Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismertek olyan párokat kik nyitott házasságban élnek? Mik lehetnek ennek az előnyei vagy a buktatói? Jó ötlet ez, plána ha gyermek is születik?
Van akinél működik...
De csak egy ideig én azt látom...
Én nem tudnám elképzelni ezt az életemben, nem ítélem el aki így el, de utána ne sírjon, hogy ez mégsem jó.....
Ráadásul a házasságnak nem látom ilyen életmód mellett az értelmét, mas az értékrendem...ennyi..
Viszont nem találom azt a kérdést, ahol a hölgy éppen babát vár, és a házasságuk nyitott, ott egészen belelátni, hogy kb addig működhet, amíg mindkét félnek egvan a lehetősége másokkal a kapcsolatra ( a kismama nem tudta, hogy elvárhatja-e a férjétől, hogy amíg ő babázik, addig ő se menjen máshova...kommunikáció 0....)
Személyesen nem ismerek ilyet, vagyis nem vagyok biztos benne:) átalában azért nem verik nagydobra...
Ha megtalálom belinkelem a kérdést...
Az az előnye, hogy kiküszöböli az egyik leggyakoribb válóokot, az elhidegülést. A férjemmel nagyon szeretjük és tiszteljük egymást. Soha mást nem tudnánk szeretni, vagy mással élni, de néha jó, ha szex mással történik. Ott semmi érzelem, csak testiség van. Ez mondkettőnknek jó, akkor miért lenne baj? Nem fásulunk bele a házasságba.
Mi abban a jó, hogy pl. egy férj már unja az asszonyt, és csak kötelességből szexel vele, és ha tehetné másokkal lenne? Ez kinek jó? Felségnek? Férjnek? egyiknek sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!