Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Férjem megcsalt egy 20 évessel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjem megcsalt egy 20 évessel, már nem tudom mi az igazság?

Figyelt kérdés
Férjem maga vallotta be, hogy megcsalt, aztán visszasírta magát és mondta, hogy nem jelentett semmit, ez volt lassan féléve. Na most kiderült, hogy 1 éven át csalt vele, még mindig sírva hívogatja a nőt, hogy szereti és a csaj nem akar tőle többet. Fogalmam sincs ezzel az információval mit kezdjek és hogy akkor miért sírta magát vissza? Ráadásul az összes barátunk tud róla és a szakmában is egy csomóan, még a csajt is ismerik. Egyszerűen nem tudom, hogy ez most kapuzárási pánik-e vagy tényleg belezúgott másba.
2014. aug. 6. 23:32
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha nincs ló, jó lesz a szamár. Most te vagy a szamár.
2014. aug. 6. 23:36
 2/20 anonim ***** válasza:
100%

Kérdezd meg a lányt, hogy neki is semmit jelentett-e!

No meg hogy mit mondott neki a férjed arról, hogy mit jelent a kapcsolatuk neki, illetve együtt járt volna-e vele, ha neki is bagatellizálja a kapcsolatukat! Egészen biztos, hogy neki a Veled való kapcsolatot bagatellizálja, sőt már folyamatban van a válás évek óta!

2014. aug. 6. 23:37
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

Hát a micsodája ott érzi jól magát, az azért kell, te meg azért, hogy a többi része jól érezze magát. Értsd: kényelmet teremtesz köré, nem kell mosnia, főznie stbstb.

Te mit akarsz még egy ilyen férjtől??

2014. aug. 6. 23:46
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehet bízni olyanban,aki egyszer már megcsalt...

Az első válaszával értek egyet.

2014. aug. 6. 23:57
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Én is egyet értek az elsővel!
2014. aug. 7. 00:40
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem, mi a kérdés. Tudod az igazságot, akkor még miért vagy vele? Szerinted szeret, ha képes volt egy éven át csalni? Ha még zaklatja is a kiscsajt, pláne értelmetlen ez az egész.
2014. aug. 7. 00:43
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted mit akarhat tőled, ha még a csajt szereti? Te csak pótlék vagy anyukám, semmi több. Dobd ki, minek fárasztanád magad vele, ha még csak nem is szeret? Üljön csak két szék közé!
2014. aug. 7. 06:32
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Aham, nem jelentett semmit, meg visszasírta magát...Én is ezt mondanám, hogy legalább ne essek két szék közül a pad alá. A nő nyilván ráunt, nem kell neki, de egy éven át csalt vele! Még mindig utána epekedik! Tudnak róla a közös ismerősök is! Ennyi megaláztatás neked nem elég ahhoz, hogy kipenderítsd a szűrét?
2014. aug. 7. 07:13
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
fú,de durva.Valószínüleg tényleg csak azért marad veled,mert így kényelmes,meg a csajnak már nem kellett.
2014. aug. 7. 07:51
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

Én nem értem az embereket. Szárazan leírtad a tényeket, és nem tudsz belőlük következtetni. Elsőben tanuljuk ezt matekból. 7 évesen! te biztosan több vagy ennél, nem igaz?

A férjed megcsalt, szerelmes volt egy lányba egy évig. Nem számít, hány évesbe, hiszen a ti korotokat pl. nem tudjuk:d A csaj dobta, ő visszasírta magát hozzád, mert miért legyen egyedül, ha valakit megkaphat. De nem beléd szerelmes, és ezért sír a lány után.

Ha engem a saját szakmám előtt és ismerőseim előtt így megalázna egy FÉRFI, soha nem bocsátanám meg, sőt...nem találgatnék, megalázva magamat.

Te embernek tartod magad? Akkor várd is el azt, hogy úgy bánjanak veled, mint egy emberrel!

27n

2014. aug. 7. 09:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!