Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti melyik évfordulót ünneplitek inkább a férjetekkel/párotokkal?
Azt, amikor összejöttetek, vagy pedig a házassági évfordulótokat?
Van olyan pár, aki esetleg mindkettőt megünnepli?
Ha igen, akkor mi a szokás? Egyikre ajándékot vesztek egymásnak, a másikon csak mondjuk megemlékeztek róla, hogy "igen, ma 10 éve pont ezen a napon jöttünk össze", vagy esetleg közös vacsora, elmentek valahová? És ha mindkét évfordulót ünneplitek, az azonos súlyban van? mármint ugyanakkora feneket kerítetek a "sima" évfordulónak is, mint a házassági évfordulónak? Egyenértékű ünnepnek számítanak?
Mindkettőt megemlítjük, de egyikre sincs kötelező ajándékvásárlás, vagy kötelező program.
Ha olyan kedvünk van, egy sima hétköznap is elugrunk vacsizni, rendszeresen szervezünk kettesben kirándulásokat, és rendszeresen meglepjük egymást apróságokkal.
Mi mindkettőt ünnepeljük. Megbeszéltük hogy nem ajándékozunk ilyenkor mert feleslegesnek tartottam, és igazság szerint a férjem is...
A kapcsolatunk évfordulója június elején van. Azzal ünnepeljük, hogy moziba megyünk oda, ahol az első randink volt Bp-n a westendben. Akkor találkoztunk először, attól a naptól vagyunk egy pár. Felváltva választunk filmet. (én választottam az első randinkon, a férjem az első évfordulón, én a másodikon, ő a harmadikon, most majd megint én jövök a 4. évfordulón.)
A mozi előtt veszünk kaját is: én kínait szoktam, ő pedig vagy mekit, vagy pizzát, vagy burger kinget. Amit épp megkíván. Illetve még fagyizunk is mert az is volt az első randin:)
Aztán ha már pesten vagyunk alapon beugrunk az édesanyjához is. Ezzel letudjuk a havi látogatást is.
A házassági évfordulónk december elején van. (Másfél év + 5 nap van a 2 évforduló között) Így évente 2 évfordulót ünnepelünk:)
Ekkor abba az étterembe megyünk ebédelni, ahol az esküvőnk utáni ebéd volt. Persze csak kettesben. Ott eszünk, utána pedig beugrunk a férjem édesanyjához, tőle pedig kapunk az évfordulónkra tortát:)
Hát ennyi:) Mindkét nap nagyon fontos számunkra. N/28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!