Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismertek olyan párokat kik nyitott házasságban élnek? Mik lehetnek ennek az előnyei vagy a buktatói? Jó ötlet ez, plána ha gyermek is születik?
Fogalmazzunk úgy, hogy nagyon nehezen, de el tudok képzelni két olyan embert akik egyfajta lelki (vagy akármilyen :) ) társra találtak egymásban és ezért összekötik az életüket (vagy a már meglévő házasságot nem bontják fel), miközben párhuzamos párkapcsolatokat/alkalmi kapcsolatokat fenntartanak...
De úgy, hogy ők rendes házastársi kapcsolatban vannak és közben másokkal IS lefekszenek... azt sehogyse tudom elképzelni, hogy ott valaki, vagy valakik ne sérülnének lelkileg.
Akkor most már értem, nekem miért nem menne, és miért nem tudom elképzelni sem, hogy működne nálunk..
Érzelem nélkül képtelen vagyok élvezni a szexet. (próbáltam)
Eloszor definialni kellenem, hogy mi az a nyitott hazassag?
En egy 3-as vagy 4-es osszegabalyodast nem tartanek pl nyitott hazassagnak. Amikor hazastarsak mindket resztvevoje jelen van. Es szivem szerint ki is probalnam. Ennek ellenere egyelore gyava vagyok/vagyunk hozza.
Szeretnem azt, hogyha majd 7X-evesen ott fekszem a halalos agyamon, akkor a felesegem azt mondja, hogy "Jo volt veled leelni az eletet. Nem bantam meg. Az elet minden skalajat bejartuk." Mekkora siker lenne ez! Es lehet, hogy ehhez most egy kicsit szabadjara kellene engednunk a vagyainkat. Nem tudom...
(Egyszer meg fiatal koromban egyik tobbeves kapcsolatomban jatszottuk, hogy egymas elott lassuzunk masokkal is. Hat amilyen szenvedelyt az a jatek elocsalt es amilyen ejszakak jottek utana!!!)
8as! Nem fog el a tömény undor, amikor szexelsz a férjeddel, hogy pár nappal/órával ez előtt ő még egy másik nővel csinálta ugyanezt? Amikor hazajön egy másik nőtől és megcsókol, nem zavar, hogy előtte az a száj esetleg egy másik nő vagináját nyaldosta?
A megcsalás után a nyílt megcsalás a világ legundorítóbb dolga. Aki ebbe belemegy, az a saját megalázásához aszisztál. Csak gratulálni tudok nekik.
A házasság azt jelenti, hogy egy életre összekötöd a te életedet egy másik ember életével. Az életedhez hozzátartozik a szex is. Akkor azt is összekötöd vele. Ha nem jó, kell rajta javítani. Ha uncsi? Fel kell dobni.
Téged nem zavar, amikor megfogja a párod a kezed, hogy előtte ki tudja hány emberrel fogott kezet?
Nem zavar, amikor beszélgettek, hogy előtte hány emberrel beszélgetett?
Nem zavar, amikor kávéztok, hogy előtte hány emberrel kávézott?
Ugye nem. A szex miért lenne más?
Mert az egy intim dolog.
Nem érdekel, hány emberrel fogott kezet vagy beszélt.
Örülök azért, hogy nekem nem annyit jelent a szex, mint a kávézás.
Nem úgy néz ki a napom, hogy reggel 8tól munka, aztán van egy "szexszünet" aztán dolgozok megint, aztán ebédszünet, aztán délután van egy kis "szexszünet", este meg megyek haza a páromhoz.
Az intim nagyon relativ fogalom. A megcsalas-sal, az undor-ral es a nyiltsaggal es a megalazassal karoltve.
Ma 1000 hazassagbol 526 vegzodik valassal. Ebbol 526 ki akart lepni a hazassagbol es 526-embert elhagytak. Es valoszinuleg kozel 526 "harmadik" segitette a feleket a valashoz. Es korantsem biztos, hogy 526-an azert leptek ki a hazassagbol, mert az alapjaiban nem volt mukodokepes!?!?
Tovabba ketlem, hogy 2 ember kozott ujra szenvedelyt csiholni olyan egyszeru, hogy "fel kell dobni". Hiszen az elvalt parok tobb mint 50%-a "dobjuk fel"-t valahogyan alul sulyozta a megjeleno "harmadikkal" szemben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!