Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan hívja fel magára a...

Hogyan hívja fel magára a figyelmet egy olyan lány aki nem túl szép és duci is picit?

Figyelt kérdés

15 vagyok.Minden barátnőm után megfordulnak a fiúk,de rám rám sem néznek.Zavar.(ez normális?)Mit lehetne tenni annak érdekében h felfigyeljenek rám is? Esetleg hol keressek fiúkat,neten ismerkedjek? Kicsi az önbizalmam,nem merek kezdeményezni mert félek a visszautasítástól is! Mit néznek meg a pasik először a lányokon? arc? esetleg fenék? nekem mindkettő nagyon gáz sajnos! Akkor reménytelen a helyzet? találok én is fiút magamnak vagy egyedül fogok megöregedni? A túlsúly miatt is lehet?Ha lefogynék többen megfordulnának utánam?

Kicsit gáz vagyok tudom....... és sok a kérdés....

Összefoglalva akkor csak annyi hogy mit kell tennie egy nem túl szép és csinos lánynak hogy megtalálja élete párját?

2011. júl. 21. 08:59
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
mindenkinek lesz párja, szal neked is, ettől ne félj. amúgy meg ízlések, pofonok. nemrég voltunk balcsin, és én a strandon sok dolgot láttam, amit nem értettem. pl: tök kigyúrt jóképű adonisz egy kis pici, duci csúnyácska lánnyal, tök "jó nő" egy kis vézna pattanásos emberkével. Tehát ízlések, pofonok. Amúgy meg valószínűleg a fogyás segítene, a mai világban az elhízás ugye nem a jólét jele már, hanem az ápolatlanság, önmagunkhoz való igénytelenség jele (sajnos). De próbálj fogyni, mozogj, sportolj, bármit!!! a kevés is több a semminél. Amúgy meg öltözködésedre figyelj, ne azt kövesd amit mások, és ami a divat, hanem azt, amely rajtad jól áll!!
2011. júl. 21. 09:11
 2/16 anonim ***** válasza:

első vagyok.

kihagytam a lényeget. ne a külsőddel akarj párt választani elsősorban, kompenzáld ezt a belső szépségeddel.

2011. júl. 21. 09:12
 3/16 A kérdező kommentje:
még annyi hogy nem vagyok valami bő beszédű,majd ha megismertem és megítéltem az embereket akkor kezdek el velük normálisan beszélgetni....... vagyis valahogy így van! nem akarok csalódni,de elég naiv vagyok.Van egy legjobb barátom,pasi és idősebb jó pár évvel van családja is és azt mondja h szép vagyok meg a súlyom is pont jó,de nem tudom higgyek-e neki vagy csak azért mondja h ne legyek szomorú?
2011. júl. 21. 09:13
 4/16 A kérdező kommentje:

köszi! :)

160 cm vagyok és hozzá 65 kg.

Mennyi lenne az amire már nem mondanák hogy kövér?

2011. júl. 21. 09:15
 5/16 anonim ***** válasza:

első

hát ezt neked kell eldöntened. még fiatal vagy nagyon, alakulni fogsz. azt tudom neked mondani, hogy nekem szakközép elsőben voltak olyan osztálytársnőim, akik közelében majdnem elájultam, annyira tetszettek, most, (27 vagyok) ha megnézem facebookon...fujjj, de más lett.

és van nem is egy akin akkor átnéztem, most meg,....ejde csinos kis nő lett belőle =)

remélem érted.

2011. júl. 21. 09:16
 6/16 anonim ***** válasza:
sztem az ideális súly, de ez az izomzattól, és alkattól függ. kövér biztos nem vagy. mozogj kicsit, és midnen megváltozik, főleg a hozzáállásod, olyannak látnak mások, ahogy te látod magad - nagy igazság
2011. júl. 21. 09:17
 7/16 A kérdező kommentje:

köszi,majd próbálok változtatni ezen

ma elterveztem hogy mosolyogva megyek végig az utcán és úgy h azt mondom magamnak h de szép vagyok.........lehet durva de kipróbálom :)

2011. júl. 21. 09:24
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én is ugyanennyi kg vagyok és ugyanilyen magas,de nem nevezném magam kövérnek,és szerintem se sem vagy az,sőt ez biztos,tuti hogy nem vagy kövér,csak van rajtunk pár kg felesleg,ami egyáltalán nem baj,sok pasi azt szereti,én is sok fiúnak tetszem,vagyis inkább az idősebb korosztálynak sajnos,a 20-25-30 éveseknek.Sokszor megnéznek,dudálnak,utánam fütyülnek.Lehet ez azért is van,mert szinte mindig mosolygok,és mostmár próbálok egyre nyitottabb lenni,ebből gondolhatják,hogy ha így mutatják ki a tetszésüket,az majd nekem tetszeni fog....hát nagyon nem,de mindegy.

