Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit tennétek? A férjem megcsal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek? A férjem megcsalt, én terhes vagyok.

Figyelt kérdés

A párommal úgy alakult az életünk, mint valami mese. 10 évvel idősebb nálam, az egyetemen tanított. Miután lediplomáztam felvette velem a kapcsolatot és onnan alakult minden magától. 5 éve vagyunk együtt, tavaly házasodtunk össze és mostmár az első baba is úton van, 6 hónapos kismama vagyok.

A párom volt olyan szerencsétlen és engem kért meg, hogy olvassam fel az egyik e-mailjét neki (tudom a jelszavát, de sosem olvasgattam bele magamtól a dolgaiba). Gyakorlatilag a képembe villant egy ismeretlen név, gmail révén a levél első sorát is azonnal kiírja ugye, még mielőtt megnyitnám. Tele volt szmájlival, gyanús lett. Éppen csak beleolvastam, amikor a férjem kikapta az egeret a kezemből és bezárta a böngészőt. Három napig gyakorlatilag őrlődtem, képtelen voltam hozzászólni, csak az igazat akartam tudni, ő meg hebegett habogott. Aztán 3 nap után leült mellém este és kitálalt mindent, őszintén. Hogy kevés neki a szex, hogy úgyérzi amióta terhes vagyok, már az apát látom benne és nem a párt, elveszett minden romantika, minden tűz stb.

De erre miért az a megoldás, hogy megcsal? Miért nem mondta ezt el előtte és akkor talán elgondolkozok azon, hogyan lehetne visszahozni a tüzet, együtt megoldottuk volna... Miért?? :( Természetesen erre nem tudott válaszolni.

Nagyjából 2 hónapig tartott a kis kapcsolatuk a hátam mögött és bár a párom megesküdött rá, hogy szigorúan érzelem mentes szex volt, annyira rosszul esik.

Igaza van, van abban valami, amit mond, tényleg elkényelmesedtünk és amióta babát várunk a szeretkezés sem úgy alakul, de nagyot csalódtam benne. 10 évvel idősebb nálam, miért nincs annyi esze, hogy előbb szól?

Úgyérzem nem lennék képes elhagyni, szeret minket és őszintén bánja, de azt hiszem sosem fogok tudni igazán megbocsátani és újra úgy bízni benne, ahogy ez előtt.

Ti megtudnátok őszintén bocsátani? Mit tennétek?

2014. aug. 10. 13:56
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/77 anonim ***** válasza:
100%
Rettenetesen sajnálom, hogy ez történt kedves kérdező, borzalmas lehetett. Én soha többé nem tudnék bízni egy ilyen féregben, amit tett, az megbocsáthatatlan. Megcsalt, ráadásul akkor amikor a gyermekét hordod a szíve alatt. És még volt pofája arra hivatkozni, hogy kevés a szex. Ez a pasi máskor is meg fogja tenni, amikor épp kedve tartja és majd mindig kitalál valami jó kis "indokot". Ha képtelen felfogni, hogy a terhesség alatt egy nő megváltozik és nem feltétlenül kívánja úgy a szexet, mint azelőtt, akkor tényleg nem normális. Vess véget a kapcsolatotoknak, mert ha ezt megbocsátod neki, akkor később bármit megtesz majd veled.
2014. aug. 13. 12:45
 52/77 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudnám megbocsájtani,,,

Nagyn sajnálom:(

2014. aug. 14. 17:24
 53/77 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezõ hol tartasz?
2014. aug. 15. 00:02
 54/77 A kérdező kommentje:

Zajlik az élet. Kedden este bementünk a kórházba, mert görcseim voltak. A doki szerint nagyobb volt az ijedelem, mint a valós probléma, de bent tartottak éjszakára és elvégeztek pár vizsgálatot. Minden rendben van, de a baba nem viseli túl jól a bennem felgyülemlett feszültséget úgy tűnik. Aznap még sokkal sokkal jobban haragudtam a férjemre, mert ugyan a stresszt már magamban gerjesztem, de ő tett ki ennek minket. Egyre inkább úgy éreztem, hogy nem tudom ezt megbocsátani és lenyelni.

