Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Megcsalt nok, ti hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt nok, ti hogyan reagaltatok, amikort megtudtatok, hogy a parotok massal volt?

Figyelt kérdés

2014. júl. 8. 18:39
1 2 3 4
 11/37 anonim válasza:
100%
Szakítottam vele, vissza akarta könyörögni magát, nem értette, miért nem akarom és miért mondom, hogy nem tudnék megbízni benne
2014. júl. 8. 20:10
 12/37 anonim ***** válasza:
4%
párhónapig külön voltunk és újra eggyütt vagyunk. Nehezen de megértettem egy hosszútávú kapcsolatban nem tudjuk megakadájozni hogy félrelépjen. Ha igazán szeretjük a párunkat elnézzük neki ezt. Mert a szólás is úgy tartja az egér is megunja ugyanazt a lukat ha sokáig használja.
2014. júl. 8. 20:25
 13/37 anonim ***** válasza:
93%
Te hülye vagy bzdmeg, jól átmosta az agyad :)
2014. júl. 8. 20:31
 14/37 anonim ***** válasza:
92%
Széttéptem a közös képeket, másnap pedig beadtam a válási kérelmet.
2014. júl. 8. 20:43
 15/37 anonim ***** válasza:
90%
12-es te nagyon butuska lehetsz.
2014. júl. 8. 20:52
 16/37 anonim ***** válasza:
92%
A tv-be belevertem ököllel... kijött a feszkó, utána elkezdtem pakolni a cuccait. Nem kellett szólnom, hogy induljon meg.
2014. júl. 8. 20:56
 17/37 anonim ***** válasza:
89%
12-es, a 19 az életkorod, vagy az IQ-d? Szép dolog a társfüggőség, meg az életképtelenség, de azért ennyire lábtörlőnek nem kellene lenni.
2014. júl. 8. 20:58
 18/37 anonim ***** válasza:
92%
Hagyjátok már szegény 12-est, neki a párja egy egér és unja a lyukát : D
2014. júl. 8. 21:05
 19/37 anonim ***** válasza:
98%

Rettentően fájt, aztán eléálltam és mondtam, hogy ennyi volt..

Szakítottam.. Aztán hónapokig depiztem ezen...

2014. júl. 8. 21:12
 20/37 anonim ***** válasza:
83%
12-es, elég érdekes pasikkal hozhatott össze a sors, ha azt hiszed, bizonyos idő után megunja az "azonos lyukat"... Ha már ilyen primitíven akarunk fogalmazni: Ha "attól az azonos lyuktól" megkap mindent, mint érzelmileg, mind szexuálisan, nem unja meg. Kivétel, ha gerinctelen idióta... de olyannal én speciel nem is fűztem komolyabbra viszonyt soha.
2014. júl. 8. 22:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!