Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségem undorítóan kövér. Mit csináljak?
Persze nem volt ez mindig így, egy időben szuper alakja és súlya volt, akkor még büszke voltam rá, most meg már az utcára is szégyellek vele kimenni, ég a pofámról a bőr, ha egymás mellett megyünk, legszívesebben elsüllyednék. Már nincs is kedvem sehova se menni vele. Szex gyakorlatilag nulla - hánynom kell ha ránézek.
Próbáltam neki elmagyarázni szépen és csúnyán is, hogy ez így tarthatatlan állapot, ő akkor mindenféle fogadalmakat tesz, hogy majd fél év alatt lead ennyit meg annyit, aztán nagy lendülettel elkezd tornázni, eleinte naponta, aztán kétnaponta, aztán már hetente csak egyszer, utána már kéthetente jut csak eszébe, végül befuccsol az egész történet. És ezt játssza már évek óta.
Hogy lehetne végre észhez téríteni?
51-esnek!
Az új párom 30 kilóval könnyebb koromban ismert meg!:)
Az ex mellett meg csak 10-et szedtem fel,de az kellett is,hogy legyen valami formám!:)Mégse tetszett neki!:)
"Köss valami édességet egy pecabot végére, majd lóbáld előtte. Próbálja futópadon elérni a zabát."
Olyan hülye vagy!:D :D :D
" szóval a közös salátázás nem tűnik túl kivitelezhetőnek"
Persze mert a feleséged szenvedjen, de te nehogy már....ha tőle elvársz valamit akkor te is csináld vele...
Elég kiábrándító, hogy egy férfi a FELESÉGÉT azt akit állítólag szerelemből vett el, szeret, most már hirtelen hányingerkeltőnek tartja csak mert túlsúlyos.
Te egy nőnek a súlyába vagy szerelmes vagy nem szerelmes? Látszik milyen komolytalan vagy.
Milyen érdekes....nálunk is volt olyan hogy a férjem meghízott. (30 kiló körül). De érdekes módon én őt szeretem és nem az épp aktuális testsúlyát. Ugyanúgy szexeltünk mint előtte, ugyanúgy kívántam, és ugyanúgy imádtuk egymást, és imádjuk most is. Az érzéseim semmit nem változtak negatív irányba. Ő egy munkaváltás miatt visszafogyott a régi súlyára, 95 kilóra, de én mindenhogy szeretem. Mert ŐT SZERETEM, és nem egy számot ami a mérlegen jelenik meg.
Én túlsúlyos vagyok. Így ismert meg, így szeretett belém. Viszont több mint 2 év házasság után én magam döntöttem el, hogy változtatni akarok magamon. Ő soha nem bántott ilyesmiért. Akkor sem tenné ha soványan ismert volna meg, mert nem olyan felszínes.
Szóval saját döntésből változtattam kicsit több mint 2 hónapja. Más az étrendem, a mennyiségek, és beiktattam a mozgást is. Sajnos nagyon lassan fogyok, mert pajzsmirigy, és egyéb más endokrin beteg is vagyok. De fogyok. Ha 2 évbe telik akkor annyiba. Nem pár hónap alatt fog lemenni az biztos. Viszont ha a férjem így viselkedne, ilyen lenne mint ahogy te bánsz a feleségeddel, akkor csak még inkább depresszióba taszítana a cseszegetéssel.
Ezt csak azért írtam le, mert ennek saját döntésnek kell lennie, hogy lefogy. Ha b...zerálod, csak még rosszabb lesz. Én is így jártam. Amíg az egész családom cseszegetett addig csak még szarabbul éreztem magam, és szomorúságomban még többet ettem.... Így hogy a férjem szeret, úgy ahogy vagyok, nincs idegesítés, szemétkedés, beszólás, így én magam hoztam meg a döntést, nem rugdos senki, nyugi van.
Nincs az hogy miért csak fél kilót fogytál egy hét alatt, miért nem ötöt, tízet...miért nem fogysz gyorsabban, miért eszel, miért eszel háromszor egy nap, miért nem csak egyszer, vagy kétnaponta egyszer (nem vicc, a családban ilyeneket mondtak)...stb...
Amúgy, van egy olyan érzésem, hogy azért eszik sokat, mert nem törődsz vele....és az étellel vigasztalja magát.
Azért nehogy a férj is szenvedjen mert asszonynak semmi kitartása,
Ha olvastad volna, vett neki szobabicajt, meg venne kondibérletet -de oda úgysem menni el. Akkor most mit csináljon vele? Rugdossa, hogy irány futni?! Az asszonykának nulla akarta, kitartása van, elindul a nagy lendület, gondolom napi 1óra torna heti7×..persze hogy elmegy a kedve.
A feleség is tojik bele, hogy a férjének nem tetszik, mert akkor tenne valamit, akár napi 30 p torna, és akkor nem adná fel 1 hét után, hanem szépen lassan növelné és élvezné, de nem, elindul, 1hét alatt nincs csoda, feladja, és kész.
Vagy változik, vagy szerezz egy ostoba kis tinit, akit dugogathatsz.
Ha nincs szex, akkor nagyon házasságotok sincs, csak egy lakásban éltek kb. Nekem elképzelhetetlen, hogy ne vonzódjak a páromhoz.
#77: "Ha nincs szex, akkor nagyon házasságotok sincs, csak egy lakásban éltek kb."
Ez egy oltári hülyeség. A házasság a közös felelősségvállalástól kezdve a gyereknevelésen keresztül az életközösségig százféle egyéb dologot is magában foglal.
A megközelítésed sekélyes és beszűkült.
Az meg, hogy neked mi az elképzelhetetlen, azzal nem tudok mit kezdeni. Sok korábban elképzelhetetlennek tartott dologról bizonyosodik be idővel, hogy mégis lehetséges. Majd rájössz te is.
Menjetek el szűrővizsgálatra, ahol mindkettőtöknek megnézik pl. a vérnyomását, a vérképét, ilyesmiket.
Talán, ha szakember szembesíti a ténnyel, hogy hány évvel csökken a várható élettartama, ha nem változtat az életmódján és ad le a súlyából, megérti a helyzetet.
Itt az egészségéről van szó elsősorban; nem a külalakjáról.
Lehet lepontozni, de én is utálom az undorítóan elhízott nőket, akik egész nap csak pörköltet meg csipszet zabálnak, és közben mindenféle hangzatos, "önigazoló" koncepciót gyártanak.
Ráadásul szidják a férfiakat, meg a jó alakú vékony nőket, csak saját magukban nem találnak semmi hibát.
Amúgy, ha pl. megy valaki a henteshez, ott sem kéri a mócsingos húst, vagy a túl zsírosat!! Igaz? Miért lenne ez másképpen itt is?
Az meg színtiszta biológia, ha valaki a rengő hájak láttán nem merevedik, hanem öklendezik!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!