Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyák napjára semmit nem kaptam?
Teljesen magam alatt vagyok mert nem kaptam egy szál virágot sem anyák napjára,amiről nem a gyerekek tehetnek,hiszen kiscsoportba járnak.
A nagy rajzolt nekem,és nem is az a lényeg,hogy egy rakat pénzt költsön erre az apa.
Hogy mutat így példát a gyerekeknek?
Hogy az anyjukat semmibe kell nézni????
Próbáltam nem mutatni,hogy sírok de persze nem igazán sikerült,és ekkor az "apa" elkezdte ecsetelni a gyerekeknek,hogy az anyjuk már megint milyen hülye hogy hisztizik,mert csinálja a problémát,stb.
Nőnapra sem kaptam semmit,mert minek,és a májuskosarat is úgymond a nagy erőszakolta ki meg az én beszólásom.
És nem érti hogy mi fáj mi bánt...
Tudja hogy milyen nap van ma,mert kérdezte a gyerekeket hogy a mamáknak adtak e ajándékot és mit,de engem meg sem kérdezett.
Hát ennyit nem érdemlek?????
Persze a haverok mind papucsok meg barmok mert ilyeneket számon tartanak és megtartanak,és nevetséges meg minden,de szerintem ezt nem én reagálom túl.
Nagyon fáj a lelkem,hogy egy ekkora b*nkó tahó p*raszt f*reg a gyerekeim apja. Egyébként az anyját is semmibe nézi,azzal is úgy beszél mint a kutyával se szokás.
Nagyon sokan nem értitek.
Utolsó próbálkozás: az a probléma, hogy a férjem nem erősítette a gyerekekben azt, hogy tegnap anyák napja volt, hogy ilenkor köszöntjük őket egy verssel vagy vaLAMI.8 évig így volt,ebben az évben már nem. Születés és névnapomon sem köszöntött fel,a gyerekek azt se tudták,hogy anya szüinapja van....ez szerintem a teljes közöny és tiszteletlenség jele...
Mert 4 gyerek mellett vezetem a háztartást, gyerekeket nevelem,és mindent én csinálom,mert szerinte ez a nő dolga,mind ezek mellett 8 órában dolgozok.
A gyerekeket busszal hordom haza a suliból oviból a város tulsó oldaláról,mert ő lusta az otthona meg a munkahelye között 300m! gyalogolni vagy biciklizni....és ez csak egy apró tény.
De mindegy is,már nem számít.
Az elmúlt évben nagyon megváltozott,folyton csak szidott,a verbális agresszió majd mindennapos lett.
A gyerekek pedig ezt látták....
Tegnap este leültem vele beszélni minderről,aminek az lett a vége,hogy kezet emelt rám.Persze a gyerekek i felkeltek és sírtak hogy apa ne bántsd anyát....
Ma reggelre összepakoltam a cuccát és kértem hogy a munkából már ne hozzánk jöjjön haza.....
Ez nekem már nem fér bele,és nem akarom,hogy a gyerekek így nőjjenek fel.
Na lehet puffogni,hogy egy szál virág miatt válunk....mert itt sokan tovább úgy sem látnak.
Gratula, örülök, hogy megtetted ezt a lépést.
Ha napi 8 óra mellett most is mindent te csinálsz a gyerekekkel, akkor a válás után se lesz sokkal másképp.
Kérdező, nagyon sajnállak! Itt sokan nem ütik meg azt az IQ szintet, hogy megértsék a problémádat. De sajnos nincs intelligenciához kötve az oldal használata. Én a helyedben nem csinálnék meg neki semmit, nem vennék többet ajándékot, ha megjegyzi, te is megmondhatod, hogy mivel te sem kaptál, úgy gondoltad, nem ajándékoztok többet.
A sok értetlennek: nem a férjétől várta a virágot, hanem a gyerektől, de egy ekkora gyerek nem tudja, milyen nap van, attól, hogy az oviba szerdán lesz pl. az ünnepség, a gyerek azt hiszi, akkor van, pláne egy 3 éves. És nem a 9 évesnek kellene, hogy esze legyen a kisebbel is virágot vitetni, hanem az apának, mert ő a felnőtt, ő van tisztában az ilyen dolgokkal. Mi is mindig adtunk anyunak, kisebb korban nyilván apu vette meg, de mi adtuk oda. Aki szerint meg ez is csak egy hülyeség, az gondoljon bele, az anyukájának hogy esik, hogy ennyire sem képes? Szánalmas, embertelen válaszadók vannak itt, az empátia fogalmát még hírből sem ismeritek.
Kérdező, nagyon sajnállak!
Ui.: nem tudom, miért kell értetlenkedni, nálunk pl. májusfa van, máshol májuskosár, attól, mert ti nem hallottatok róla, még létező dolog!
én se kaptam én is kiirtama kérdést
aztan beintettem
vettem magamnak egy szál virágot... hát ez van
Én nem kaptam semmit (igen rosszul esett -ismét), nem úgy, mint te: egy rajzot. Nem virág, na és? De gondolt rád, ott a szándék! A kicsik ezek szerint nem az apjuktól, hanem a nagyobb tesótól fogják megtanulni ezeket.
Viszont azon nagyon kiakadnék, ha a gyerekeknek szidna engem. Ez megérne egy kis elbeszélgetést.
Hogy te egy m"-ekkora b*nkó tahó p*raszt" vagy!
A gyerekeid feladataiert miert az apjuk a felelos? Miert nem Anyud mondjuk vagy egybol en?
(Raadasul ha az utobbi 9 evben most eloszor lett elfelejtve.)
(Te szerettel ki belole, ezert keresed kakan is a csomot.)
Úr Isten, sok embernek nem megy a szöveg értés látom.
Nagyobb gyerektől kapott rajzot az oké is. De a 3 kicsitől semmit mivel azok még akkorák hogy maguktól nem feltétlenül jut eszükbe ilyen, és ezért a kérdező joggal várta volna el hogy apuka kibattyogjon velük a kertbe 1-1 szál virágot letéptek volna és vissza anyuhoz. Szó nem esett semmi pénzről könyörgöm!!!! Mért kell ilyeneket hozzávágni szerencsétlenhez hogy toronyóra nem kéne??? Előbb olvasni kéne aztán kritizálni.
Ahogy a férj bánik vele meg pluszban felháborító. Mi az hogy nőnek a konyhában a helye, meg hogy magára zárja az ajtót mert netezik? Akik itt fikázzák a kérdezőt azért megnézném nekik hogy esne ilyen viselkedés.
Aki szerint meg az anyák napja egy hülyeség nem tudom milyen lelkivilága lehet.
Nem olvastam végig ezt a rengeteg hsz-t így nem tudom, hogy hol tart jelenleg a kérdés...
Én DIREKT mondtam a férjemnek, hogy most ne vegyenek plusz egy cserepes virágot, mert spórolnánk. Én SOKKAL többre értékeltem azt, hogy a lányom rajzolt nekem és ráírta, hogy ANYA (ovis még). Szerintem nektek ettől sokkal nagyobb problémáitok vannak egymással, mint ez az anyák napja volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!