Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt nok, ti hogyan reagaltatok, amikort megtudtatok, hogy a parotok massal volt?
Figyelt kérdés
2014. júl. 8. 18:39
11/37 anonim válasza:
Szakítottam vele, vissza akarta könyörögni magát, nem értette, miért nem akarom és miért mondom, hogy nem tudnék megbízni benne
12/37 anonim válasza:
párhónapig külön voltunk és újra eggyütt vagyunk. Nehezen de megértettem egy hosszútávú kapcsolatban nem tudjuk megakadájozni hogy félrelépjen. Ha igazán szeretjük a párunkat elnézzük neki ezt. Mert a szólás is úgy tartja az egér is megunja ugyanazt a lukat ha sokáig használja.
13/37 anonim válasza:
Te hülye vagy bzdmeg, jól átmosta az agyad :)
14/37 anonim válasza:
Széttéptem a közös képeket, másnap pedig beadtam a válási kérelmet.
15/37 anonim válasza:
12-es te nagyon butuska lehetsz.
16/37 anonim válasza:
A tv-be belevertem ököllel... kijött a feszkó, utána elkezdtem pakolni a cuccait. Nem kellett szólnom, hogy induljon meg.
17/37 anonim válasza:
12-es, a 19 az életkorod, vagy az IQ-d? Szép dolog a társfüggőség, meg az életképtelenség, de azért ennyire lábtörlőnek nem kellene lenni.
18/37 anonim válasza:
Hagyjátok már szegény 12-est, neki a párja egy egér és unja a lyukát : D
19/37 anonim válasza:
Rettentően fájt, aztán eléálltam és mondtam, hogy ennyi volt..
Szakítottam.. Aztán hónapokig depiztem ezen...
20/37 anonim válasza:
12-es, elég érdekes pasikkal hozhatott össze a sors, ha azt hiszed, bizonyos idő után megunja az "azonos lyukat"... Ha már ilyen primitíven akarunk fogalmazni: Ha "attól az azonos lyuktól" megkap mindent, mint érzelmileg, mind szexuálisan, nem unja meg. Kivétel, ha gerinctelen idióta... de olyannal én speciel nem is fűztem komolyabbra viszonyt soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!