Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt nok, ti hogyan reagaltatok, amikort megtudtatok, hogy a parotok massal volt?
Ameddig meg akarsz neki bocsátani a nőt fogod utálni, érthető önvédelem. Értsük meg a kérdezőt az alapján, hogy mik a szándékai.
Én is így voltam vele az első megcslásnál, utáltama nőt a férjemet egy áldozatnak láttam, akinek segítség kell, mert belesétál egy nő hálójába.
Elküldtem idő előtt...szóval a második megcsalásnál már nem érdekelt a nő, a volt férjem gerinctelenségét, szemétségét, hazugságai voltak fontosak. És megcsalás nincs hazugság nélkül, legalább magadat ne csapd be.
A nő személye mindegy, a férjed élt elkötelezetten, akit akkor te nem érdekeltél és az sem, hogy mit fogsz érezni ha megtudod de a házasságát veszélyeztette és merte veszélyeztetni.
az ilyenektől hányni lehet, amit utolsó írt.
az én esetmben olyan volt, hoyg valami csajt fűzött, megtudtam, felhívtama csajt és jól kibeszéltük a pasimat, neki miket mond,nekem miket mond.aztán szakítás. utána akövetkező bnője keresett meg engem az akkori exét és megint jól ki lett tárgyalva.
Nekem sajnos 2 ilyennel is volt dolgom. Az első egy ismerőse húgával kezdett viszonyt, közben meg azt tervezgette, hogyan szabadulhatna meg tőlem, mert a szemembe mondani nem volt gerince. Amikor rájöttem, egyből összeszedtem a cuccomat és aznap elköltöztem.
A második k.rvázni járt, persze ő is lebukott. Ő is azonnal repült. Pár nap múlva próbálta visszakönyörögni magát, de esélye sem volt!
Én 2 dolgot soha, de soha nem tudnék megbocsájtani egy férfinak: ha megcsal vagy ha megüt. Nálam mind a két eset azonnali szakítást jelent. Soha, senkinek és semennyi idő után nem fogom megbocsátani vagy elnézni, ha így megaláz. Erre nincs mentség! Aki szereti a másikat, nem tesz ilyet! Ez az én elvem. 28N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!