Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ez komolyan gond lenne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez komolyan gond lenne?

Figyelt kérdés

A férjem elment egy születésnapi buliba. Indulásnál már itt volt a barátnőm, kértem a férjemet, hogy dobjon egy sms-t majd, hogy éjjel hazajön-e vagy csak reggel.

A barátnőm később mondta, hogy miért tartom ilyen felügyelet alatt, stb.

A kérésemnek annyi volt a lényege, hogy ha tudom, hogy nem jön haza reggelig, akkor elfordítva a zárban hagyom belülről a kulcsot (nyomták már fel a lakást, ezért vagyok óvatos). Így nincs az, hogy hajnalban fel kell csengetnie, hogy beengedjen.

Tényleg én vagyok helikopter..?

2013. jún. 22. 20:22
 1/8 A kérdező kommentje:
*beengedjeM
2013. jún. 22. 20:22
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez NEM kontroll, hanem teljesen normális viselkedés.
2013. jún. 22. 20:26
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy helikopter, mert az egy jármű. Amúgy a kérésedben nincs semmi furcsa.
2013. jún. 22. 20:33
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy gond ez. Ha azt kérted volna, hogy minden órában dobjon egy sms-t, és a férjedet ezt nem zavarja, akkor az sem lenne probléma. Amíg mindkét félnek megfelel, amit a másik "elvár", addig szerintem nincs gond. Ez meg egy tök érthető kérés. Ne hagyd, hogy a barátnőd hülyeségekkel tömje a fejed. Ha valami nem tetszik a férjednek, majd ő megmondja.
2013. jún. 22. 20:39
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez vicces, szerintem nem tartod semmilyen felügyelet alatt :) az egy jó kapcsolat alapvető velejárója, hogy szólunk mikor érünk haza (ha éjfélkor, ha reggel, de szólunk).

Ez a NORMÁLIS! :)

2013. jún. 22. 20:39
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg a barátnőd egy repülő de oly annyira hogy repüljön el, foglalkozzon a saját dolgával, teljesen normális hogy dobjon egy sms-t ez nem arról szól hogy apucim gyere haza éjfélre!:)
2013. jún. 22. 20:49
 7/8 anonim ***** válasza:
Én is ezt, emiatt szoktam mondani.
2013. jún. 22. 21:06
 8/8 anonim ***** válasza:

Nekem mondanom sem kell,magától szól,hogy mikor ér haza.

Bár ahova csak lehet,inkább együtt megyünk

2013. jún. 24. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!