Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt nok, ti hogyan reagaltatok, amikort megtudtatok, hogy a parotok massal volt?
Figyelt kérdés
2014. júl. 8. 18:39
1/37 anonim válasza:
Én személyszerin annyit mondtam neki,hogy "legyetek boldogok!"
2/37 anonim válasza:
Kérdezd a szomszédságot úgy 1 km-es körzetben.....
3/37 anonim válasza:
Természetesen kidobtam. Semmi garancia arra, hogy nem ismétli meg.
4/37 anonim válasza:
egy hatalmas nagy pofonnal, mert épp az ölében ültem és báloztunk, akkor mondta el...a pofon után elrohantam a mosdóba, bőgtem és azt hajtogattam, hogy éreztem, éreztem, éreztem...
5/37 anonim válasza:
Elég szélsőségesen, bár előtte válni akartam már, de ez a megcsalás, olyan pánikhelyzetet okozott bennem, hogy elkezdtem utána kaparni.
Aztán csak elváltunk, és elég szemét is volt, akkor kellet volna elválnom, amikor kiderült, talán még lett volna benne emberség.
6/37 anonim válasza:
Hiszterikaztam egy hétig- aztán elkoltoztem, hogy legyenek együtt boldogok.
7/37 anonim válasza:
Szakítottam, majd visszafogadtam, amikor jött könyörögni, és rá 1-2 napra én csaltam meg, és megint kidobtam :D
Akkoriban nem volt ennyire vicces (illetve az első szakításkor), de isteni érzés volt bosszút állni.
8/37 anonim válasza:
7-es az érzelmi intelligenciád a béka s.gge alatt van, de gázabb, hogy büszke is vagy rá. Semmivel sem vagy jobb a párodnál.
10/37 anonim válasza:
Megnyerte, hadd vigye!
És nem fogadtam vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!