentség. Az sem mentség, ha rám unt, vagy hogy megijedt az apaságtól. Semmi sem lehet oka annak, hogy megcsaljon ahelyett, hogy leültetne és megbeszélnénk.

2014. aug. 10. 19:09
 35/77 anonim ***** válasza:
100%
20-as vagyok. Igen, én is így látom, hogy SEMMI sem lehet mentség arra, amit tett. Undorító aljas dolog egy terhes nőt megcsalni, aki a KÖZÖS gyereket várja. Mint írtam, én rá se bírnék nézni, ezért kidobnám, inkább nevelném a gyereket egyedül, minthogy még egyszer mellém feküdjön az ágyba ez a csodálatos "ember". De te másképp döntöttél, ahogy látom, úgyhogy innentől kezdve csak annyit tudok mondani, hogy sok erőt és kitartást kívánok, mert az tuti, hogy szép, maradéktalanul boldog életed már nem lesz vele, egy ekkora csalódás után. Mert egy ilyen helyzetben nem csak mint a férjedben csalódsz benne, hanem mint emberben is. Egy jó tanács: bár megbocsátasz neki, kezdd el felkészíteni magad lelkileg, hogy pár éven belül egyedül maradsz. Ezt azért mondom, mert szerintem ziher, hogy megteszi majd még egyszer, talán pont a gyermekágyi időszak alatt, mikor 6 hétig tiltva lesz a szex. Azért vagyok ebben olyan biztos, mert ez nem egy egyszeri botlás volt, hanem 2(?) hónapig tartó VISZONY. Ennyi idő alatt azért fölfoghatta ésszel, mit tesz, ez már nem az, hogy egyszer elvesztette a fejét. Mindemellett kívánom, hogy ne legyen igazam, és sikerüljön rendbe hozni a házasságotokat.
2014. aug. 10. 19:45
 36/77 A kérdező kommentje:

Köszönöm, igazad van, nem rajtam fog múlni. Ahogy írtam, lélekben ez egy elég nagy pofon volt nekem ahhoz, hogy észrevegyem magam és leszálljak végre a földre. Mostmár ha nem is készülök tudatosan az egyedüllétre, azért bennem lesz, hogy mi lesz ha... Eddig el sem tudtam képzelni. Talán ezért is leszek képes szemet hunyni (megbocsátani ezt nem lehet). Túl váratlan volt ahhoz, hogy össze tudjam szedni magam és úgyérezzem képes vagyok egyedül végigcsinálni.

Akárhogy is gondolkodom, egyszerűen nem is láttam jelét. Időben ment el, időben jött haza, egy percet sem vett el tőlem/tőlünk, ha megkértem valamire ugrott. Tényleg minta férj volt, egyszerűen ha rajtam múlik soha ki sem derült volna, egy percig sem gyanakodtam. :( Egyszerűen nem tudom mikor... hol... Még csak gyanús utai sem voltak az utóbbi néhány hónapban. Fogalmam nem volt...

2014. aug. 10. 20:11
 37/77 anonim ***** válasza:
100%

ezzel az a baj, h kb az utolsó két hónapban akkora lesz a pocakod, h bajos a szex, arról nem beszélve, h a méhösszehúzódás beindíthatja szülést. A szülés után (főleg ha természetes) Legalább 4-5 hétig az ülés is fájt, nem, h a szex. Szóval ha most ilyen türelmetlen, mi lesz akkor.... persze nem szabad őt sem elhanyagoli, még ha eleinte miden a babáról fog szólni... A szex meg neki fontos, nem érzi át azt a testi lelki fáradságot amit te szülés után érezni fogsz. Próbáljatok valami kompromisszumos megoldásra jutni míg nem rendeződik a helyzet.

Neki támogatni kellene téged, és melletted leni, és igenis fel kell készülni az apaszerepre...

Véleményem szerint megijedt a felelősségtől..ez neki egy kitörés volt, mint egy kapuzárási pánik. Csak sajnos a legrosszabb módját választotta. Nem tudhatod, h megismétlődik-e... kísértések jönnek mennek...

Csak remélni lehet, h attól jobban megijedt, h elveszíthet benneteket, és ez kijózanította.

