Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mennyire vonjátok be anyósotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire vonjátok be anyósotokat a házasságba? Kértek tőle segítséget, ha valami gond van a férjetekkel?

Figyelt kérdés
2014. márc. 12. 17:01
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
97%
nem. nem kérek.
2014. márc. 12. 17:01
 2/21 anonim ***** válasza:
57%
nincs gond a férjemmel, de ha lenne, akkor megbeszélném vele. valószínűleg neki is feltűnne, hogy valami nincs rendben és talán tanácsot is tudna adni, mi lehet a megoldás.
2014. márc. 12. 17:03
 3/21 anonim ***** válasza:
97%
Nem, de ha gond is lenne, akkor is a férjemmel beszélném csak meg.
2014. márc. 12. 17:05
 4/21 anonim ***** válasza:
97%

nem, ilyen jellegűbe az anyámat és a barátnőmet sem vonom be, ha valami gondom van a férjemmel azt vele közlöm

Anyósomat a férjem sem vonja be, az ő anyósával apósával (én szüleimmel:)) hamarabb beszél meg olyat aminek köze van az életünkhöz, de nem a házasságunkhoz

2014. márc. 12. 17:09
 5/21 A kérdező kommentje:

Többször megbeszéltem a dolgot a férjemmel, de hiába ígérte, nem történt változás. A gondok miatt akár el is válunk. Nem lenne érdemes egy utolsó próbaként anyóst is bevonni?

Persze, mondhatjátok, hogy ha már mi nem tudjuk megbeszélni, akkor annyi a házasságnak, felesleges anyóssal próbálkozni, de azért én a gyerekek miatt erre is gondolok. A gondok a férjem újabban gyerekes viselkedése miatt vannak.

2014. márc. 12. 17:10
 6/21 anonim ***** válasza:
90%

Ez nagyon árnyalt dolog, attól függ, hogy a férj milyen problémával készít ki.

Ha pl alkohol, játékszenvedély, vagy hasonló jellegű, súlyos probléma lenne, akkor igen bevonnám az anyóst is.

Apróbb problémákba, amik csak a mi kapcsolatunkra vonatkoznak, akkor nem feltétlenül. A "gyerekes viselkedés" alatt mit értesz?

2014. márc. 12. 17:14
 7/21 anonim ***** válasza:
90%

ebben az esetben nincs veszteni valód.. ha mindent megpróbáltál, akkor utolsó esélynek anyósoddal is próbálkozhatsz, de kétlem, hogy használna (sőt)

mi a baj?

2014. márc. 12. 17:20
 8/21 anonim ***** válasza:
Én megosztanám vele ha lenne ilyen problémánk, nagyon jó aviszonyunk. de azt azért ne felejtsd el hogy ö mindig is a fia lesz és ezért védeni fogja normális határokon belül.
2014. márc. 12. 17:41
 9/21 A kérdező kommentje:
A férjem elkezdett egyre többet eljárni éjszakánként, elverni a pénzt, elhanyagolni engem, mióta megszületett a fiunk. Előtte minden tökéletes volt. Ennek ellenére nem hiszem, hogy megcsal, erre utaló jel nincs, úgyhogy nem válnék el, ha egy mód van még megmenteni a házasságunkat. A férjemék családjában nem létezik a válás és nagyon-nagyon ad az anyja szavára! Ezért remélem, hogy esetleg utolsó esélyként, ha bevonnám, segítene...
2014. márc. 12. 17:45
 10/21 anonim ***** válasza:
Ez a problémától függ. Ha a párom egészségéről van szó, akkor bevonom. Pl. hogy nem akar orvoshoz menni. Ha egyéb gondunk lenne, pl. megcsalt, vagy folyton megcsal, azt nem mondanám el az anyjának. Illetve nyilván ha elválnánk, akkor megtudná, de nem rohannék ezzel hozzá.
2014. márc. 12. 18:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!