Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Nektek rosszul esne ha a pasitoktól nem kapnátok semmit nők napjára, abban a tudatban, hogy még sulizik, nem melózik és hát nincs pénze?
Ha kapok tőle egy nagy ölelést, meg puszit+ egy "boldog nőnapot" mondatocskát, az bőven elég.
Az exem dolgozó ember, és mikor eljött a nőnap, és szóvá tettem, hogy ilyenkor nem haragszom meg, ha kedveskedik, ezt mondta: Miért, mióta vagy te nő?
Szóval ezek után a legkisebb kedveskedésnek is örülni tudok, ha csak szóban kapom, akkor is.
Szerintem pont annyira fontos a nőnapi ajándék és köszöntés, mint a férfinapi. Ált az utóbbi elmarad - ergo sztem nem is kell feltétlen nőnapon ajándékban gondolkodni... főleg, ha még nincs is pénz rá - akkor ez a természetes.
A két nem egyenlőségének tükrében a férfiak se kapnak soha semmit férfi napra.
Mellesleg:
nőnap: márc 10
férfianap: máj 19
Kedves utolsó!
Valóban, igazad van - csak elírtam, mert 10én kettős családi ünnepünk van - helyesítek akkor:
Nőnap: márc 8
Fárfinap: Máj 19
Én mondtam páromnak, hogy nem kell semmi. Tudom, hogy herotja van az ilyen dolgoktól. :)
Amúgy sztem ha mondod a csajszinak, hogy nem volt rá pénzed, de boldog nőnapot kívánsz, akkor kétlem, hogy megharagudna vagy durcázna. Csak magáról az ünnepről ne feledkezz el.
28/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!