Ha egy lány 44/46-os ruhákat hord, akkor "még" duci vagy már undorítóan kövér?
Attól függ, hogyan oszlik el rajtad. Mert én pl nadrágban 40-est hordok, de felsőben az M-es sokszor nagy rám, és S-es kell! Körte alakom van, szóval...Modnjuk én dagadt is vagyok, vagyis hájas meg a csípőm miatt nagydarab is... de a 40-es nadrágokank(egyenes szárú) eláll nagyon a lábszár része a lábaimról :D Mindig szűkítgetni kell meg átszabni a ruháimat :D
Nem biztos, hogy dagi vagy, vagy duci...felsőt mekkorát viselsz általában? :)
Ha jók rád azok a ruhák, amiket üzletben lehet kapni ekkorában, akkor biztos nem lehetsz nagyon alacsony, nekik hosszban nem szokott jó lenni semmi.
Ha vagy legalább 160 centi, akkor nem undorító, nyugi.
köszönöm a válaszokat :)
itt a gyk-n többször olvastam már, hogy a 42-es méretű nőket is leducizzák, és ebből gondoltam erre.. :P
Ha jók rád a bolti ruhák és tényleg arányos vagy, akkor csini lehetsz, felejtsd el, hogy ez hatalmas méret! :)
Én kisebbet hordok, de alacsonyabb is vagyok nálad, ilyen magassággal csak kisebb felesleged lehet, a nagy fenék meg nem probléma :) Próbáld szeretni magad! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!