Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A feleségem undorítóan kövér....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A feleségem undorítóan kövér. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Persze nem volt ez mindig így, egy időben szuper alakja és súlya volt, akkor még büszke voltam rá, most meg már az utcára is szégyellek vele kimenni, ég a pofámról a bőr, ha egymás mellett megyünk, legszívesebben elsüllyednék. Már nincs is kedvem sehova se menni vele. Szex gyakorlatilag nulla - hánynom kell ha ránézek.

Próbáltam neki elmagyarázni szépen és csúnyán is, hogy ez így tarthatatlan állapot, ő akkor mindenféle fogadalmakat tesz, hogy majd fél év alatt lead ennyit meg annyit, aztán nagy lendülettel elkezd tornázni, eleinte naponta, aztán kétnaponta, aztán már hetente csak egyszer, utána már kéthetente jut csak eszébe, végül befuccsol az egész történet. És ezt játssza már évek óta.

Hogy lehetne végre észhez téríteni?

2014. ápr. 24. 23:51
 31/96 anonim ***** válasza:
0%
Hogyha a beszélgetés meg a szép szó nem segített, szerintem megfenyegethetnéd egy válással vagy szétköltözéssel. Oké hogy gyerek meg közös ház, de így akarod leélni az egész életed? Hogy jaj meg ne lássanak vele és fúj?
2014. ápr. 25. 08:54
 32/96 anonim ***** válasza:
92%

Tényleg kicsit durván nyilatkozol a feleségedről, DE ha mindenféle módon szóltál neki, és ő ettől nem változik, ott igenis baj van.

Nekem is komoly túlsúlyom van, pedig nagyon fiatal vagyok. Sokáig nem törődtem vele, pedig tudtam, hogy ez így nem jó, mert ronda vagyok, rámegy az egészségem stb. Én akkor szántam el magam, amikor megláttam egy rólam készült fotót. Ledöbbentem, hogy milyen szörnyű a külsőm. Azonnal nekiálltam az életmódváltásnak. Egészségesebb ételek, mozgás. VAN EREDMÉNYE!

Ha a feleséged nem akar eljárni edzőterembe egyedül, akkor keressen egy edzőtársat, akivel tudják egymást motiválni, támogatni. Ha pécsiek vagytok, akkor én is szívesen eljárok vele. :)

2014. ápr. 25. 09:08
 33/96 anonim ***** válasza:
80%

Ez így ebben a formában nagyon gáz! Nem az, hogy a feleséged meghízott...hanem ahogyan beszélsz róla illetve a kialakult helyzetről.

"az utcára is szégyellek vele kimenni"

" ég a pofámról a bőr, ha egymás mellett megyünk, legszívesebben elsüllyednék"

"hánynom kell ha ránézek"

Elhiszem, hogy neked nem jön be ha valakin van túlsúly. Ez oké. Ízlések és pofonok. De az, hogy azzal az emberrel sem tudsz kedvesebb, szeretőbb lenni...akit elvileg szeretsz...az nagyon sokat elárul rólad és magáról a kapcsolatodról. Ha ennyire kiborít a párod megváltozott alakja...akkor nagy valószínűséggel, soha nem szeretted őt, olyannak amilyen...tiszta szívből...őszintén. Sajnos nem lát tovább a szemed a plusz kilóin túl... Ami 1000x rosszabb, mintha valaki 120 kilóra hízik. Sajnálom a párodat. Csoda, hogy ő nem akarja elhányni magát TŐLED. Lelkileg nem sokra vitted... De ha ő is ugyanolyan sekélyes, mint te... (hisz zsák a foltját mindig megtalálja...és soha nem véletlen hogy kivel áll össze az ember) akkor könnyedén, túllép ezeken a lelki sérelmeken és elhiszi, hogy neki az a dolga, hogy neked tökéletesen megfeleljen...és hogy tényleg csak az az egyetlen baj a kapcsolatotokkal, hogy ő meghízott (ami nyilván nem igaz....).. Ha így van, akkor mondjad neki non-stop hogy fogyjon le, mert egy undorító zsírmalac...és szégyellsz vele végigmenni az utcán. Csak őszintén kispajtás! Merem remélni, nem csak itt vagy tökös és hordod el minden szarnak a párod...hanem ezt neki így ahogy van, nyíltan is elmondod. Hajrá!

