Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Megcsalt nok, ti hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt nok, ti hogyan reagaltatok, amikort megtudtatok, hogy a parotok massal volt?

Figyelt kérdés

2014. júl. 8. 18:39
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
95%

Ameddig meg akarsz neki bocsátani a nőt fogod utálni, érthető önvédelem. Értsük meg a kérdezőt az alapján, hogy mik a szándékai.

Én is így voltam vele az első megcslásnál, utáltama nőt a férjemet egy áldozatnak láttam, akinek segítség kell, mert belesétál egy nő hálójába.

2014. júl. 10. 20:42
 32/37 anonim ***** válasza:
96%

Elküldtem idő előtt...szóval a második megcsalásnál már nem érdekelt a nő, a volt férjem gerinctelenségét, szemétségét, hazugságai voltak fontosak. És megcsalás nincs hazugság nélkül, legalább magadat ne csapd be.

A nő személye mindegy, a férjed élt elkötelezetten, akit akkor te nem érdekeltél és az sem, hogy mit fogsz érezni ha megtudod de a házasságát veszélyeztette és merte veszélyeztetni.

2014. júl. 10. 20:48
 33/37 anonim ***** válasza:
97%
Telefonban mondta,annyit mondtam h gratulálok,közben toltam haza a bölcsiből a kétévest 30hetes terhesen.Kapott 1hét gondolkodási időt arról,hogy velünk hogyan tovább,a csajjal töltötte...kulturáltan elváltunk.
2014. júl. 11. 21:26
 34/37 anonim ***** válasza:
96%

az ilyenektől hányni lehet, amit utolsó írt.

az én esetmben olyan volt, hoyg valami csajt fűzött, megtudtam, felhívtama csajt és jól kibeszéltük a pasimat, neki miket mond,nekem miket mond.aztán szakítás. utána akövetkező bnője keresett meg engem az akkori exét és megint jól ki lett tárgyalva.

2014. júl. 11. 21:44
 35/37 anonim ***** válasza:
96%

Nekem sajnos 2 ilyennel is volt dolgom. Az első egy ismerőse húgával kezdett viszonyt, közben meg azt tervezgette, hogyan szabadulhatna meg tőlem, mert a szemembe mondani nem volt gerince. Amikor rájöttem, egyből összeszedtem a cuccomat és aznap elköltöztem.

A második k.rvázni járt, persze ő is lebukott. Ő is azonnal repült. Pár nap múlva próbálta visszakönyörögni magát, de esélye sem volt!

Én 2 dolgot soha, de soha nem tudnék megbocsájtani egy férfinak: ha megcsal vagy ha megüt. Nálam mind a két eset azonnali szakítást jelent. Soha, senkinek és semennyi idő után nem fogom megbocsátani vagy elnézni, ha így megaláz. Erre nincs mentség! Aki szereti a másikat, nem tesz ilyet! Ez az én elvem. 28N

2014. júl. 11. 22:47
 36/37 anonim ***** válasza:
100%
Hogy van ez, Kérdező? A férjednek nem kell annyira tisztelnie, hogy miattad nem fekszik le egy random nővel, de a random nőnek kéne annyira tisztelni téged, hogy nem fekszik le a férjeddel? Ezt nem érzed visszásnak? Próbálod utálni a nőt, hogy ne a férjedet kelljen, értem én, de nem kell azt a nőt jobban gyűlölni, meg le wc-zni, mert valójában egy kaptafa azzal, aki összefekszik a házastársán kívüli személlyel.
2014. júl. 12. 23:09
 37/37 anonim ***** válasza:
51 évesen kezdj új életet. Gondolom a gyerekek már nagyok. Amíg még feláll neki, meg fog csalni, akkor is, ha te otthon mindent megteszel az ágyban. Saját tapasztalat. Már vérszemet kapott, nem tud leállni, főleg, hogy megbocsájtottál neki . Azt hiszi, olyan szerencsétlen vagy, hogy nélküle nem tudsz megélni. Bizonyítsd be, hogy erős nő vagy, egyedül is boldogulsz. Hidd el, kevesebb pénzed, energiád megy el, ha nem kell egy ilyent kiszolgálnod. Gondolom mosol főzöl rá. De gondolj bele, amikor az alsógatyáit a te ruháiddal együtt mosod, lehet hogy más nő után tette bele vissza a farkát. Főzni meg a másik nő, nem főz rá, övé az élvezet, meg gondolom ápoltan megy hozzá, teelőtted meg fingik, böfög otthon meg fürödni sem akar.
2021. júl. 29. 11:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!