Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek? A férjem megcsalt, én terhes vagyok.
A párommal úgy alakult az életünk, mint valami mese. 10 évvel idősebb nálam, az egyetemen tanított. Miután lediplomáztam felvette velem a kapcsolatot és onnan alakult minden magától. 5 éve vagyunk együtt, tavaly házasodtunk össze és mostmár az első baba is úton van, 6 hónapos kismama vagyok.
A párom volt olyan szerencsétlen és engem kért meg, hogy olvassam fel az egyik e-mailjét neki (tudom a jelszavát, de sosem olvasgattam bele magamtól a dolgaiba). Gyakorlatilag a képembe villant egy ismeretlen név, gmail révén a levél első sorát is azonnal kiírja ugye, még mielőtt megnyitnám. Tele volt szmájlival, gyanús lett. Éppen csak beleolvastam, amikor a férjem kikapta az egeret a kezemből és bezárta a böngészőt. Három napig gyakorlatilag őrlődtem, képtelen voltam hozzászólni, csak az igazat akartam tudni, ő meg hebegett habogott. Aztán 3 nap után leült mellém este és kitálalt mindent, őszintén. Hogy kevés neki a szex, hogy úgyérzi amióta terhes vagyok, már az apát látom benne és nem a párt, elveszett minden romantika, minden tűz stb.
De erre miért az a megoldás, hogy megcsal? Miért nem mondta ezt el előtte és akkor talán elgondolkozok azon, hogyan lehetne visszahozni a tüzet, együtt megoldottuk volna... Miért?? :( Természetesen erre nem tudott válaszolni.
Nagyjából 2 hónapig tartott a kis kapcsolatuk a hátam mögött és bár a párom megesküdött rá, hogy szigorúan érzelem mentes szex volt, annyira rosszul esik.
Igaza van, van abban valami, amit mond, tényleg elkényelmesedtünk és amióta babát várunk a szeretkezés sem úgy alakul, de nagyot csalódtam benne. 10 évvel idősebb nálam, miért nincs annyi esze, hogy előbb szól?
Úgyérzem nem lennék képes elhagyni, szeret minket és őszintén bánja, de azt hiszem sosem fogok tudni igazán megbocsátani és újra úgy bízni benne, ahogy ez előtt.
Ti megtudnátok őszintén bocsátani? Mit tennétek?
Igazatok van egytől egyig, viszont bármennyire is gerinctelennek tartom a tettét és nyilván az egyik felem elküldené a búsba, a másik felem látta abban a három napban, hogy nem csak én őrlődök, ő is rájött, hogy lebukott és bizony egy hajszál választja el attól, hogy elveszítsen minket. Amíg elő nem állt azzal, hogy még is miez, addig gyakorlatilag nem beszéltem vele, nem szóltam hozzá és láttam rajta, hogy a saját lelkiismerete emészti. Valószínű ezért is ült le és próbálta ezt elmagyarázni nekem.
A terhességem elég korán kiderült, révén hogy gyakran rosszul voltam. Gyakorlatilag így derült ki, nem is az elmaradt vérzésekből jöttem rá. Az első 5 hónapot mondhatni végig hánytam, a munkámat sem tudtam úgy végezni, ahogy kellene és nem volt kedvem a szexhez, ez tény. Előtte is el-el maradozott már, nyilván tudom, hogy mik a vágyai és azt is tudom, hogy nem nyújtottam neki eleget bármennyire is szeretem, de úgyérzem hátba támadt. Ezt a beszélgetést a megcsalás előtt kellett volna megejteni, nem utána. Én is hibás vagyok valahol, tisztában vagyok ezzel (nem hibáztatom magam, de tudom hogy én sem vagyok tökéletes, pláne nem voltam az első 4-5 hónapban a folyamatos rosszulléteim miatt).
Baromira csalódott vagyok, de hajlok afelé, hogy a szőnyeg alá söpröm. Megbocsátani egyelőre nem tudom ezt neki, nagyon sértve érzem magam, de látom, hogy őszintén megbánta. Ha másért nem, hát azért mert lebukott és cseppet sem felhőtlen a helyzet itthon. Nem pakoltam össze és léptem le azonnal, ebből nyilván sejti, hogy küzdök és megpróbálom lenyelni a házasságunk és a babánk miatt, de nagyon nehezen megy. Tudja, hogy nagyon megbántott és nem is igen tudja eldönteni, hogy jobb, ha csendben meghúzódik a sarokban, vagy az a jobb, ha teper.
Teljesen ki vagyok bukva, kavarognak bennem az érzések. Talán az lenne a legjobb, ha néhány napra meglátogatnám az egyik barátnőmet.
Köszönöm a válaszokat!
Nagyon,nagyon rosszul döntesz,ha megbocsájtasz neki!
Nehogy azt hidd,hogy ez volt az utolsó eset,hogy megcsalt.
Mint,ahogy sokan írták előttem is,ha nagyobb problémák lesznek,újra nem lesz szex,megint félre fog menni!
Persze, ez a te dontesed, de legyenek azok elotted, amiket leirtunk. Nekunk nem oszt, nem szoroz, hogy valtok-e vagy sem, probaltuk felnyitni a szemed, nem sikerult. Csak majd amikor kimaradozik, es jon sorba szepen minden, akkor kapsz eszbe. Szerelmes vagy, elhiszem, de ez kesobb lehet rosszabb is, amitol te ideges leszel, a gyerek erzi majd. A rossznal mar a semmi is jobb. Belegondolva, hogy el sem mondta volna, ha nem latsz bele az e-mail-be.. Szerinted mennyire tisztel? Es ez alap dolog lenne..
Gyorsan kitalalt egy sztorit, amit sikeresen elhittel, es most jatsza a martirt, burkoltan rad haritva, hogy igen, miattad, mert neki keves volt a szex, de bele se gondolt, hogy 2 hanyinger kozott inkabb pihenni akartal es nem lefekudni vele. Elvarja hogy igen is ot meg kell erteni, de teged o meg sem probalt megerteni. Azert fel a fejjel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!