Egy kicsit duci lány még lehet nőies?
Figyelt kérdés
SZoval nem vagyok kövér,arányos vagyok szerencsére!Van egy kis hasam,meg combom fenekem és a melleim is nagyok!Ettől még lehetek nőies ha ugy öltözködöm meg minden?2010. ápr. 16. 10:39
1/10 anonim válasza:
Természetesen lehetsz. Meg kell találni a neked megfelelő ruhákat és nagyon csini lehetsz. a nőiességhez hozzájárul a megfelelő viselkedés is, úgyhogy ezt se hanyagold el :)
3/10 anonim válasza:
jaj hagyjátok már abba ezt a sopánkodást. a nőiesség benned dől el. ha így állsz hozzá, garantáltan NEM leszel majd nőies. tudnod kell magadról h igen, te is jólnézel ki, teis nőies vagy. csak akkor lehetsz az. és ez nem csak a ducikra igaz, hanem a vékonyakra is ugyanúgy.
4/10 anonim válasza:
persze, természetesen lehetsz nőies. Sőt ha jól választod ki a ruhákat, gömbölyded formákkal sokkal nőiesebb lehetsz,mint a csont sovány csajok! Nézz csak meg pár hírességet,
pl. Jennifer Lopez se nádszál vékony, mégis nőies,nemde :
vagy mondjuk Beyonce:
és Salma Hayek:
vagy ott van a magyar celebek közül Liptai Claudia (mondjuk ő most sokat fogyott,de előtte is nagyon nőies volt,szerintem)
meg itt van még pár kép,ami bizonyítja,hogy a ducibbak is lehetnek nagyon is nőiesek:
na ők viszont szerintem egyáltalán nem nőiesek:
5/10 anonim válasza:
szerintem az ilyen lányok igazán nőiesek... nem az elől deszka hátul léc:S
7/10 anonim válasza:
szerintem ha a személyiséged nem extrán fiús / bunkó, akkor minden csak az öltözködésen múlik, meg úgy általában a kinézeten
8/10 anonim válasza:
Állitolag a gömbölyded alkat nőiesebb...
9/10 anonim válasza:
Az én szememben egy szép arcú duci lány sokkal izgatóbb.
10/10 anonim válasza:
Nekem ez számít nőiesnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!