Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A feleségem undorítóan kövér....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A feleségem undorítóan kövér. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Persze nem volt ez mindig így, egy időben szuper alakja és súlya volt, akkor még büszke voltam rá, most meg már az utcára is szégyellek vele kimenni, ég a pofámról a bőr, ha egymás mellett megyünk, legszívesebben elsüllyednék. Már nincs is kedvem sehova se menni vele. Szex gyakorlatilag nulla - hánynom kell ha ránézek.

Próbáltam neki elmagyarázni szépen és csúnyán is, hogy ez így tarthatatlan állapot, ő akkor mindenféle fogadalmakat tesz, hogy majd fél év alatt lead ennyit meg annyit, aztán nagy lendülettel elkezd tornázni, eleinte naponta, aztán kétnaponta, aztán már hetente csak egyszer, utána már kéthetente jut csak eszébe, végül befuccsol az egész történet. És ezt játssza már évek óta.

Hogy lehetne végre észhez téríteni?

2014. ápr. 24. 23:51
 81/96 anonim ***** válasza:
80.-al egyet értek. ráadásul mind azt mondja hogy pedig nem is eszik sokat. pont mint az exem. ő zugevő volt. én kis naív azt hittem tesz valamit ellene mert elöttem salátázott meg gyümölcsöt evett, aztán a kukászsák alján meg megtaláltam egy egy egész csirke csontjait! meg a bugyijai közé rejtett süteményes dobozt.
2014. ápr. 27. 07:58
 82/96 anonim ***** válasza:
26%
Norbi Update. Nem kell koplalni, lehet édességeket enni. Az alacsony szénhidrátfogyasztáson van a hangsúly és azon, hogy nincsenek megvonva azok a dolgok amiket az ember szeret enni. Salátán nem lehet hosszútávon élni. Nem jól csinálja és ezért nem csoda, hogy 1-2 hét alatt feladja. Tessék telepakolni a hűtőt csak ilyen termékekkel, az egész család ezeket egye, ilyen egyszerű.
2014. ápr. 27. 10:22
 83/96 anonim ***** válasza:
96%
Na a norbi bácsit, inkább hagyjátok. Csak átcímkézik a dolgokat és eladják 30%-kal drágábban.
2014. ápr. 27. 11:18
 84/96 anonim ***** válasza:
94%
én 1x kóstoltam norbis kaját régebben.. soha többet.... undorítóan el volt sózva, másmilyen ízt nem is éreztem csak a sót, és fél órával utána már éhes voltam. Nem volt jó élmény.... amióta magam alakítom mit eszek, magam főzök, korlátozom a mennyiségeket, meg 1-2 alapanyagot, sokkal jobb. Az is jó, hogy nem cseszeget folyton senki, hanem olyan ütemben fogyok ahogy lemegy és kész...a b...szogatás elég nagy lelki sérüléseket tud ám okozni...
2014. ápr. 27. 14:07
 85/96 anonim ***** válasza:
63%

Nagyon durva, amit egyesek írnak.

"Azért híztam el, mert nem szerettem a férjemmel szexelni és így távol tartottam magamtól. Nem tudtam egy jót élvezni vele."

Ráadásul azt sejtetve ezzel, hogy ez a férfi hibája volt.

Könyörgöm, ha szexuálisan nem passzoltatok valakihez minek mentetek hozzá? Hogy utána még az elhízást is rá lehessen kenni?

Nő létemre sem tudom elképzelni a szitut. Adva van egy férfi. A szex ugyan annyira nem jó vele, hogy inkább felszedek 30 kilót, hogy nehogy hozzám akarjon bújni, de hozzámegyek, mert megkért. Vagy ez hogy működik?

Szerintem szánalmasan. Hibáztatjátok itt sokan a kérdezőt, bezzeg benneteket kövéren is imád a párotok. Ja persze.. Csórikám. Aztán meg telesírjátok az oldalt, hogy félrement valami feszes testű nővel.

Önigazolást kerestek a saját hibátokra és a nagy kollektív összetartásban itt is a kérdezőt hibáztatjátok.

Ha milliószor elmondta az asszonynak, hogy emelje már meg a nagy valagát és tegyen magáért, kettőjükért, csak kucu néni nagy ívben tesz rá, akkor az az ő szégyene!

Kérdező, sok mindent tanácsoltak, ha az egészségügyi okok kizárva, akkor azt mondom nincs más hátra, mint lesokkolni a feleséged valamivel, hogy észhez térjen, ha nem akar eltaszítani magától.

2014. ápr. 27. 16:43
 86/96 anonim ***** válasza:
42%
80. Ha te meglátsz egy kövér embert (szándékosan nem nőt írtam) és rögtön ilyen véleményed van, amit leírtál, akkor sajnálni tudlak a tudatlanságod miatt. Egyáltalán nem biztos, hogy egy kövér ember azért néz ki úgy, mert egész nap chipset meg pörköltet zabál, hanem lehet, hogy beteg. Ez fel sem merül igaz? :)
2014. ápr. 28. 09:10
 87/96 anonim ***** válasza:
51%

" 80. Ha te meglátsz egy kövér embert (szándékosan nem nőt írtam) és rögtön ilyen véleményed van, amit leírtál, akkor sajnálni tudlak a tudatlanságod miatt. Egyáltalán nem biztos, hogy egy kövér ember azért néz ki úgy, mert egész nap chipset meg pörköltet zabál, hanem lehet, hogy beteg. Ez fel sem merül igaz? :)"

Nem a 80-as vagyok és nem is védem. De ez, az esetek 5%-ban sem igaz. Nagyon minimális azok száma, aki betegség miatt hízott el és nem tud tenni ellene.

Ez olyan, mint a "nekem vastag csontom" van.

2014. ápr. 28. 11:33
 88/96 anonim ***** válasza:
Már ha csak egy ember van, akire nem igaz, akkor már nem szabadna ítélkezni nem?
2014. ápr. 28. 12:44
 89/96 anonim ***** válasza:
21%
Én nem ítélkezek, mert nem érdekel, hogy valaki az utcán kövér, vagy törpe esetleg kék. De felmenti sem kell senkit a saját tetteinek a felelőssége alól.
2014. ápr. 28. 13:26
 90/96 anonim ***** válasza:
Ostoba a tudod ki... Inkább nem írom.
2014. ápr. 29. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!