Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit tegyek? Mindenki azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Mindenki azt hiszi, hogy boldog házasságban élünk, mindenféle gond nélkül.

Figyelt kérdés

Persze ez nagyjából így is van de nagyon sok türelem kell hozzá, ami már fogy. Van egy férjem, egy 3 éves kisfiam és terhes vagyok. A férjemmel jól kijövünk, jó kapcsolatunk van de néha vitatkozni is szoktunk meg van olyan, hogy ok nélkül haragszunk egy kicsit egymásra. A fiammal is jól megvagyunk, boldog gyerek. Próbálunk mindent megadni neki és úgy döntöttünk, hogy jöhet a kistesó. Átgondoltuk, beszélgettünk róla és nem érzem hibának vagy korainak, nagyon is szeretném ezt a gyereket de furcsa érzésem van. Néha olyan is, hogy legszívesebben elmennék férj, gyerek nélkül vagy jobb lenne ha még egyedül lennék. Nem sokáig van ez így mert tényleg boldog vagyok csak ez az érzés... nem is tudom rendesen megmagyarázni. Mindent együtt értünk el az életben, gyakorlatilag a nulláról indultunk (vannak szüleink, de egyedül, segítség nélkül szerettük volna felépíteni az életünket) és most úgy állunk, hogy amire szükségünk van meg tudjuk venni. Lehet, hogy nem mindig egyből de meglesz. Nem tudom miért vannak ilyen gondolataim néha, haragszom is magamra ezért. Nem vagyunk bezárkózva, elég gyakran járunk el itthonról kettesben, hármasban. Ezt nem merem elmondani a férjemnek, még magamnak is alig merem bevallani, hogy ezek a saját gondolataim. Normális ez? Más is érzett már ilyet?

27/L

2013. jún. 23. 16:34
 1/8 anonim ***** válasza:
49%

Szereted a férjedet? Megvan még a szerelem?

Lehet, vágynál másra is, amit ő nem tud megadni, és valami hiányzik...

Nem szégyen ez, próbáld megtalálni azt, mi hiányzik, és beszélj róla vele.

2013. jún. 23. 16:43
 2/8 A kérdező kommentje:
Igen, és más férfira nem vágyom csak nem tudom. Kicsit beleuntam ebbe a családos életbe, pedig ezt szerettem volna.
2013. jún. 23. 16:45
 3/8 anonim ***** válasza:
91%

1. Bedarált a mókuskerék. Az egyébként nem ördögtől való, hogy az ember néha egyedüllétre vágyik. Ezt akár meg is mondhatod, hogy 1-2 napra szervezzen a fiatokkal programot, te pedig magad lehetsz.

2. Eddig küzdenetek kellett a céljaitokért, ez most lazult. Ez is okozhat hiányérzetet, hogy már nincs miért küzdeni olyan nagy elánnal.

2013. jún. 23. 17:03
 4/8 anonim ***** válasza:
80%
Menjetek el nyaralni a gyerkőc nélkül 1-2 hétre, amíg nincs meg a kicsi. Jót fog tenni.
2013. jún. 23. 17:06
 5/8 anonim ***** válasza:
Szia.En is ereztem mar ilyet,pedig nagyon szeretem a páromat,az életemet.De volt egy rövid időszakom amikor azon gondolkoztam jó ez nekem?Fiatal vagyok, a fizetesem rezsi helyett költhetnem ruhara,utazasra mehetnek 100 fele a szingli baratnőimmel.Engem annyira gyötört ez,h megosztottam az érzéseimet a párommal,hát szegény azt vonta le h en nem vagyok mellette boldoc,biztos mar nem szeretem elegge stb. De rajöttem hamar h ez csak mulo valami volt tényleg,pillanatnyi elmezavar.Akkor kezdtünk probalkozni a babavalces belemötlött ez már tényleg nagyon komoly.Ennek már lassan 3 éve most van egy egy hónapos babánk és boldogabb vagyok mint valaha.En azt gondolom nalad is ez van,valószínű egyszerüen kicsit szürkek a mindennapok.Ülj le gondold at 100 szoe,gondolj bele milyen lenne ha máshogy elnel.En is ezt tettem akkor es rajöttem vonz az a másik élet de ezt nem adnam erte.Egyébkent ilyenkor mindig eszembe jut a Ha volna ket eletem című szám,néha lehet jó lenne ha lehetne 2 életünk,akarcsak egy kis idöre
2013. jún. 23. 17:06
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
inkább már nő vagy nem lány..istenem
2013. jún. 23. 17:10
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem jódolgodban már nem tudod mit csinálj. Nem bántásként írom, hanem tényként. Megvan mindened, de neked ez sem jó. Ha jó volna, eszedbe sem jutnának azok amiket írtál. Te valójában a jóval vagy elégedettlen. Úgysem vallanád be ezt még magadnak sem.
2013. júl. 7. 08:31
 8/8 anonim ***** válasza:
Dolgozol? Vagy otthon vagy a fiaddal? Szerintem az a legnagyobb gondod, hogy bedarált a "gyes-betegség". Jó-jó, imádod a gyereked, férjed, de azért legyünk őszinték, egy intelligens embert ennyi nem elégít ki hosszú távon. Dolgozni, ott jól teljesíteni, elismerést kapni, agyadat megdolgoztatni, tanulni, szerintem ez kéne neked. Jobban értékelnéd az otthoni dolgokat, magadat.
2013. júl. 7. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!