Szerintem lehet hogy te is tetszel vki(k)nek,sőt biztos,csak nem veszed észre,nem jársz elég nyitott szemmel,és mivel nincs önbizalmad,begubózol,nem vagy annyira nyitott a külvilág felé.Pedig minden okod meg lenne rá,hogy az légy!Gondolj csak bele,milyen hihetetlenül szerencsés vagy,meg van mindkét kezed,lábad,nem vagy sánta,béna,vak,nem vagy orbitálisan csúnya,nincsenek nagy,gyulladt,gennyes pattanásaid sem,nem vagy kórósan elhízott,szőrös sem.Nem ismerlek,de ezt bizton állíthatom!Biztos vagyok benne hogy szép vagy,csak egy kis önbizalomra van szükséged!:))

Nekem régen nem volt szinte semmi,mostmár azért van több szerencsére,de még most se túl sok.Rengeteg mindent nem szeretek magamon,a hájas combom,a nagy fenekem,a sok striáimat,narancsbőrös vagyok,kissé pattanásos az arcom,meg zsíros is,szőrösebb is vagyok mint az átlag.De szép lapos a hasam,formásak a melleim,szép,hosszú,dús hajam van,szépek a szemeim,a fogaim,a kezem,nőies alkatom van,még ha van is rajtam felesleg.

Neked is meg kell találnod magadon mi az ami szép!Biztos hogy egy csomó dolog szép rajtad,csak te ezeket nem veszed észre!Inkább megpróbálod eltakarni a szerinted csúnya részeket,ami hiba!

Nekem se volt még barátom,pedig én 17 éves vagyok,de nem tartom cikinek,miért is lenne az!?:) Pedig már simán lehetett volna,de én inkább megvárom az "igazit".Biztos hogy eljön egyszer,neked is el fog jönni,hamarabb mint gondolnád,és amikor a legkevésbé se várod,akkor!;)

Addig is azon légy,hogy változtass magadon,ami nem tetszik,amin meg nem tudsz változtatni,azt fogadd el,és szeresd meg a hibáidat.Más hogyan is szerethetne téged,ha te sem szereted magad!?:)

Szerintem mindenképp kezdj el sportolni,nem csak a fogyás miatt,hanem mert boldogság hormonokat is termel,szebb lesz tőle a bőröd,jobb a közérzeted.Mindegy hogy mit,csak sportolj hetente többször.Menj el futni,úszni,biciklizni,kosarazz,röplabdáz,iratkozz be tánctanfolyamra.Figyelj oda az étekzésre,ne egyél szemetet,cukros,zsíros,fűszeres kajákat,kerüld az édességeket.Sok sok gyümölcs,zöldség,sovány húsok,teljes kiörlésű kenyér,tejtermékek,és víz,víz,víz minden mennyiségben!Azért néha engedhetsz a csábításnak!;)

Én is most vágok bele a fogyókúrába,mert nem vagyok magammal elégedett,pedig az a legfontosabb.

Azt írtad,hogy gáz az arcod.Ugyan már,miért lenne az!??Ha nem túl szép a bőröd,menj el kozmetikushoz arctisztításra,kérd ki a véleményét,hogy milyen szereket használj.Szedesd ki a szemöldököd szép formára,az nagyon sokat dob az arcon!Ha eddig nem sminkelted magad,akkor itt az ideje!Nagyon sokat dob az emberen ha "meg van csinálva",én mondom!Néha napján amikor kikelek az ágyból én is úgy nézek ki mint a mosott sz*r,aztán megcsinálom szépen a hajam,teszek fel egy pici sminket,felöltözök rendes ruhába,néha magamra se ismerek!:D

Nem kell 56 kg sminket magadra kenned,elég egy kis szemceruza,szempillaspirál,szájfény,egy kis púder vagy pírosító,esetleg szemhéjpúder alkalmakra.Alapozót nem javaslom,maximum nagyobb eseményekre,de eltömíti a pórusokat,és csak csúnyább lesz tőle a bőröd,tapasztalat!

A neten rengeteg sminkes tanács van,youtube-an videók tömkelege:

http://www.youtube.com/results?search_query=make+up+tutorial..

[link]

[link]

[link]

A hajaddal menj el egy fodrászhoz,kérd ki a véleményét,hogy szerinte mi az ami jól állna neked.Vágass egy frizurát,ami szépen kiemeli az arcod.De ha nem akarsz fodrászhoz menni,rengeteg féle képpen meg tudod csinálni te magad is a hajad.Ha eddig vasaltad,akkor göndörítsd be,hajsütövassal,csavarókkal,fonással.Ha meg göndör volt eddig,akkor vasald ki.Tűzd fel,csinálj kontyot,rakj bele pántot,csatokat.

