Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted a férj vagy a feleség kezelje a pénzügyeket a családban?
# 34/40 Időpont ma 13:43
Gyáá! XD
Ilyen nálunk is van. Úgy negyed!fél éves időintervallumba jön elő nála. Az a szerencsétlensége,hogy én minden vásárlás után belegyűröm a pénztárcámba a blokkot, addig addig vagyok képes belepréselni amíg már a tárcát össze sem lehet kapcsolni, jó ha a cipzár be megy rajta.
Ominózus veszekedés. Hétfőn adott 10 ezer forintot csütörtökön 5 forint volt belőle XD MEgkérdezte hova ment el. A memóriám nem túl jó. Először azt mondtam,hogy biztos nem vettem f.a.s.z.s.g.á.g.o.t, aztán addig addig mondta míg Én is elkezdtem gondolkodni,hogy "Te jó ég, hát mire is ment el?" Már majdnem kétségbe estem mikor eszembe jutottak a blokkok. 400 forint minuszt leszámítva fillére elszámoltam neki blokk alapján. Igaz a felére nem emlékeztem,hogy miket vettem, de 85% élelmiszer volt a maradék meg tisztálkodási eszköz.
Ekkor én is az asztal közepére csaptam,hogy akkor jövő hónaptól én adom oda neki a fizetésem, kezébe nyomom a csekkeket és lehet vonulni feladni és bevásárolni. "Hát neki van elég baja" "Nehogy már még ezt is ő csinálja"....ilyenkor olajat dob a tűzre XD a szerencsétlen. Persze "még ezt is", mi?
Na, hagyjuk XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!