Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ismertek olyan párokat kik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ujsagiro 2012 kérdése:

Ismertek olyan párokat kik nyitott házasságban élnek? Mik lehetnek ennek az előnyei vagy a buktatói? Jó ötlet ez, plána ha gyermek is születik?

Figyelt kérdés

2013. jún. 14. 09:14
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
92%
Én előnyt nem igazán látok benne.
2013. jún. 14. 09:19
 2/23 anonim ***** válasza:
83%
Én nem tudnék így élni. Hogy más mit csinál, az az ő dolga, de én szembeköpném a tükörképemet, ha belemennék.
2013. jún. 14. 09:20
 3/23 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem ennek nincs előnye. Undorítónak tartóm,ha valaki erre vágyik akkor minek házasodik ?
2013. jún. 14. 09:25
 4/23 anonim ***** válasza:
100%

Van akinél működik...

De csak egy ideig én azt látom...

Én nem tudnám elképzelni ezt az életemben, nem ítélem el aki így el, de utána ne sírjon, hogy ez mégsem jó.....

Ráadásul a házasságnak nem látom ilyen életmód mellett az értelmét, mas az értékrendem...ennyi..

Viszont nem találom azt a kérdést, ahol a hölgy éppen babát vár, és a házasságuk nyitott, ott egészen belelátni, hogy kb addig működhet, amíg mindkét félnek egvan a lehetősége másokkal a kapcsolatra ( a kismama nem tudta, hogy elvárhatja-e a férjétől, hogy amíg ő babázik, addig ő se menjen máshova...kommunikáció 0....)

Személyesen nem ismerek ilyet, vagyis nem vagyok biztos benne:) átalában azért nem verik nagydobra...

Ha megtalálom belinkelem a kérdést...

2013. jún. 14. 09:27
 5/23 anonim ***** válasza:
2013. jún. 14. 09:30
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egy pár évig egy nyitott kapcsolat működhet. De egy megkomolyodás, gyerekvállalás után kétlem. A házasság intézményét pedig éppen eléggé beszennyezik azok akik elkomolytalankodják, elválnak az első problémánál, vagy fél év után összeházasodnak, és csodálkoznak ha nem megy, az orrba szájba csalásokkal stb.
2013. jún. 14. 09:43
 7/23 anonim válasza:
100%
Szerintem előnyei nem igazán vannak, ellenben rengeteg a buktató. Ha gyermeket várnak, akkor nagyon rossz ötlet. Én azt mondom, hogy ennek valószínűleg rossz vége lesz.
2013. jún. 14. 10:02
 8/23 anonim ***** válasza:
29%

Az az előnye, hogy kiküszöböli az egyik leggyakoribb válóokot, az elhidegülést. A férjemmel nagyon szeretjük és tiszteljük egymást. Soha mást nem tudnánk szeretni, vagy mással élni, de néha jó, ha szex mással történik. Ott semmi érzelem, csak testiség van. Ez mondkettőnknek jó, akkor miért lenne baj? Nem fásulunk bele a házasságba.

Mi abban a jó, hogy pl. egy férj már unja az asszonyt, és csak kötelességből szexel vele, és ha tehetné másokkal lenne? Ez kinek jó? Felségnek? Férjnek? egyiknek sem.

2013. jún. 14. 10:29
 9/23 anonim ***** válasza:
69%
Én tudok ilyen párt. Már tini a közös gyerek, együtt laknak, házasok, mindkettő hazajár, de nyitott házasságban élnek. Mindkettőnek van valakije, de haza nem viszik nyilván. A gyerek érdekében ők egy család, intelligensen meg tudják oldani a kérdést. De tegyük hozzá, hogy nem magyar párról van szó, és nem is Magyarországon.
2013. jún. 14. 10:32
 10/23 anonim ***** válasza:
55%
Nekunk tobb mint 10 eve mukodik igy. Szeretjuk egymast, boldogan elunk, van gyerekunk is, egymassal nyaralunk, kozos programok, stb. Mint barmilyen atlagos csalad.
2013. jún. 14. 10:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!