2014. ápr. 25. 09:11
 34/96 anonim ***** válasza:
12%
Jó, akkor szégyeldd tovabb és ne tégy semmit, bakker, igy segitsem az ember! Lepontozos majmok!
2014. ápr. 25. 09:12
 35/96 anonim ***** válasza:
Sokat eszik? Miket eszik? Nem lehet, hogy beteg? Mit jelent az undorítóan kövér? Mert én ebből a két szóból egy 120 kilós nőt képzelek magam elé, de még nem írtad le, hogy mit jelent az, hogy undorítóan kövér. Amúgy a leírásodból valóban akaraterő problémák lehetnek. Én úgy tudom, vannak olyan edzőtermek, ahol vannak kimondottan moletteknek, kövéreknek való edzések, nem tudom merre laktok, de utána kéne járni az ilyennek. Akinek nincs akaratereje, az valóban nem tud huzamosabb ideig otthon egyedül mozogni, mert ehhez kell az akaraterő.
2014. ápr. 25. 09:13
 36/96 anonim ***** válasza:
93%

Nemrég volt egy kérdés, ahol a feleség kérte már régóta a férjet, hogy fogyjon le. Már egyáltalán nem kívánta, ezért egyetlen-egyszer megcsalta a kollégájával.

Aztán kiderült, hogy a férjnek pajzsmirigy problémája van, a nő meg lelkiismeret-furdalásában elmondta, hogy megcsalta és mennyire bánja. A pasi meg kidobta. A kérdés igazából arra irányult, hogy szerezhetné vissza a férjét, de most nem ez a lényeg.

Nagyon sokan nagyon sokféle dolgot tanácsoltak. Én is amondó vagyok, hogy ne fenyegetéssel meg alázással próbálkozz. Lehet, hogy célt érnék vele, mert már csak dacból is megmutatná, hogy le tud fogyni, de hogy a házasságotok nem lesz soha a régi, az biztos.

Vidd el egy alapos kivizsgálásra. Sokan írták már előttem, hogy egészségügyi oka is lehet: pajzsmirigy, PCO, hormonális problémák...stb.

Nekem az a hozzászólás tetszett a legjobban, aki azt javasolta, hogy támogasd, menj el vele edzőterembe..stb.

Sokan írták, hogy nem egyik napról a másikra lesz valaki kövér. Megcáfolom, van ismerősöm, aki 50 kilóról hízott fel hirtelen 75-re, egészségügyi oka van, szerencsére őt nem nyaggatja a férje.

Biztos vagyok benne, hogy szenved ettől az állapottól, romokban az önbizalma. Lehet, hogy lelki oka is van a hízásnak, akkor érdemes pszichológussal beszélnie. Mindenképpen derítsétek ki az okot, és utána könnyebb lesz lépni.

2014. ápr. 25. 09:14
 37/96 anonim ***** válasza:
0%

"Jó, akkor szégyeldd tovabb és ne tégy semmit, bakker, igy segitsem az ember! Lepontozos majmok!"

Már csak azért is lepontoztalak(pedig nem szokásom), hogy legyen miért hüppögnöd. Komolyan ez a legnagyobb problémád az életben?:D

2014. ápr. 25. 09:17
 38/96 anonim ***** válasza:
91%
Hany kilo lehet?
2014. ápr. 25. 09:17
 39/96 anonim ***** válasza:
95%

Ahogy már előttem is írták: kérdező, fel sem merült benned, hogy a feleséged esetleg beteg? Írhatnál magasság/súly arányokat is, hogy tudjuk, mi számít neked "undorítóan kövérnek".

Én 160 centi vagyok, és 50 kiló voltam hozzá. Azután hirtelen, 3 hét alatt híztam 20 kilót, és utána még tizet. :( Nagyon zavart, hiába diétáztam, hiába tornáztam, 4 hónap alatt egyetlen dekát sem fogytam. Elmentem orvoshoz, és kiderült, hogy pajzsmirigy-problémám van, az okozta a súlyváltozást. Most gyógyszert szedek rá, amint rendesen beáll a hormonműködésem, szépen le fognak olvadni a plusz kilók. Továbbra is edzek, eddig 5 kiló mínusznál tartok.

De a lényeg: a férjem sosem tett megjegyzést, ő most is gyönyörűnek talál, ugyanúgy kíván, mint eddig. Persze látja ő is, hogy nem vagyok már az a bombanő, akit elvett. De szeret így is, és 200 kilósan is szeretne.

Talán ha a nejed érezné, tudná, hogy így is szereted (tényleg, szereted egyáltalán?), akkor könnyebben venné rá magát a változtatásra. De első körben vidd el kivizsgálásra, hátha nála is szervi oka van a túlsúlynak.

2014. ápr. 25. 09:22
 40/96 anonim ***** válasza:
96%

Nos, szülés után én is "undorítóan kövér" voltam, de az én drága, szerető (!) férjem, aki 90 kg izom a 190 centijéhez, mégis nekiállt velem otthon tornázni, azóta is egészségesen táplálkozunk mindketten, ő változatlanul jó formában van, én meg 4 hónap alatt 12 kilót dobtam le.

Tessen támogatni asszonykát! És esetleg elküldeni orvoshoz is (pajzsmirigy, inzulinrezisztancia, cukorbetegség, hormonvizsgálat)

2014. ápr. 25. 09:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!