Engem is megcsalt a párom. Az ő munkaköre is olyan, h rengeteg fiatal lány veszi körül. Nagyon fájt, de túl léptem a dolgon. Lehet, h sokan gondolnak majd lábtörlőnek, de ha mérlegre tettem a dolgokat, a szerelmem nagyobb volt. Mára már nem érdekel a dolog, megbocsájtottam, persze néha még bennem van, h mi van, ha most is becsap... Nekünk nem lehet közös babánk, pedig szeretnék még szülni, de egyben rettegnék is attól, h nem lenne hűséges...

Azt nem tudom, h azért zárta le a dolgot, mert lebukott, mert akkor nem vagyok biztos, h felhagy a dologgal, de ha magától hozta meg a döntést, akkor ő jutott arra döntése, h rátok van szüksége. Bár azt meg kell hagyni, h nem túl gyakorlott csaló, ha a saját e-mail címét adta meg....

Nem mondom, h a baba miatt adj egy esélyt... Inkább mérlegeld, h mi van köztetek...

Ez érdekes lehet:

[link]

2014. aug. 10. 21:55
 38/77 anonim ***** válasza:
93%

Ó, az én férjem pár útja sem volt gyanús...

Tehát, előfordult, hogy sárkányként viselkedtél a rosszullétek miatt. Nem, tényleg nem rád hárít.

Aztán. Most egy darabig tuti nem lesz szex, hiszen felteszem nincs túl sok kedved hozzá. Most nem lesz neki kevés?

Ja és a kedves férjed hónapokig a képedbe hazudott. Tudod az ilyesmire készül az ember. Nem részegen rányomult valakire. Teljesen józanul megszervezte a találkáit, hazudott hová megy, aztán mikor megjött puszi neked, jaj de szeretlek, még kamu történetei is voltak, mit csinált.

Igen, rohadt nehéz.

2014. aug. 10. 22:00
 39/77 anonim ***** válasza:
100%
Ja, azt kifelejtettem, h undorító a dolog, és megérdemelné, h otthagyd...
2014. aug. 10. 22:02
 40/77 anonim ***** válasza:
97%

könyörgöm, a várandósság egy másállapot!

idéznék egy dalból. " milyen férfi az, aki a vágyain sem tud uralkodni?"

Egyszerűen nem értem a mai férfiakat...a nő mennyit vállal a várandóssággal? felborul az egész hormonrendszer,amiről nem tehetsz és sokaknál ez bizony libidócsökkenéssel jár! nem véletlenül volt régen ez áldott állapot, a várandós nő a babavárás alatt "szent" volt. persze aki kívánja miért ne, de ha valaki nem, akkor igenis ki kell bírnia a másiknak. tudod én nem is tudom mit lehet olyantól elvárni, aki ennyit sem tud megtenni!? mi meghízunk, éjjel nappal a gyereket gondozzuk évekig, a szoptatás szintén okozhat libidócsökkenést, akkor mi lesz?

sok ffi részt se vesz a gyermeknevelésben. jó persze, akik egész nap fizikai munkát végezve hazaérnek és kidőlnek, oké aláírom, hogy hullafáradtak, de hány ffi a ligthos melóra hivatkozva leheveredve nyomkodja a távirányítót vagy külön életet él és eljár mindenfelé. a gyerek nem az anyáé, hanem KÖZÖS!! a férj a feleségének segítsen és ha a gyereket lehet már másra hagyni, akkor a nejét vigye el valahova, elvégre ő van bezárva! hány szerencsétlen nő van egyedül otthon azt ha mond valamit szegény kuss van neki...

kinek mi fér bele, én nem tudom mit tennék a helyedben, de az én szememben nem férfi az az ember, aki annyira nem képes a házasságában, hogy kiálljon a várandós felesége mellett. Az áldott állapotot, aki nem tudja tiszteletbe tartani, az az ember önző. Elég sok változás ez ilyenkor, igenis alkalmazkodjon és húzódjon a háttérbe, uralkodjon magán! ha nem tud veled mit kezdeni mert annyira nem szeretnél szexelni vagy nem szabad, akkor verje ki vagy verd ki te neki-nyersen fogalmazva röviden ennyi.

Nagyon sajnálom, hogy ezt át kellett élned, épp a minap olvastam egy 35 hetes kismamát akinek ugyanígy félrelépett a párja, de ő kitette az embert.

2014. aug. 10. 22:18
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!