Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti nektek gond lenne, ha a párotok már el lenne válva?
Figyelt kérdés
a kérdés egyszerű, zavarna -e titeket hogy a párotok már előttetek egy házasságban volt.2013. szept. 12. 14:26
1/12 anonim válasza:
Nem. Miért kellene, hogy zavarjon?
2/12 anonim válasza:
Nem. Egyértelműen nem befolyásolna az érzéseimben.
3/12 anonim válasza:
Nem. A férjem már volt házas, az jobban zavar hogy anyósom megtartotta az esküvői gyűrűket. Mármint az ex esküvői gyűrűket. ....
4/12 anonim válasza:
Nem tudom. Ha lenne már gyerek is, akkor lehet zavarna, nem jönnék össze gyerekes férfival úgy gondolom. Talán igen, zavarna. De nem vagyok ilyen helyzetben így ez csak egy gondolat.
5/12 anonim válasza:
Akkor zavarna csak, ha a párom tett olyan komoly dolgot, ami miatt váltak. Megcsalta, megverte, hasonló kaliberű dolgok...Az sem egyszerű, ha van gyerek, de az még megoldható, szerintem.
7/12 anonim válasza:
A férjemet annak idején nem zavarta. Az az egy érdekelte, hogy érzelmileg és jogilag is lezártam-e a korábbi kapcsolatom. Mivel igen, így nem volt semmi különös belőle. 3 évre rá megkérte a kezem és boldogan élünk :))
8/12 anonim válasza:
Ez így nem...
Ha lenne gyerek talán, akkor sem a gyerek zavarna, mert szeretem őket, hanem nagyon ritka a jó kapcsolat az exnejjel, így pedig elkerülhetetlen lenne, hogy kapcsolatban maradjanak.
Ha az ex nem problémás, akkor még ez sem, de mire az kiderül sok víz lefolyik a Dunán...
9/12 anonim válasza:
Nem. Gyerek sem zavarna, ha az az én gyermekvállalásomat nem befolyásolja (pl. velem azért nem lehet közös gyerek, mert annyi gyerektartást fizet, hogy nem engedhetnénk meg magunknak).
Ha nem foglalkozna a gyerekeivel és elhanyagolná őket, trükközne a gyerektartással hogy kics..sszen a volt feleséggel, az sokkal jobban zavarna.
10/12 anonim válasza:
Nem lenne gond és kizáró ok sem, de engem zavarna. Olyan férfivel viszont akinek már van gyereke mástól, nem jönnék és nem is házasodnék össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!