Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Megcsalt nok, ti hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt nok, ti hogyan reagaltatok, amikort megtudtatok, hogy a parotok massal volt?

Figyelt kérdés

2014. júl. 8. 18:39
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
88%

Mivel a szakítás után pár hónappal derült ki, így felhúzott szemöldökkel reagáltam, és enyhe méreggel.

Ha akkor derült volna ki, kisírtam volna a szemem.

2014. júl. 8. 23:16
 22/37 anonim ***** válasza:
100%
A mi esetünk komplikált volt. Hivatalosan nem jártunk, csak "elvoltunk". Egy idő után azon kaptuk magunkat, hogy "észrevétlenül" komolyra fordult a dolog, mert mind a ketten többet kezdtünk érezni a másik iránt, és magától értetődött, hogy ebből biza kapcsolat lesz. Mielőtt kimondtuk volna, felvállaltuk volna, hogy igen, mi járunk, kiderült, hogy a kapcsolatunk legelején néhány hétig párhuzamosan futottam az ex mellett. Erről nem tudtam. Mondanom se kell, hirtelen átgondoltam a világnézetemet. Viszont soha nem voltam tányércsapkodós típus, és nem is akartam kiverni a díszhisztit, ezért leültettem, és megkérdeztem tőle, hogy ugye jól az értesüléseim, és valóban volt valami köztük. Volt benne annyi gerinc, hogy nem tagadta le, és bocsánatot kért. Jött a hülyeségeivel, hogy nem volt biztos benne, hogy maradandó lesz az ex, (nem lett az) és amíg nem derült ki, addig nem akart megbántani- na, ezen a ponton éreztem a belső késztetést, hogy felpofozzam, de végül csak közöltem vele, hogy én nem vagyok olyan ostoba, mint az előző női, és lesz szíves abbahagyni az idegesítő mentegetőzést, és vállalni a felelősséget, mielőtt páros lábbal rúgom ki a lakásból hajnal kettőkor (éjszakai műszak után jött "haza" hozzám, és nem akartam várni reggelig ennek a megbeszélésével, akkor se, ha rohadt fáradt volt. Az első mondatom után úgyis felébredt.). Mondtam neki, hogy akkor most azt játsszuk, hogy ő is felnőtt ember így 30 évesen, és gondolja át, hogy mit akar az élettől. Az előző 3 évét elpazarolta a másik lányra, és sehova nem jutott az életével, nincs, amit felmutasson. Gondolja át alaposan, és nagyon, nagyon fontolja meg, mit akar, mert nem vagyok hajlandó a saját időmet pazarolni egy olyan alakra, aki megbízhatatlan, és nem lehet vele jövőt építeni. Ez nem azt jelenti, hogy innentől halálunkig együtt leszünk, hanem azt, hogy megadjuk az esélyt ennek az opciónak is. (Belülről persze haldokoltam, de fapofával végigmondtam.) Végül megkérdeztem, hogy értette e, mi a problémám, és felfogta e a javaslatom lényegét. Mondta, hogy igen, és köszöni a lehetőséget. Arra gondoltam, hogy kap 2 hetet, ha addig nem dönt, akkor én teszem ki a szűrét. Reálisnak tűnt ez a táv, hogy újraértelmezze az életét, és a prioritásokat az életében. Persze szenvedtem, mint a kutya, de megint- erről neki nem kellett tudnia akkor. 2 nap se telt el, és kaparta a küszöbömet. :) Mindent újra megbeszéltünk, átbeszéltünk, lefektettük a szabályokat, és közöltem vele, hogy még egy ilyen, és arra jön haza, hogy a cuccai az ajtó előtt, a zár lecserélve, és bármennyire is problémamegoldó beállítottságú vagyok, soha többé nem beszélünk, és nem hall rólam. Elfogadta. Ennek több, mint 2 éve. Kicsin múlott a dolog, és csak azért voltam hajlandó elnézni ezt neki, mert igazából a legelején a kapcsolatunknak még nem volt olyan a viszonyunk, hogy valóban megcsalva érezzem magam. Ha akkor csinálja, amikor már járunk, vagy most tenne hasonlót, hogy együtt élünk, akkor szó nélkül kiadnám az útját.
2014. júl. 9. 14:31
 23/37 anonim ***** válasza:
3%
hát kössz a szép kommenteket bár nem tudom miért kaptam. A dologhoz hozzá kell tennem hogy 4 közös gyerekünk van és 20 éve élünk eggyütt és igenis ha szeretjük a másikat elfogadjuk hogy változatosságra vágyik. Szerintem minden pasiban ott van a gondolat és legtöbbje meg is teszi. Attól még szeretheti a párját.
2014. júl. 9. 17:55
 24/37 A kérdező kommentje:
Nallunk is mar 30 eve vagyunk egyutt,(51 N),nem olyan onnyu eldobni annyi evet csak azert mert mas non uritete ki magat.En en ezeket a noket,aki vegig nyulnak mas ferjevel,csak kozos wc-nek szolithatom.Megtudtam,beismerte es most probalok neki megbocsajtani....de nemfelejtem el soha.
2014. júl. 9. 18:21
 25/37 anonim ***** válasza:
0%
ez igy van. Attól mert megbocsájt az ember nem biztos hogy felejt is. Ez mindíg benem lessz az biztos.
2014. júl. 9. 19:27
 26/37 anonim ***** válasza:
91%
miért is a nőt szidod? kedves párod lehet el sem mondta, hogy házas. ha a nőci közös wc, akkor szívem te is az vagy!
2014. júl. 10. 09:57
 27/37 anonim ***** válasza:

Na ige ha házas az ember, meg ott vannak a gyerekek, megpróbál lelkesen megbocsátani, az idő dönti el, hogy tud-e. Megpróbáltam és nem ment, végére meg már undorodtam tőle.

A közös wc nekem is durva hasonlat, mondjuk ha a férjed a budi, akkor nem annyira, de akkor meg ne is várj tőle sokat.

2014. júl. 10. 18:10
 28/37 A kérdező kommentje:
26-os,nagyon szepen megkerlek,sertegetes nelkul!En nem sertettelek meg,ha akarsz hozzaszolni,akkort tedd tisztesegesen.Igen is tudja a noci,hogy kivel nyult vegig.Tudta es tudja,hogy hazas ember.De az ilyen nok,mind egyformak......en nemcsaltam meg a ferjem es nem is fogom.
2014. júl. 10. 18:12
 29/37 A kérdező kommentje:
27...igen durva hasonlitas,de ha lefekudt a ferjemmel,akkort bisztos szereti massal is tenni az eszet,csak erre celoztam.Hidjetek el,nagon faj,de valahogy atesek ezen.....koszi a hozzasolasotokat,
2014. júl. 10. 18:21
 30/37 anonim ***** válasza:
95%
Kérdező nem értlek! Szerinted a férjed mivel jobb mint az a nő akivel lefekszik? A kóbor kutyát nem érdekli, hogy házas, erre kapható nő mindig akad, ha máshol nem a kupiban. Nem neki kellene tisztelnie téged azzal, hogy nem csal meg?
2014. júl. 10. 20:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!