Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ti melyik évfordulót ünneplite...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti melyik évfordulót ünneplitek inkább a férjetekkel/párotokkal?

Figyelt kérdés

Azt, amikor összejöttetek, vagy pedig a házassági évfordulótokat?

Van olyan pár, aki esetleg mindkettőt megünnepli?

Ha igen, akkor mi a szokás? Egyikre ajándékot vesztek egymásnak, a másikon csak mondjuk megemlékeztek róla, hogy "igen, ma 10 éve pont ezen a napon jöttünk össze", vagy esetleg közös vacsora, elmentek valahová? És ha mindkét évfordulót ünneplitek, az azonos súlyban van? mármint ugyanakkora feneket kerítetek a "sima" évfordulónak is, mint a házassági évfordulónak? Egyenértékű ünnepnek számítanak?

2014. ápr. 14. 13:51
 1/10 anonim ***** válasza:

Mindkettőt megemlítjük, de egyikre sincs kötelező ajándékvásárlás, vagy kötelező program.

Ha olyan kedvünk van, egy sima hétköznap is elugrunk vacsizni, rendszeresen szervezünk kettesben kirándulásokat, és rendszeresen meglepjük egymást apróságokkal.

2014. ápr. 14. 13:58
 2/10 anonim ***** válasza:
Nem ünnepeljük egyiket sem. Megemlítjük, mert tudjuk mikor van, de ünneplés nincs, ajándékot mindig veszünk egymásnak, nem csak alkalmakra, eljárunk gyakran, szóval nem is tudom mi különlegeset tudnánk csinálni egy évfordulón. Hiszen nekünk tök átlagos dolog az amit mások ünneplésnek hívnak, étterem, cukrászda, gyertyafényes vacsora otthon.
2014. ápr. 14. 13:59
 3/10 anonim ***** válasza:
Mi ugyan még csak a megismerkedésünk dátumát ünnepeltük, tavaly szeptemberben volt az esküvőnk. Napra pontosan egy hónappal a a "járni kezdtünk" évfordulója után. De ezentúl csak "megemlékezünk" a "járni kezdtünk" dátumunkról, és a házassági évfordulót ünnepeljük egy vacsorával. De mi egyébként minden hónap 20áján boldog hónapfordulót kívánunk a másiknak. :D
2014. ápr. 14. 14:00
 4/10 anonim ***** válasza:
Nem ünnepeljük, nincs ajándékozás sem. De egyébként szoktunk egymásnak csak úgy ajándékot venni, vagy meglepni valamivel a másikat az év több napján is, csak úgy, nem alkalomhoz kötve. Néha eszünkbe jut, hogy x éve együtt. De megmondom őszintén én nő létemre nem tudom, hogy mi az összejövetelünk dátuma :D
2014. ápr. 14. 14:04
 5/10 anonim ***** válasza:
Mindkettőt megünnepeljük, elmegyünk vacsorázni.
2014. ápr. 14. 14:05
 6/10 A kérdező kommentje:
Tesóm most ősszel házasodott, és ők még az első csókjuk dátumáról is megemlékeznek, nekem már kezd egy kicsit sok lenni ennyi dátum. :D Plusz tesóm már eddig is sokszor engem nyaggatott, hogy szerintem mit vegyen, hová menjenek el együtt, stb, mert neki már ötlete sincs ennyi évfordulóra, hogy minden évfordulóra kitaláljon valamit (plusz ugye minden évben van még emellett szülinap, névnap, karácsony, stb, szóval azért az ember egy idő után megfogy kicsit ötletek terén :)), ezért vagyok rá kíváncsi, hogy másoknál mi a szokás és kik ünnepelnek még több évfordulót egy évben tesómékon kívül. :)
2014. ápr. 14. 14:11
 7/10 anonim ***** válasza:
Nekünk van két házassági évfordulónk, mert nem egyszerre volt a polgári és az egyházi, plusz amikor összejöttünk, és az eljegyzés évfordulója. Nekünk a polgári esküvő dátuma az "első számú", azt mindig megünnepeljük, a többinél általában megbeszéljük, mi legyen. Ha éppen nincs időnk vagy kedvünk előtte ajándékot keresni, akkor van, hogy elmegyünk étterembe, vagy csak veszünk egy üveg bort, és megisszuk vacsora után. Ilyenkor kihagyjuk az ajándékozást.
2014. ápr. 14. 14:24
 8/10 anonim ***** válasza:

Mi mindkettőt ünnepeljük. Megbeszéltük hogy nem ajándékozunk ilyenkor mert feleslegesnek tartottam, és igazság szerint a férjem is...

A kapcsolatunk évfordulója június elején van. Azzal ünnepeljük, hogy moziba megyünk oda, ahol az első randink volt Bp-n a westendben. Akkor találkoztunk először, attól a naptól vagyunk egy pár. Felváltva választunk filmet. (én választottam az első randinkon, a férjem az első évfordulón, én a másodikon, ő a harmadikon, most majd megint én jövök a 4. évfordulón.)

A mozi előtt veszünk kaját is: én kínait szoktam, ő pedig vagy mekit, vagy pizzát, vagy burger kinget. Amit épp megkíván. Illetve még fagyizunk is mert az is volt az első randin:)

Aztán ha már pesten vagyunk alapon beugrunk az édesanyjához is. Ezzel letudjuk a havi látogatást is.

A házassági évfordulónk december elején van. (Másfél év + 5 nap van a 2 évforduló között) Így évente 2 évfordulót ünnepelünk:)

Ekkor abba az étterembe megyünk ebédelni, ahol az esküvőnk utáni ebéd volt. Persze csak kettesben. Ott eszünk, utána pedig beugrunk a férjem édesanyjához, tőle pedig kapunk az évfordulónkra tortát:)

Hát ennyi:) Mindkét nap nagyon fontos számunkra. N/28

2014. ápr. 14. 17:51
 9/10 anonim ***** válasza:
házasságink októberben van, azt ünnepeljük ajándékkal, vacsorával. Május hónapban jöttünk össze, idén 5 éve, azt megünnepeljük. De a 4-et pl. nem, csak egy szál virág +otthoni vacsi volt.
2014. ápr. 14. 18:08
 10/10 anonim ***** válasza:
Nekünk egy napon van a kettő. Magyarul az 5. évfordulónkon volt az esküvőnk. Most június 2-án lesz a 7. évfordulónk, és a 2. házassági évfordulónk. Eddig nem nagyon ünnepeltük, nem mindig futotta, de ha van rá mód, elmegyünk vacsizni. Az elmúlt évben elmentünk egy 3 napos pihenésre.
2014. ápr. 14. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!