Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én 38 hetes terhes vgyok, de már jó pár hónapja nem is szexelünk a férjemmel, sőt ez idő alatt is csak kétszer- háromszor segítettem rajta. Ő azt nyilatkozta nagyon szereti a szexet. Szerintetek kibírta eddig, vagy megcsalt már?
Figyelt kérdés
létezne az h. kibírta, egy olyan pasi aki ha meglát egy nőt az utcán utánafordul. Elég valószínűtlen nem. Ő azt állítja nem tenne ellenem semmi rosszat, m. engem szeret.2011. aug. 10. 02:19
1/2 BlacktigerXXX válasza:
ki kell hogy ábrándítsalak. én is minden nőt megnézek ha jól néz ki, mégis hűséges vagyok. :) a vegetáriánus is megnézi a teljes étlapot. :) bár azt nem értem hogy miért maradt ki az a jó pár hónap
2/2 anonim válasza:
Ha lenne szex is megnézné a lányokat, férfi,szóval ezen ne csodálkozz, ha tényleg szeret és komolyan godnolja akkor kibírja,max segít magán,de nem csal meg.Aki alapból nem megbízható annak meg mindegy h. otthon van e szex vagy nincs akkor is megcsalja a párját,szóval ne aggódj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!