Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Férjem megcsalt egy 20 évessel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjem megcsalt egy 20 évessel, már nem tudom mi az igazság?

Figyelt kérdés
Férjem maga vallotta be, hogy megcsalt, aztán visszasírta magát és mondta, hogy nem jelentett semmit, ez volt lassan féléve. Na most kiderült, hogy 1 éven át csalt vele, még mindig sírva hívogatja a nőt, hogy szereti és a csaj nem akar tőle többet. Fogalmam sincs ezzel az információval mit kezdjek és hogy akkor miért sírta magát vissza? Ráadásul az összes barátunk tud róla és a szakmában is egy csomóan, még a csajt is ismerik. Egyszerűen nem tudom, hogy ez most kapuzárási pánik-e vagy tényleg belezúgott másba.
2014. aug. 6. 23:32
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

A 20 éves csaj kidobja és te megvigasztalod!

Mint anyuci a kicsi fiát, a barátaitok szórakoztatására. Van ilyen kapcsolat is, de ilyenkor mindig a feleségek húzzák a rövidebbet. Ha most így megjárta a 20 évessel, keresi a következő partnert.

2014. aug. 7. 09:28
 12/20 anonim ***** válasza:
27%
Kapuzárási pánikról beszélsz. Hány éves a férjed?
2014. aug. 7. 12:02
 13/20 anonim ***** válasza:
49%

Neked valami mentális problémád van?

Ha egyszer megcsal a párom, kidobom mint macskát ****.

Amit veled művel, az iskolapéldája, az önbecsülés nélküli, kétségbeesett nő esetének.

2014. aug. 7. 12:24
 14/20 A kérdező kommentje:
46 éves és nekem nincs mentális problémám, de nem ez az első eset, amivel találkozom a környezetemben, gondoltam, hogy előbb-utóbb minket is elér, s 22 év házasságot szerettem volna átgondolni, még ha meg is kattant a férjem.
2014. aug. 7. 13:29
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem úgy tűnik, hogy ő már átgondolta és nem téged választott...
2014. aug. 7. 13:39
 16/20 anonim ***** válasza:
36%
kérdező, mentális problémád van, önmagadat nem értékeled eléggé ahhoz, amit az egyik válaszoló írt. ha megcsalnak, hoci van, nem pedig még megbocsátgatok, meg azon gondolkodom, jaj miért tette...
2014. aug. 7. 13:40
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Ennyi év után egy félrelépést még meg lehet bocsájtani.

De a férjed nem egyszerűen félrelépett, hanem szeretőt tartott, ráadásul még a lebukás után sem mondott igazat, nem próbálta jóvá tenni a dolgot. És nagyon úgy tűnik, hogy mivel a nő kidobta jobb híján visszament hozzád. Magyarul csak azért van veled, mert neki nem kellett. Na ezt már nem bocsájtanám meg.

2014. aug. 7. 13:46
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

8: Valószínűleg 1 évig lehet valakit hitegetni avval, hogy rossz a házassága és már válnak. Ha 1 év után is házas, akkor egyértelműen kamuzás volt a dolog.

1 év alatt egy új szerelem motivációja nélkül is bőven lezajlik minden és átszerveződik a volt házas teljes élete, környezete, lakhelye, stb.

2014. aug. 7. 13:55
 19/20 anonim ***** válasza:
51%

14: Csak ezt becsületesen kéne csinálni. 2 éve kellett volna megbeszélje Veled, hogyan érez, és elmondani, hogy vágyik egy újabb nőre. És hogy Te ezt vele vagy külön tervezed-e végigélni. Semmi bajom avval, ha valakinek "mozog a vére", és megbeszéli ezt velem, hogy akkor ez van, és hogyan kívánom ennek ismeretében ezentúl élni az életemet.

Az átveréssel, becstelenséggel, kettős élettel azonban annál több bajom van!!!

2014. aug. 7. 13:59
 20/20 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg a kiscsajtól, hogy öreg fsz kellett a pcsádba?
2019. dec. 9. 11:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!