Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjem megcsalt egy 20 évessel, már nem tudom mi az igazság?
Kérdezd meg a lányt, hogy neki is semmit jelentett-e!
No meg hogy mit mondott neki a férjed arról, hogy mit jelent a kapcsolatuk neki, illetve együtt járt volna-e vele, ha neki is bagatellizálja a kapcsolatukat! Egészen biztos, hogy neki a Veled való kapcsolatot bagatellizálja, sőt már folyamatban van a válás évek óta!
Hát a micsodája ott érzi jól magát, az azért kell, te meg azért, hogy a többi része jól érezze magát. Értsd: kényelmet teremtesz köré, nem kell mosnia, főznie stbstb.
Te mit akarsz még egy ilyen férjtől??
Nem lehet bízni olyanban,aki egyszer már megcsalt...
Az első válaszával értek egyet.
Én nem értem az embereket. Szárazan leírtad a tényeket, és nem tudsz belőlük következtetni. Elsőben tanuljuk ezt matekból. 7 évesen! te biztosan több vagy ennél, nem igaz?
A férjed megcsalt, szerelmes volt egy lányba egy évig. Nem számít, hány évesbe, hiszen a ti korotokat pl. nem tudjuk:d A csaj dobta, ő visszasírta magát hozzád, mert miért legyen egyedül, ha valakit megkaphat. De nem beléd szerelmes, és ezért sír a lány után.
Ha engem a saját szakmám előtt és ismerőseim előtt így megalázna egy FÉRFI, soha nem bocsátanám meg, sőt...nem találgatnék, megalázva magamat.
Te embernek tartod magad? Akkor várd is el azt, hogy úgy bánjanak veled, mint egy emberrel!
27n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!