Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Nektek rosszul esne ha a pasitoktól nem kapnátok semmit nők napjára, abban a tudatban, hogy még sulizik, nem melózik és hát nincs pénze?
Ma nőnap van?Ha lesz pasim,biztos tájékozottabb leszek...:P
A Valentin nap egy csöppet feltűnőbb.
Most komolyan nincs pénzed egy szál rózsára? Valahol már 250 Ft ért hozzád vágják. Ha szépen mosolyogsz a virágárus nénire ad 2-t is. vagy egyéb más virágra, van olcsóbb és drágább is. Nálunk asszem 70Ft a legolcsóbb növény, valami fehér liliomféle izé.
Vagy 650Ftod egy doboz bonbonra?
23F
Nem a plázában és belvárosban kell virágot venni egy ezresért, hanem ki lehet menni a piacra, ahol pár száz forintért nagyon szép rózsát lehet venni (pár évvel ezelőtt Miskolcon anyák napjára szintén a piacról hoztam). Vagy minden sarkon állnak a hóvirágot áruló nénik, esetleg be lehet csöngetni az egyik nénihez virágot szedni. Mondjuk én ma mondtam a páromnak, hogy nem várok el tőle semmi nagyot... nekem az is elég, ha megetet engem aznap, mert ebben az esetben én vagyok a csóri egyetemista.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!