Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyák napjára semmit nem kaptam?
Teljesen magam alatt vagyok mert nem kaptam egy szál virágot sem anyák napjára,amiről nem a gyerekek tehetnek,hiszen kiscsoportba járnak.
A nagy rajzolt nekem,és nem is az a lényeg,hogy egy rakat pénzt költsön erre az apa.
Hogy mutat így példát a gyerekeknek?
Hogy az anyjukat semmibe kell nézni????
Próbáltam nem mutatni,hogy sírok de persze nem igazán sikerült,és ekkor az "apa" elkezdte ecsetelni a gyerekeknek,hogy az anyjuk már megint milyen hülye hogy hisztizik,mert csinálja a problémát,stb.
Nőnapra sem kaptam semmit,mert minek,és a májuskosarat is úgymond a nagy erőszakolta ki meg az én beszólásom.
És nem érti hogy mi fáj mi bánt...
Tudja hogy milyen nap van ma,mert kérdezte a gyerekeket hogy a mamáknak adtak e ajándékot és mit,de engem meg sem kérdezett.
Hát ennyit nem érdemlek?????
Persze a haverok mind papucsok meg barmok mert ilyeneket számon tartanak és megtartanak,és nevetséges meg minden,de szerintem ezt nem én reagálom túl.
Nagyon fáj a lelkem,hogy egy ekkora b*nkó tahó p*raszt f*reg a gyerekeim apja. Egyébként az anyját is semmibe nézi,azzal is úgy beszél mint a kutyával se szokás.
"ha valamiben nem értek vele egyet,más a véleményem akkor én hülye vagyok meg kussolja"
Nő létemre azt gondolom megértem. Gondolom azok is ilyen kardinális problémák.
A férjed nem köszöntött fel anyák napján, és ez neked rosszul esik. De közben b.nkó p.rasztnak nevezed. Te milyen "példát" mutatsz a gyerekeidnek...? Hogy tekintesz te az apjukra?
Én se szoktam ajándékot kapni. Épp elég, hogy az oviban a fiam készül, szaval. A lányom meg még pici.
Mit lehet ezen kiakadni? Egyke vagy?
Tessék felnôni. Ha minden h.lye ünnepre elvárod, hogy kapj valamit (nônap, Valentin-nap, kékszemûek napja, stb.) akkor nem irigylem a párodat... Te felköszöntötted anyukádat?
Nem is értem. Rajzolt a gyereked. Kézzel készített ajándékot kaptál. Gondolt rád. Ovis ünnep is biztos lesz. Mit szeretnél még? Porschét....?
18 erről beszélek és a többség ezt nem érti,akik itt a fejemhez vágják,hogy pénz.MERT NEM PÉNZ! A SZÁNDÉK!!!!! Mert mindig as kertből szedett csokrot kaptam,és az spec többet ért a gyerekeimtől széles mosollyal átölelve engem,mintha a csillagokat kaptam volna a tronyórával....de nekik ma senki nem nyomott virágot a kezükbe....
A májuskosár ezen az országrészen szokás adni a már elvett menyecskéknek is,de mondom az is a kertből szedett volt,1 ft-ba nem került,tehát megint csak a szándék....
Szerintem teljesen igazad van, hogy rosszul esett, de itt nem ez a fő probléma, hanem az, hogy egyáltalán nem tisztel téged, sem mint nőt, sem mint anyát, és nem utolsósorban, mint embert.
"ekkor az "apa" elkezdte ecsetelni a gyerekeknek,hogy az anyjuk már megint milyen hülye hogy hisztizik,mert csinálja a problémát,stb." - írod a kérdésedben. Szerintem ez megengedhetetlen egy házasságban, még négyszemközt is, nemhogy a gyerekek előtt! Mi az, hogy anyátok már megint hülye?!
És az a legnagyobb baj, hogy a gyerekeid is ezt a példát látják az apjuktól.
És meg kellett állapítanom, hogy közel 37 éves létemre, még mindig okleveles naív vagyok, mert a lélegzetem is elállt egy-két válasz stílusától! Mi az, hogy kötelező baromság??? Mi nemcsak édesanyámat és férjem édesanyját köszöntjük ezen a napon, hanem a még élő nagyikat és keresztmamákat is, és sose egyikőnknek sem jutott eszébe, hogy ez valami szégyellnivaló csökevény lenne!
És ne haragudj, hogy megforgatom a kést a szívedben, de ha az én férjem ezt csinálná, és itt nem az elfelejtés a lényeg, mert pl. a házassági évfordulónkat simán elfelejti, hanem ez az útszéli, tiszteletlen stílus, amit a fiunk is látna, olyan viharsebesen pakolnám össze a cuccait, hogy mire észbe kapna már kívülről nézné az ajtót!
Apám soha nem vesz anyámnak semmit, hacsak nem mondom neki, egyszer lepte meg spontán virággal. Mi a rák az a májuskosár amúgy?
Ha nem mondod a gyerekeknek,hogy anyáknapja van honnan a fenéből kéne tudniuk, kiscsoportosok!!!! Ááá nem reagálod túl...
"18 erről beszélek és a többség ezt nem érti,akik itt a fejemhez vágják,hogy pénz.MERT NEM PÉNZ! A SZÁNDÉK!!!!! Mert mindig as kertből szedett csokrot kaptam,és az spec többet ért a gyerekeimtől széles mosollyal átölelve engem,mintha a csillagokat kaptam volna a tronyórával....de nekik ma senki nem nyomott virágot a kezükbe...."
"nagy rajzolt nekem"
Akkor mégis mi a gond? Nem virágot hanem rajzot kaptál, komolyan nem értem?
Mi az, hogy kötelező baromság???
Jobb esetben az ember az év 365 napján szereti az anyukáját, és nem kell külön megünnepelni, pont mint a valatin nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!