Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Miért vállalnak egyre többen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vállalnak egyre többen házasság nélkül gyereket, egy sima kapcsolatba?

Figyelt kérdés

Igazság szerint a környezetemben nagyon sok pár egy sima kapcsolatba vállalt babát, ezért tettem fel a kérdést. Kíváncsi vagyok a véleményekre.

Ennyire természetes dolog ez már? Csak én vagyok annyira maradi, hogy házasság nélkül soha nem vállaltam volna be? (házas vagyok, de még csak 2,5 éve, és nincs gyerekünk)

Az ilyen nők csak megalkudnak és beletörődnek, hogy nem veszik el őket? Mi ennek az oka?

Ti házasságba vagy kapcsolatba vállaltátok/vállalnátok? Akiknek már van gyerekük, mióta voltatok együtt amikor jött a baba?

2014. jún. 19. 20:13
 21/98 anonim ***** válasza:
18%

Én szeretnék esküvőt, de a párom mindig csak halogatja.

Szeret, ezt érzem is mert kimutatja. De az esküvőtől valahogy fél... vagy nem is tudom mi a jobb szó rá.

Emiatt már veszekedtem vele, sírtam miatta, úgy csináltam mintha nem érdekelne, de aztán nincs változás.

9 éve vagyunk együtt, van egy másfél éves közös gyerekünk.

Most állítólag az ő verziója szerint idén összeházasodunk ( csak mondjuk nem ártana időpontot nézni stb.), de az a helyzet hogy most meg már nekem ment el az egésztől a kedvem.

Én sajnos ilyen tutyimutyi férfit fogtam ki, akinek a házasság abszolút nem lényeg.

2014. jún. 19. 21:40
 22/98 anonim ***** válasza:
22%
Én is jól le lettem pontozva, csak mert megmondtam, hogy a házasság nem biztosíték a boldog családra?....Cáfolja már meg valaki objektíven...
2014. jún. 19. 21:41
 23/98 anonim ***** válasza:
77%

Voltam férjnél. Nagy esküvő, sok vendég stb. stb. Közös gyerek. Pár évvel a házasság és a gyerekszületése után megváltozott. Haverokkal kezdett eljárogatni, ivott stb. Az volt a lényeg hogy minél kevesebbet legyen otthon velünk, sőt a legminimálisabbra redukálta a családi életet. A családunkat mi alkottunk ketten a lányommal.

Rengeteget veszekedtünk, már rég elmúlt a rózsaszín köd. Csak a szürke valóság maradt, egy rabszolga lettem a saját kis életemben.

3 éves gyerekemmel a karomon este vacsora után mentem a kocsmába és kerestem a férjem (...!!!!) hogy jöjjön már végre haza hozzánk. Hulla matán elküldött hogy majd jön ha jönni akar ne dumáljak.

A pénzünket mindig eltüntette. Azt mondta ha enni akarok menjek az anyámhoz és kérjek tőle...

Rengeteget veszekedtünk, szó szerint megutáltam.

Egyik éjszaka sokáig fennmaradtam tanulni a főiskolai záróvizsgámra, a kislányunkat már rég megvacsoráztattam, megfürdettem, meséltem neki, elaltattam, rendet raktam a lakásban, lefürödtem és nekiálltam tanulni. Erre a férjem hazaér ( persze megint nem józanul), kib@ssza az ajtót, elkezd kiabálni hogy adjak neki p..át ( bocs másként nem tudom fogalmazni saját szavai voltak), én meg csitítom hogy maradjon már csendben mert felébreszti a gyereket. Húzzon fürödni aztán aludni, engem hagyjon békén. Még hangosabban ordít hogy adjak neki ..., meg hogy én egy rohadt r..anc vagyok mert biztos mindenki végigmegy rajtam egész nap stb. stb. Végül azt vettem észre hogy a lányunk ott sír a lépcső tetején ( az a vadb@rom felébresztette), az apja meg felkiabál a 3 éves (!!!) gyerekünknek hogy anyád egy ri.anc. Na?

Ez igen, mi?

Jeee, fantasztikus a házasélet.

Elhagytam, elváltam. Életem legjobb döntése volt. A lányával azóta sem tartja a kapcsolatot, én próbálkoztam de nem.

Most az élettársammal élek, van közös gyerekünk is. Nem mondom hogy soha, de nem tervezek egyenlőre házasságot. Így is boldog vagyok, nekem ez most bőven elég.

2014. jún. 19. 21:59
 24/98 anonim ***** válasza:
69%
Jaj Istenem, utolsó, ezt még olvasni is szörnyű volt...Sajnálom, hogy ilyet kellett átélnetek.
2014. jún. 19. 22:12
 25/98 anonim ***** válasza:
14%

Valaki magyarázza el miért lesz jobb egy kapcsolat attól, hogy jogilag is összetartoznak, mert itt annyira lepontozták a "házasságelleneseket"

Én 2 példát látok magam előtt. Az egyik tesóm nagy csinandrattával megnősült, utána jöttek a gyerekek. Azóta csak a vita, válásbejelentés, kibékülés és mégtöbb vita van.

A másik tesómnak már volt egy gyereke mikor megvolt az esküvő. Ők csak az építkezés, szocpol és a formaságok miatt csaptak össze egy polgárit szűk családi körben. Azóta megszületett a 2. gyerek és boldogan élnek annak ellenére, hogy ha házasokként nem lett volna egyszerűbb építkezni, ma sem írtak volna alá semmit.

Én most menyasszony vagyok, kb fél éve. Nem rohangálok megkattanva, hogy nekem egy éven belül esküvő kell, mert jajj mit szólnak mások, hogy túl sokáig vagyunk jegyesek. A gyerek csak azért nem jön, mert saját lakásba szeretnénk. De előre látom, hogy hamarabb jön majd a gyerek, mint hivatalosan igent mondjak. Hogy miért? Mert nekünk így jó!

2014. jún. 19. 22:14
 26/98 anonim ***** válasza:
84%
De ez hazassag nelkul is megtortent volna ugye?
2014. jún. 19. 22:15
 27/98 anonim ***** válasza:
18%
2 ismerős házaspárnál volt, hogy ingatlanhoz jutottak a nők. Rögtön rohantak ügyvédhez és írogatták alá a férjükkel, hogy nem számít közös vagyonnak, na fene abba nagy biztonság érzetbe. Nálunk a párom mindent a nevemre íratott házasság nélkül.Akkor most egy kapcsolatban résztvevő emberek bizalma, vagy a " biztonságot" nyújtó papír a lényeg.
2014. jún. 19. 22:20
 28/98 anonim ***** válasza:
14%

Miert fontos a telefojos husegszerzodes?

Azt alairjatok?

Eskuvo nem kotelezo de jogilag egy kapcsolat rendezese a hazassag.

2014. jún. 19. 22:20
 29/98 anonim ***** válasza:
71%
Mert ahhoz, hogy telefont vegyek, muszáj hűségszerződést kötnöm, nincs más út,de ahhoz, hogy a párommal szeressük egymást nem kell papírt aláírnom és hűségszerződést kötnöm, mert nem attól leszünk hűségesek, hogy állambácsi előtt egy család vagyunk.
2014. jún. 19. 22:24
 30/98 anonim ***** válasza:
82%

28.

Hagyja már ezt a "telefojos" hűségnyilatkozatot, te akciósan jutottál jó férjhez, vagy mi bajod van, jó üzletet kötöttél vele?

2014. jún. 19. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!