Kedden, amikor éjszaka a kórházban ültünk és a doki a második alkalommal rákérdezett arra, hogy ért-e mostanában valami komolyabb stressz, akkor én őszintén elmondtam, hogy nincs rendben a házasságunk. Az volt a válasz, hogy nincsen semmi baj, jó eséllyel ez volt a baba reakciója az engem ért problémákra. Ismerem egy ideje a férjemet, de ahogy akkor leült mellém és láttam kitörni belőle az érzéseit, az komolyan meghatott. Soha nem láttam így sírni még közeli családtag temetésén sem.

Azt hiszem talán ez lehetett a legnagyobb büntetés a számára, ami történhetett, hiszen eléggé megijedtünk, amíg nem tudtunk biztosat. Nem akar minket elveszíteni, ez biztos és komoly pofon volt ez számára. Azt hiszem most jött csak igazán rá, hogy a marhaságával nem csak a házasságunkat veszélyeztette.

Javasoltak egy pszichológust, aki segíthetne oldani bennem a feszültséget, ezzel könnyítve a helyzetemet egy kicsit. A baba érdekében valószínű felkeresem, bár egyelőre nem tudom hogyan tudna segíteni. Nagyjából ennyi történt a kérdésem kiírása óta.

A kórházi éjszakánk után egy kicsit másként viszonyulunk egymáshoz, közelebb hozott minket, de azért igyekszem tudatni vele, hogy nagyon nincs ez így rendben.

2014. aug. 15. 17:26
 55/77 anonim ***** válasza:
12%

" a férjed a lehető legnagyobb bűnt követte el ellenetek,"

Azért túlzásokba ne essünk. Nem agyon verte a terhes feleségét, "csak" megcsalta.

A sok válás párti, lapát mániás, sajnálatosan házasság ellenes kommentelő bele se gondol a jövőbe, hogy egyedül milyen nehéz lenne felnevelni a gyereket, hogy a gyereknek szüksége van mindkét szülőre stb.

Valamilyen szintű büntetés persze jár, de teljesen külön menni emiatt butaság lenne.

2014. okt. 1. 02:15
 56/77 anonim válasza:
100%
Szia! Eltelt már egy kis idő, amióta leírtad mi is történt veletek és nem tudom sikerült e megoldást találni a lelki megpróbáltatásra... Sajnos átérzem a helyzeted minden pillanatát én most 37 hetes terhes vagyok, és azt mondta az orvos , hogy a héten várható a szülés! Ennek előzménye, (bár nem biztos, hogy kiváltó oka,de lehet az is)hogy lassan 2hete derült ki, hogy a férjem megcsalt.... Állítása szerint összesen 2x találkoztak érzelemmentes szexre, no de ilyenkor bármit mondhat ... Az első alkalom, valószínű augusztus környékén történhetett elmondása szerint a következő sac. egy hónapra rá, természetesen magyarázat , hogy kevés volt a sex! Ezért is tudom, milyen érzések keringenek benned!! Én sem tudom, jól döntöttem e a mellett, hogy megbocsájtok és a gyermeket teszem előtérbe! Tudom és érzem, hogy szeret minket, mi vagyunk a mindene és törődik velünk, viszont mindezt a földbe tiporta ezzel a tettével... Nem tudom, hogy ebből a hullámvölgyből ki lehet e jönni (könnyen tuti nem), mi próbálkozunk annál is többet beszélgetni , mint eddig és többet foglalkozni egymással, mert fontos a közös kis családunk, de résen vagyok..... :)
2014. okt. 1. 19:20
 57/77 A kérdező kommentje:

Mondanám, hogy megbocsátottam neki, de ezt nem lehet szerintem. Fogalmazzunk inkább úgy, hogy szemet hunytam felette. A mai napig nagyon nagyon rosszul esik, de ezt látja, érti és tudja. Teper ezerrel és úgy látom nagyon jó apa lesz. A babánk fontosabb volt most jelen pillanat. Ha a előbb, vagy néhány évvel később csinálja ezt, akkor valószínű már nem lennék ennyire "megértő".