[link]

[link]

[link]

Öltözködj csinosabban,ha eddig sportos voltál.Nem kell egyből 10 centis magassarkúkat felvenni,elég egy virágos kis blúz,vagy szoknya,esetleg egy csinos saru,egy szép fülbevaló.Ha eddig "kislányos" fehérneműid voltak,itt az ideje,hogy beújíts!Egy szép francia csipkebugyi,egy szép,selyem melltartó,egy kis push uppal nagyon szép melleket "csinál":)

A szépség a részletekben rejlik!Figyelj oda,hogy mindig ápolt légy!Ne legyen sose zsíros a hajad,mindig szedd a szemöldököd,szőrteleníts,ápold a tested.Hetente többször is radírozd le luffaszivaccsal,dm-ben lehet kapni pár száz forintért.Hideg-meleg vizes zuhany is vérpezsdítő hatású.Használj különféle arcpakolásokat heti 1x elég,és radírozd le a bőrödet.A hajadra is használhatsz hajpakolást,illetve vágd le a töredezett végeket.Fesd ki a körmöd vmi szép színnel,vagy csak sima átlátszó lakkal.

Használj egy kis parfümöt,hogy mindig jó illatod legyen!

Mosolyogj,mosolyogj,mosolyogj!Az utcán,buszon,metrón is bátran mosolyogj rá egy idegenre,biztos viszonozni fogja,ha meg nem ne csüggedj,csak egy besavanyodott ember nem képes rámosolyogni vkire!Bízz magadban,járj nyitott szemmel,mondogasd magadnak,hogy szép vagyok,magabiztos,van önbizalmam.Ne használj negatív jelzőket magadra.Legyél mindenkivel kedves,barátságos,nyitott.Ne görcsölj rá nagyon a pasi témára,mert akkor csak még rosszabb lesz(tapasztalat)!:)

Nagyon sok sikert kívánok neked!;)

17/L

2011. júl. 21. 11:14
 9/16 anonim ***** válasza:

-10 kg, és tökéletes leszel.

Elég hozzá napi 15 perc futás+ egy kis hasizom-gyakorlat, és az, hogy odafigyelsz az étkezésre (kevesebb cukros étel, chipsek, hamburger, stb. mellőzése, tészta, kenyér szintén csak kis mennyiségben, zsírszegény tejtermékek, sovány húsok stb.)

Az arcodon ne izgulj, még sokat fog változni mondjuk 20 éves korodig. Másrészt meg mindenkinek más tetszik!! Egész biztosan van olyan srác, akinek te is tetszel, ne keseredj el! Még nagyon fiatal vagy! Én pl. 176/55 kiló vagyok, és nem mondom magma csúnyának, mégis csak 18 évesen volt először barátom. Nem kell sehova sietni ennyi idősen. + ahogy mondják: a külső megfog, a belső megtart. Semmit se érne, ha kívülről bombanő lennél, belül meg egy sekélyes liba. Arról meg nem is beszélve, hogy rengeteg olyan pasi van, akiknek kifejezetten a duci lányok jönnek be, van külön duci társkereső is!:)

2011. júl. 21. 13:34
 10/16 anonim ***** válasza:

Fiatal vagy, méf sokat változol.

De a legtöbb ilyen csaj mivel hívja fel a figyelmet? Harsány viselkedéssel, csiricsáré ízléstelen stílussal, vagy a szétett lábaival, a csinosabb lányok hangos és ordenáré gyalázásával, szóval olyan Jersey shore stílusban valahogy... Inkább ne tedd.

Mág komolyan, abban a korban vagy, hogy 3 év múlva sírva röhögsz majd magadon. Egyél egészségesebben, mozogj baromi sokat, mivel még nyúlni is fogsz, meg fiatal vagy, nem szabad fogyózni. Kérj tanácsot a háziorvosodtól, ha normális, a sulis nővértől, elvileg ilyen esetekre is fel vannak készítve ugye. :D

Itt a nyár. Vágass egy csinos frizurát, vegyél pár csinos ruhát, és hidd el, hogy te is értékes ember vagy. Egy kevés smink is belefér már a korodban, máris szebbnek fogod magad látni, és ettől több önbizalmad lesz, és ez a kulcsfontosságú. Ha ráérsz épp otthon, próbálkozz a tükör előtt, csinosítsd ki magad (van csomó szépségblog, videó, stb), flörtölj a tükörképeddel, kicsit hülyén érzed magad eleinte, de oda se neki. Aztán menjetek el a barátnőkkel fagyizni vagy valami, érezzétek jól magatok, stb.

2011. júl. 21. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!