Szeretjük egymást és végülis ez számít, egy család leszünk, de tudatosítottam benne elég erősen, hogy most fordult elő utoljára, hogy én efölött megpróbálok elsiklani.

Boldog és stresszmentes babavárást nektek, mi is a finishben vagyunk mostmár! :)

2014. okt. 14. 17:56
 58/77 anonim ***** válasza:
27%

Szerintem jól döntöttél!!

Szemét volt és megérdemli ha kapott valami büntetést, de a gyermeketek nem érdemli meg, hogy apa nélkül vagy "hétvégi" apukával nőljön fel. Feltéve persze, hogy szeretitek egymást és tényleg ez volt az utolsó ilyen.

2014. okt. 14. 19:57
 59/77 anonim ***** válasza:
100%

Szia Kérdező!

Ha olvasod még az oldalt, hogy alakult az életed?

2017. júl. 11. 17:30
 60/77 anonim ***** válasza:
27%

Hát kedves kérdező!: Ebben ne legyél azért ennyire biztos, hogy nem fog ez újra előfordulni, mert ha megint elcsábul, akkor hát ennyit a tepergetésről, ígérgetésről, befenyítésedről. Viszont ha hiába tudatosítottad ezt benne bármilyen erősen, akkor valószínűleg ettől nem fog beijedni, és ez akkor újra elő fog fordulni persze nem akarok ünneprontó lenni, de ez akármennyire is nem akarod sajnos benne van a pakliban egy újabb megcsalás lehetősége te nem vagy az anyja, vagy a nevelője, vagy a főnöke ezért nem ellenőrizheted, hogy mikor hol van, kivel van, és nagyon szép dolog, hogy adtál még egy esélyt ennek a kapcsolatnak, csak az a kérdés, hogy ő kíván-e élni a kapott utolsó eséllyel.

Az meg hogy tíz évvel idősebb nálad, nos a kapcsolat kezdete előtt valóban illik tájékoztatni erről a másikat, hogy ki mennyi idős, bár azt mondják, hogy a szerelem nem ismer akadályokat, viszont ez úgy látszik, hogy a ti esetetekben valami miatt ez a tíz év korkülönbség problémát okoz a kapcsolatotokban. Viszont ha már gyereket szültél neki, az nagyon nagy hiba volt, mert ha ez megint előfordul, akkor megint csak jön a stressz, és megint csaj a kicsi sinyli meg ezt az egészet. Valószínű az van, hogy nem meri a szemedbe mondani, hogy nem akar már veled lenni, mert ehhez túl gyáva, de még egyszer hangsúlyozom, hogy nem az a célom, hogy a falra fessem az őrdögöt, hanem ezek lehetséges opciók, de ezt valljuk be, hogy mi férfiak a legtöbben nem merjük felvállalni a barátnőink, feleségünk előtt, hogy idő közben valami megváltozott bennünk, és hogy minél előbb szabadulni akarunk ebből a helyzetből és hogy szabadabbak akarunk lenni, akárcsak a szingli férfiak.

Szóval ez az érdekes, hogy barátnőt, vagy feleséget akarunk,de ugyanakkor a szabadságunkat, és a függetlenségünket is akarjuk, és ezeket most mind férfiként írom, hogy ezeket sajnos nem szívesen vállaljuk fel a legtöbben persze tisztelet a kivételnek, annak aki mégis fel meri vállalni azt, hogy megváltozott benne valami.

2018. júl. 7. 17:39
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!